Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
34
Favori
12.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çalıştığım yerde karşımızda sağlık meslek lisesi var.Bir sınıf var soyunma odasıda olabilir belki 50 öğrenciyi gördük öpüşüyorlar ha bire camın kenarında.Lise değil kerhane yeminle.Hep izlerdik.Sonunda tepki verdik ama.Camdan koli bandını fırlattık bunlar öpüşürken.Kaçtılar o gunden berı öpüşen yok orda okullarda kapandı zaten ama samımı soyluyom o okulda vermeyen kız yoktu
  • Dayım bize eski bi bilgisayar getirdi. Onu salonun ortasına koyduk. O zamanlar salonu kullanmıyoduk çünkü antika koltuk falan vardı sadece misafir gelince giriyoduk. Bu bilgisayar orda 1 ay falan kaldı. Bigün akşam dayım geldi. Evdede annemle ben varız. Dayım da biraz oturduktan sonra salona gitti. Biz tv izliyoduk. 1 saat kadar sonra canım sıkıdı dayım napıyo diye kapası kapalı salona dalıp koşarak dayımın yanına yere yattım. Ekrana bakmamla hayatımda ilk defa ** görmem bir oldu. tabi o zaman ** oldugunu anlamadım yara sandım dayım hemen kapattı altta açık olan kart oyununa devam etti. Aradan 1 hafta falan geçti ben anneme olayı anlattım kocaman yara vardı falan diye şimdi aklıma gelince hem gülerim hem üzülürüm dayımı ifşa ettiğim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim ergenliğe yeni yeni giriyordu. Malumunuz zorno izlettim birkaç tane nevri dönmüştü çok iyi hatırlıyorum on sene önce falan. Neyse bir gün arkadaşla buluşucam dedim bunu evde bıraktım akşam eve dönüp odamın kapısını açtığımda iş üstünde yakaladım bunu pc başında. Napıyosun lan allah belanı versin diyip bilgisayarı kapatmak için hamle yaptığımda "Dur Zippo dur doruğundayım şu an." demişti hunharca gülmüştüm. Hala arkadaş ortamında anlatır kafa bulurum.

Beyler arkadaşımın kuzenini yakaladım; erkek böyle 13-14 yaşında yeni başlamış o mevzulara.Ben arkadaşa gittim bi gün dedi sen çık eve bakkala gidip geliyom dedi tamam dedim bide bunların bi köpeğı var. Eve girdim arkadaşımın odasına montumu falan koymaya gittim arkadaşımın yatağında onun kuzeni ve köpek, çocuk köpeğe masturbasyon yapıyordu elle o manzarayı hiç unutamıyorum

SHERLOCK FAN BOY
  • quote:

Orijinalden alıntı: napijackson

Abim her banyoya girdiğinde sağ elinde ipad sol elinde

kardeşimi buldum

• UPlayalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sincity değiliz burası türkiye :D vardır elbet herkesin mesela kız arkadaşım yatağımın üstünde oturuyordu muhabbet ediyorduk regl dönemiydi ve kanaması arttı sanırım yatağa bi nebze kan geçdi kottan ve yerinden kalkmadı ilk zaman anlayamadım sonra fark ettim çok utanmışdı ama çok güzel bir anımız olarak kaldı ve 5 sene civarı üstünden geçmesine rağmen halen güler eğlenir sempati duyarak birbirimize nazaran değer veririz :D illa abaza hikayeleri yazmayın :D
    Ben pek yakalanmadım sizlerin anıları sayesinde daha tedbirli oldum ama benimde acemiliğime geldigi bazı anlar oldu şöyle anlatim:Ben surekli mast yaptığım pecetelerimi odamdaki çöp kutusuna atarım ya da cebime koyar 5,10 saniyede hemen klozete atar sifonu çekerim işte bi kaç gün üst üstü yaptım üşendiğimdende gidip kozete atmadım+evde misafirler ve ailem vardı cebe koysam anlaşılmazdıda anlaşılır gibi düşndüm o psikolojiyle sonra ful çöp kutuma doldurdum ve yarın direk uyandım hazırlandım okula gittim bedendi işte oturduk eğlendik eve geldim bi posta daha attım sonra o peçeteyide çöpe attıcaktım tam bi baktım dünki peçeteler yok hasi... dedim içimimden öyle bir utanmışlık yok olsa olsa annem çöpümü boşaltırken peçeteleride görmüştur dedim işte odadan çıktım annemin bakışlarını hiç unutamıyorum o kadar göz ucuyla baktıkı utandım mk o günden beri her zaman peçetelerimi klozete atıyorum çöp kutusuna atmıyorum önerim peçetelerinizi klozete atmanız ve sifona abanmanız kafa rahat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.