Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
34
Favori
12.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükken yazlıkta internet cafeye gittim böyle bilgisayarlar arasında küçük tahta çıkıntı oluyordu şu pisuvarlarda olan olaylardan,yanımda da barzonun teki vardı işte bu çıkıntıdan yararlanıyordu herhalde tuhaf tuhaf sesler çıkıyorurdu,kafamı buna doğru çevirdim hafif geriye doğru çekildim ve ekrana baktım adam takılıyormuş

Bi de okulda sigara içmek için arakdaşlar kızlar tuvaletine girmişti bende gözcüydüm fena da çişim geldi erkekler tuvaletide alt kaltta şimdi gözcüyüzde dayanamadım daldım içeriye ben de sonra kız çıktı karşıma "ay napıyosun!" diye tepkide bulundu bende dedim hiç ya sigara içicez öyle sonra hafif sırıtıp çıktı bu bunun bi kabine girdim ve gördüm yerde kanlı ped o kızda okulun sayılı beğendiğim taş hatunlarındandır daha da kızla konuşmaz yüzüne bakmaz oldum bu olaydan sonra

Geçen sene arkadaşımla ikimiz yazlığa gittik sitedeki bir arkadaşın ipodu vardı bizde kalmıştı,sabah kalktım tam tuvalete gircem ses geliyor arkadaş ipodla bulucak adam buluyor arakadaş ipodda olsa bile mikiyi bulmuş

Birde yakalanmam vardır bundan 5 sene falan önce arkadaşların evde 3 kişi toplanmıştık nasıl cesaretse annesi yan odada biz zorno açtık izliyip yorumluyoruz sonra tabi bi hareketlenme oldu bizde arladaşın ablasınında peluş bir oyuncağı vardı ben bunu bacak arama aldım diğer arakdaşda ev sahibi olan arkadaşın futbol topunu bacak arasına almış "oohh bu çok iyi oluyor lan sert sert" tabi o aralar olayını bilmiyoruz sonra çat kapı bi açıldı arkadaşın babası napıyorsunuz siz burda dedi arkadaş o arada allahtan zornayı kapamış ama diğer arkadaşın bacak arasında hala top,arkadaşın babası sonra top mu oynuyorsunuz diye sorunca "eheheh tabi semih amca " diye tepki vermiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airbark -- 19 Temmuz 2013; 15:19:51 >

Ünv. yılları. Yaşım 20. Sürekli karşılaştığım 2 kız arkadaş vardı kantinde. Bunları kanka sanıyordum. Öyle yerleşmişler zihnime. Bir gün, kızlar tuvaletinde bu ikisini öpüşürken yakaladım. Hemen ayrıldılar. İçimden nasıl da birbirlerini seviyolar falan diyorum Hani kızlarda olur öyle öpme falan da. Dudak olayını nedense es geçtim sonra adları çıktı bu kızların lezbiyenlermş Ben hala yok yaa onlar samimi arkadaş diyorum
  • Biri mesajımı bulsun.

tamam dedim sırama geldi, dekoltesi var memişkolar ortada içime girdi zaten, benimki pantlondan havalandı.
    bunun gözler aşağı kayınca gülümsedi derken ben ders anlatırken eli kolu oynadı derken, bacaklarıma ordan cavusa dokunmaya ovalamaya basladı.
    sonra bende bir ıslaklık tamda zile yakın hafiften inmeye basladı ama ıslaklık gözükmüyor kız görmedi, hemen tuvalete gittim donu felan çöpe attım sildim ilerleyen günlerde kızla samimiyet iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mélih_1905 -- 19 Temmuz 2013; 15:28:36 >
  • bi gün 4 sınıfta falanız tam hatırlıyamıyorum 4 yada 5 o zamanlar arkadaşlarla çıkar bahçeye top oynadık sabahçı öğlenci muhabbetinden okulun en büyükleri bizdik sahayı kapladık oynuyoruz ama bi arkadaş gelmiyor bizle ne kadar çağarsakta ulan dedik bu niye gelmiyo iyide kaleci kaleye geçircek adam arıyoruz bi tenefüs baktık buna ne yapıyo diye içerde tek erkek bu şerro bi tane kız var çıkmış tahtaya pasa parola bilmemne yala falan bişeyler diyo bi yerlerini açıyor falan sonraki tenefüs bizde içerde takılmak istedik ama bizden utandılar herhalde yapmadılar

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • devam

Orijinalden alıntı: The Legend Dark

Okuldan kız arkadaşı eve atmıştım ders çalışmak için.Dedim dur bi kahve filan yapayım tamam yardım edeyim mi dedi yok sen soruları hazırla dedim.Gittim mutafağa neli içersin demeye geri geldiğimde kız odamda fotoğraflarıma bakıyor,parfümlerimi kokluyor ve gülüyordu.Ben de kapıdan ona bakıyordum tabi ops demeye kalmadan güldü bana ve öyle sonra ders çalıştık.

eve atmıştın ders çalışmak için
  • Ev arkıyla ben arklara gidiyorduk. gittiğimiz yer de bizim dairenin alt katı. Tabi her zaman gidiyoruz. Yani bazen kapıyı çalmadan hoop diye daldığımızda oluyor. Bi gün gittiğimizde arkadaş leptop u almış işine bakıyorken aniden kapıyı açtık o kadar hızlı toplarlandı di anlatamam şu spikerin gif.i varya aynı o andaki gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherphus

quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Benimkisi çok safça. Hatta salakça. Hala düşündükçe kendime SALAK derim. O derece

Ünv. yılları. Yaşım 20. Sürekli karşılaştığım 2 kız arkadaş vardı kantinde. Bunları kanka sanıyordum. Öyle yerleşmişler zihnime. Bir gün, kızlar tuvaletinde bu ikisini öpüşürken yakaladım. Hemen ayrıldılar. İçimden nasıl da birbirlerini seviyolar falan diyorum Hani kızlarda olur öyle öpme falan da. Dudak olayını nedense es geçtim sonra adları çıktı bu kızların lezbiyenlermş Ben hala yok yaa onlar samimi arkadaş diyorum

Kızlar tuvaletinde yakaladın? Neyse gideyim ben.

Noldu :) erkekler tuvaletinde benim işim ne hacı abi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benimkisi çok safça. Hatta salakça. Hala düşündükçe kendime SALAK derim. O derece

Kızlar tuvaletinde yakaladın? Neyse gideyim ben.

Noldu :) erkekler tuvaletinde benim işim ne hacı abi

Merhaba bayan mısınız?

Doğal olarak, evet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.