< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8BBDD3E1 -- 24 Ekim 2022; 8:3:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yakında türkler azınlık olacak

-
-
bunun ukrisi ve rus olanı da var.
çoğunlukta olmaya başlayan zencileri de unutmamak gerekiyor.
-
Günümüzde kızlara koca olsun yeter çok azı ırkına bakıyor. Ancak şunu unutmamalılar ki bir evlilikte en az aşk kadar gelenek ve kültür de önemlidir. Boşanmaların en büyük sebeplerinden biri de kültür çatışmasıdır. Ve Türklerle Kürtler arasında gelenek kültür açısından dağlar kadar fark var. Ayrıca İslamiyet'e göre değil Türklere göre soy babadan geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 24 Ekim 2022; 9:10:5 > -
Bir sey olmaz omg ya paranoya yapmayın
Trdeki en büyük problem multeciler bunlar gitsin demografi duzelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstenen de o zaten.
Sonrası içün işler kolay olsun.
Bu ülkenin temel direği nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 24 Ekim 2022; 9:26:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diger bazi irklarda babadan kabul ediyor benim bildigim melez olur normalde hem anneden hem babadan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"saten kürt erkek türk kız evliliği türk erkek kürt kız evliliğinden daha fazla"
Mantığa bak hele. Doğaya aykırı dediğin şey biyolojiye mendelyen kalitima aykırı. Her populasyonda eşit sayıda erkek ve kadın oranı vardır. 5 kürt erkek varsa 5 kürt kız vardır. Türkler için de geçerli.
Kurtlerden bir erkek türk kız alırsa kürt kız boşta kalır. Ya Türk ile evlenir ya da evlenmez. Sonuçta değişen çok bir şey olmaz. Kaldı ki melez olarak ifade ettiğin Türk + Kürt evlilikleri cinsiyet farketmeksizin ilerisi için Türkiyenin şu anki yapısını korumak için çok önemli bir vazife görecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kürt erkeklerinin hepsi turk kizlariyla evlenmiyor ama oran daha fazla hepsi evleniyor demiyorum zaten
Gelenek kültür çok önemli ancak bunlar artık doğrudan Türk ya da Kürt olmakla ilgili değil. Aynı şehirde benzer mahallelerde doğan benzer okulları okuyan benzer fikirlere sahip Türk Kürt Arap bir sürü genç var. Ailesel anlamda bir eş güdüm zor ancak eskisi gibi ailenin yeni evlilere penetre olabileceği bir yapı da yok.
Herhalde bir Türk ile Kürt evlenirken gidip Hakkari den biriyle evlenmiyordur.
Ben ayrıca alevi sünni evliliklerinin de artması tarafındayım. Böylece farklı kültürler homojen bir yapıda eriyebilir. Yoksa herkes kendi mahallesine çekilirse er geç kavgalar çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19150A2DA -- 24 Ekim 2022; 10:42:0 >
Ben de oransal olarak dediğin imkansız diyorum işte. Mesela 100 kürt erkek 100 türk kızla evlense, 100 kürt erkeğin muhtemel evlenmesi gereken 100 kürt kız evlenmemiş olacak. 100 kürt kız boşta kaldığı için mecburen kürt olmayan biri ile evlenir.
Çok mekanik gibi oldu dediğim ancak senin mantığın baştan sakat.
"Kaldı ki melez olarak ifade ettiğin Türk + Kürt evlilikleri cinsiyet farketmeksizin ilerisi için Türkiyenin şu anki yapısını korumak için çok önemli bir vazife görecektir. " hiçte oyle olmuyor
içlerinden dağa çıkmak isteyen bile var ozellikle babas kürt annesi türk olan buna tanık oldum sosyal medya yorumlarda cok gordum.
hocam onlar gitmeyecegini soyleyen var onlarin bile gonderilmesi mumkun olmama ihtimali var
Binde bir örneği getirmen mantıksız.
yalnız suriyeliler geleli 11 yıl falan oldu uzun sure kalinca onlari gor napcagini adam simdiden bile sigindigi ulkede milleti kameya cekiyor,taciz ediyor,cinayet işliyor siginmacilarin cogu sigindigi ulkede ustelik ben bir ülkeye siginsaydim o ülkenin halkinin ayağına kurban olurdum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8BBDD3E1 -- 24 Ekim 2022; 12:16:50 >
Suç işliyorsun şuan biliyorsun ha
anadolu medeniyetler beşiğidir sözü gerçek olacak.
-
Asırlardır türkler azınlıkta ki zaten yurtta. Türk arayan Türkiye'ye değil Çin'e gidiyor artık. Türkiye'dekiler ise çevre ırklarla düşe kalka asimile oldular. XD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 24 Ekim 2022; 17:48:12 >
cips almak için markete gideyim dedim en az 25 30 tane 3 yaş ile 9 yaş arası suriyeli cocuk gördüm sadece tek bir park çevresinde mersin de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 25 Ekim 2022; 3:26:28 >
En Beğenilen Yanıtlar

bunun ukrisi ve rus olanı da var. çoğunlukta olmaya başlayan zencileri de unutmamak gerekiyor. |
Benzer içerikler
- belden aşağı mesajlar
- dişi inek eti yenir mi
- sezen aksu pkk
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- şark kurnazı ne demek
- disney plus üyelik paketleri
- iphone servis yok hatası
- doa geri dönüşüm
- 112. kanal
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X