Şimdi Ara

Yakında başkanlık referandumu var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi dağda kurt öldü de tayyip erdoğan son birkaç gündür halk ile kaynaşma çabası içinde? Bu adam değil miydi halk ile arasına ordu sokmadan sokağa çıkmayan? Bu adam değil miydi yola çıkmadan önce trafiği kapatan, obamanın almadığı güvenlik önlemleri alan? Bu adam değil miydi ölen maden işçileri için "ölüm bu işin fıtratında var" deyip katil holding sahibini aklayan? Bu adam değil miydi fakir köylülerin zeytinliklerini zorla ellerinden alıp yandaşa peşkeş çeken? Bu adam değil miydi bütün vergi yükünü işçiye yükleyip yandaş dostlarının katrilyonlarca vergisini sıfıra indiren?

Tayibin halkın değil sermayenin adamı olduğuna dair binlerce sebep varken şimdi niçin kalktı da halka kendini şirin gösteriyor? Barlara gidiyor, patronlara biraz az kazanın diyor falan. Bunca senedir aklın neredeydi tayyip efendi? Şimdi mi aklına geldi halkın çektiği sıkıntılar?

Hiçkimse kusura bakmasın. Biz bu adamı 14 senedir çok iyi tanıdık. Samimi olup olmadığını iyi biliriz. Yakında başkanlık referandumu var ve bunun için altyapı hazırlıyor. Yazın kenara.

• hiç sanmıyorum ama inşallah gerçekleşir. başkanlık ülkemiz için fırsat olur.
  • refarandumla zor şu çevremdeki akp lilerin %70 inden belki fazlası mokun laciverti diyip ve ekonomik nedenlerden kendi kesesinin geleceğinden korkup attı...akp ye ayıla bayaıla oy atıyom diyen anca torpilini yolunu işini cukkasını dolduran bulan tipleri çevremde..kısaca refrandumda cortlarlar ..kendileride biliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Kasım 2015; 14:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

hiç sanmıyorum ama inşallah gerçekleşir. başkanlık ülkemiz için fırsat olur.

Mesela nasıl bir fırsat? Lafa geldi mi herkes iyi diyor ama somut örnek isteyince bir Allahın kulu çıkıp şu şu olduğu için başkanlık iyidir diyemiyor? İyi bişeyse biz de destekleyelim?
  • 330 milletvekili onaylamayacağına göre referandum hayal.
    Ancak ben Hdp ile işbirliği yapacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

330 milletvekili onaylamayacağına göre referandum hayal.

7 haziranda da aynı şekilde düşünmüştünüz, hala yüzünüz kızarmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

hiç sanmıyorum ama inşallah gerçekleşir. başkanlık ülkemiz için fırsat olur.

Mesela nasıl bir fırsat? Lafa geldi mi herkes iyi diyor ama somut örnek isteyince bir Allahın kulu çıkıp şu şu olduğu için başkanlık iyidir diyemiyor? İyi bişeyse biz de destekleyelim?

hocam bu milletin elinden seçme seçilme haklarını alacaklar başkanlık sistemi ile amaç hilafeti geri getirmek Osmancılık oynayanlar Osmanlı neden yıkıldı bir araştırsınlar önce onu geçtim.Adamın tek derdi var başkan olmak neden amaç ülke kalkınsın büyüsün falan filan değil kim tikler ülkeyi adam kimse hesap sormasın herşeyi ben yaparım ederim kimseye hesap vermem derdinde ilerde yargılanma falan olursa bir nevi oradan da yırtma derdinde....sarayı boşa yaptırmadı hocam bu milleti bir kandırsa başkan olsa mahvolduğumuzun resmidir.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • katılım düşüktü ama halk %52 ile cumhurbaşkanı seçti ayrıca erdoğan'a oy verecek olanların da katılmadığı söyleniyordu yüksek oranda. referanduma giderse bir şekilde başkanlık çıkabilir ben her şeyi beklerim artık bu halktan
  • 200 şehit daha verilirse referandumu kazanır..Müstehak bu millete..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 15 Kasım 2015; 14:25:21 >
  • İnşallah başkanlık gelirde. Şu mhp ve hdp'den kurtuluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

İnşallah başkanlık gelirde. Şu mhp ve hdp'den kurtuluruz.

Kuyruk acın var galiba zeki çocuk ülkücüler seni çok sevdi galiba zamanında MHP bu ülkenin sigortasıdır hiç bir zaman meclis dışı kalmaz ölüsü %13 oy alıyorsa dirisini sen hesapla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 15 Kasım 2015; 14:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Kuyruk acın var galiba zeki çocuk ülkücüler seni çok sevdi galiba zamanında MHP bu ülkenin sigortasıdır hiç bir zaman meclis dışı kalmaz ölüsü %13 oy alıyorsa dirisini sen hesapla

Başkanlık sistemi gelince 2 parti olacak. Biri Akp diğeri chp öbürlerine mecliste yer yok anladın ?

• Reis işini bilir.İstanbul BB'liği için kerane kerane dolaşan adam, başkanlık için LGBT'cileri & ateist derneklerini ziyaret edebilir.

Biz de seçimde gereğini yaparız. Obama karşısında şu pozu veren adama başkanlığı mı vermeyeceğiz be!
    Yarın seçim olsa şu foto ekstradan %2 oy demek:

Yakında başkanlık referandumu var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dar-ül Harb -- 15 Kasım 2015; 14:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

quote:

10 maddeyi imzalarken apoyla görüşürken neredeydiniz şimdi katil hdp diyorsunuz ilginç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Başkanlık sistemi gelince 2 parti olacak. Biri Akp diğeri chp öbürlerine mecliste yer yok anladın ?

bende ki laf çoluk çocuğa laf anlatıyorum anlıyormuş gibi evladım MHP siz meclis olmaz bunu kafana sok AKP ye oy veren emanet MHP oyları o zaman kalıcı bir şekilde geri döner MHP yi bitirmeye değil Tayyip in tüm partiler birleşse gücü yetmez....

şimdi sen alt+f4 tuşuna bas ve git biraz bilgisayar oyunu oyna bu konular sana ağır gelir abisi...

• quote:

quote:

quote:

10 maddeyi imzalarken apoyla görüşürken neredeydiniz şimdi katil hdp diyorsunuz ilginç

Ben HDP'liyim kardeş, 7 haziranda da akp ile işbirliği yapacaklar diyordunuz, hepiniz yanıldınız. Şimdi yine utanmadan aynı şeyleri söylüyorsunuz. HDP tayibi başkan YAPTIRMAZ!

• Yav hehe Ak parti dediğini yapar göreceksin.
  • quote:

Yav hehe Ak parti dediğini yapar göreceksin.

evet AK parti yapar ama altına yapar ancak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben HDP'liyim kardeş, 7 haziranda da akp ile işbirliği yapacaklar diyordunuz, hepiniz yanıldınız. Şimdi yine utanmadan aynı şeyleri söylüyorsunuz. HDP tayibi başkan YAPTIRMAZ!

Aynı şey hdpliler içinde geçerli nedense aranız bir anda bozuldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelsin kanka gelsin bu ülkede köle gibi yasıyoruz kimse mutlu degil gelsinde ne olacaksa olsun yeter artık yıldık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.