Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
34
Favori
12.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
  • Kardeşimle yakalamaç oynuyodum ben ebeydim ve onu yakaladımm ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

Kardeşimle yakalamaç oynuyodum ben ebeydim ve onu yakaladımm ;)

Uye ban forum kilit dunya hack

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alpilkerko

quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

Kardeşimle yakalamaç oynuyodum ben ebeydim ve onu yakaladımm ;)

Uye ban forum kilit dunya hack

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

bunlar daha sizin gördükleriniz birde ALLAH ın gördüklerini hesap edin.

Aranan helal kan bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 20 Temmuz 2013; 14:27:02 >

Orijinalden alıntı: bl@cknight

Lise yillarim beden dersi erkekler asagida , kizlar sinifta giyiniyor. Neyse asagi indim ama cuzdanimi cantaya koymaya unutmusum aklimdada sinavlar falan vardi kizlarin oldugunu unutup gum diye daldim iceriye . Kizlarda benim aniden girmememi sasirma ve mahrem yerlerini kapatma arasinda garip hareketler yaptilar
    Bende fazla beklemeden ciktim fazla konusmadik olay hakkinda

Hepsi doktor olmak istiyor.
  • Bir gece Sakaryada o zaman yeni acilan bulvarda yuruyorum. Koca bulvarda kimsecikler yok saat gece 11. Sadece az ileride park etmis bir Doblo var. Araba yuruyus yolumun uzerindeydi. Arabaya yaklastikca arabanin deli gibi sallandigini fark ettim. Ancak mevzunun fatkinda degilim. İcimden Allah allah arabayi kim salliyor lan diye dusunuyorum. Arabanin yanina geldim ve gercekle yuzlestim. O an araba icinde fantezi yapan erkek ve kadinla goz goze geldim. Saygilar abi moduna gecip hizlo adimlarla oradan uzaklastim.

• Ben bi komşumu banyoda otsbir çekerken yakaladım

olay şöyle oldu ben ve dayımın oğlu eve giderken, mahallenin çocukları abi bi gelsene filan dediler bizde ne oluyor lan derken komşumuzun giriş kattaki evinin penceresini işaret ettiler, bi baktık ne görelim giriş kattaki dairenin penceresi açık, pencerenin olduğu odanın kapısı açık, odanın tam karşışında bulunan banyonun kapısı açık adam oturmuş taburenin üzerine çıplak ve köpüklü otsbir çekiyor
    sonra eve gittik mahallenin çocuklarına sonra sordum ne oldu diye adam bunları fark etmiş pencereye gelip susun işareti yaparak döverim sizi ha demiş.
    Ulan bayan denk gelmezki bizdeki şansa bak

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Assassins Creed 3'te Oyunun başındayken sinemada yiyişirken 2 kişi yakalamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Yakin arkadaslarimdan birini benim eve kiz atmisken yakaladim Olay soyle oldu, ben 1 haftaligina NY gitmistim ama can sikintisindan 5. gun geri dondum. Bu keranacida yedek anahtari nerde tuttugumu biliyor, artis benim evimle kiza hava atmis. Tam ah-uh sesleri geliyorken bi girdim dedim haci noluyo, bi sasirdilar falan sonra ben bunlari aksam yemegine goturdum

Edit : Simdi ne zaman artislense hemen bu olayi gozune gozune sokuyorum arkadasin

/>

Orijinalden alıntı: met.nar

Bir gece Sakaryada o zaman yeni acilan bulvarda yuruyorum. Koca bulvarda kimsecikler yok saat gece 11. Sadece az ileride park etmis bir Doblo var. Araba yuruyus yolumun uzerindeydi. Arabaya yaklastikca arabanin deli gibi sallandigini fark ettim. Ancak mevzunun fatkinda degilim. İcimden Allah allah arabayi kim salliyor lan diye dusunuyorum. Arabanin yanina geldim ve gercekle yuzlestim. O an araba icinde fantezi yapan erkek ve kadinla goz goze geldim. Saygilar abi moduna gecip hizlo adimlarla oradan uzaklastim.

sesli güldüm . özellike saygılar abi modu yazmışsın . gözümden yaş geldi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hdloader11

Yakin arkadaslarimdan birini benim eve kiz atmisken yakaladim Olay soyle oldu, ben 1 haftaligina NY gitmistim ama can sikintisindan 5. gun geri dondum. Bu keranacida yedek anahtari nerde tuttugumu biliyor, artis benim evimle kiza hava atmis. Tam ah-uh sesleri geliyorken bi girdim dedim haci noluyo, bi sasirdilar falan sonra ben bunlari aksam yemegine goturdum

Edit : Simdi ne zaman artislense hemen bu olayi gozune gozune sokuyorum arkadasin

Yav he he vurun beyler daha olmemis

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.