Bizimkilerden günde 100 dm geliyor. Yabancılardan maks 5-10 tane onlarda genelde rus kaba saba. ayrıca yabancılar yolda yürürken bizimkiler gibi bakmıyor bile. İsviçre'ye gezmeye gittiğimde sıradan bir insan olduğumu orada hissetmiştim. Burada özel gibi hissediyorum. Ayrıca bakışlardan memnun değilim rahatsız edici sadece farklılığı belirtmek için söyledim. Yabancı kızların farklılığı var mı hisseden erkekler gözlemlerini yazarsa iyi olur merak ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yabancı Erkeklerin farklı olması.

-
-
Sıradan insan değil sadece insan olduğunuzu anlamışsınızdır,erkekler inanılmaz derece garip varlıklar heleki Türkiye'dekinler sadece beraber olmak için olmayan duyguları geliştirebiliyorlar :D çok tuhaf bir durum,valla benim öyle çok arkadaşım var kızlar yiyor onu ama beter olsun o onu istiyor.
-
Yabancı kızlar da farklı. Ama ülkesine göre de değişiyor.
Mesela Kosta Rika'lı bir kız benimle abartılı ilgilenmişti bir zaman.
-
Benim üniversiteden ortalama bir kadın arkadaşım gittiği Erasmus ülkesinde kendine uzun ve sarışın sevgili buldu. Evlendi ve hatta oraya taşındı.
-
Yabancı erkekler bizim erkekler gibi her gordugu kıza atlamıyor ondan
Medeniyet var orda medeniyet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 30 Mayıs 2023; 2:20:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
forumun düştüğü hale bak, gizli profilli kadınlar gelip rastgele konularda ahkam keser olmuş. neyse konuya dair; kültürümüz farklı sayın bayan, yabancı kadınlarda aynı şekilde farklı. toplumumuzun çoğu cinselliğe aç üstüne dini ve kültürel baskılar var, hal böyle olunca erkeklerimiz aç horoz gibi sağda solda geziyor, kadınlarımız da kendini çok güzel alımlı zannediyor.
-
İnsanlar aynı insan, ortamlar farklı, katılıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X