Sizce erkeklerin erkek bireylerin en dinç zinde yakışıklı yetenekli güçlü iyi görünümlü ve prime oldukları yaş hangi yaş? bence kesinlikle 28.çünkü en çok tanınmış en ünlü ve yakışıklı erkeklerin hepsi 28 yaşında en iyi dönemlerindeydiler. Karma albümü; Tarkan:28 yaşında Spartacus dizisi; Gannicus:28 yaşında Yüzüklerin efendisi güç yüzükleri dizisi; Halbrand:28 yaşında Koruyucu filmi; Tony jaa:28 yaşında Uyanış büyük selçuklu dizisi; Sencer:28 yaşında Kuzey güney dizisi; Kıvanç tatlıtuğ:28 yaşında Erkenci kuş dizisi; Can yaman:28 yaşında |
Erkeklerin en prime oldukları yaş hangi yaş?
Erkeklerin en prime oldukları yaş hangi yaş?
(En Son Oy Tarihi: 7.7.2024)
-
-
Guzel konu ama moralimi bozdun. Yalniz 28 biraz erken bence. 30 sonrasi olmali. 40 desek orda da fiziksel dusus olacak. Ben 35 diyorum. -
40 45 arası -
tesadüf diyecektim ta ki can yamanı görene kadar. belli ki 28 yaşın erkekler için prime olduğu su götürmez gerçek -
bende onu diyorum.ama ANLAYANA.bazı kişiler şaka gibi 17 ye oy vermiş.reşit bile değilsin o yaşta.ne prime olması omg.
-
Bence 28-29 civarları olabilir. 25'e kadar hala çocuk sayılır birçok kişi tarafından. 28 hem 30'a yakın yaş, hem hormonlar zirve, hem yeteri kadar aklın başında.
Ama her yaşın kendi karizması var bence. 28'de Tarkan gibi karizmaysan 40'larında da barış okan belovacıklı karizmasını yakalayabilirsin. Prime dönemi neyle ölçtüğünüze bağlı bir şey aslında. Her yaşın birbirinden prime olabilir, eğer uğraşırsan... Genellikle genç ve budala olunduğu için erken yaşlarda prime yakalamak pek beklenemez ama 25-55 arası bence çaba gösterilirse her yaşın birbirinden prime olabilir.
-
31🤣 -
45-50
-
30-35 -
''Prime'' derken ne kastedildiğine bağlı olarak değişir
20 yaş ve altında erkek güzeli olma kriterine bakılabilir, o yaşlarda cilt, vücut vb. daha oturmadığı için karizma ve maskülen bir güzellikten ziyade bakanların gözünün kaldığı ''erkek güzeli'' denilen vakit olabilir
20-29 daha doğrusu konu sahibinin bahsettiği yaş aralarında tip vücut vb daha iyi oturur hormonlar ve fiziksel güç zirvededir hem genç hem atletik ve çekicisindir
30-40 civarı da hafif yaşlanmaya başlanıp yine o yaşın ayrı karizmasının olduğu vakitlerdir
40+ da da karizman farklı olur vs vs
Kısacası dediğim gibi her dönemin olayı farklı ama sanırım erkek için en kabul gören ve beğenilen o 30 yaşına kadarki maskülen ve atletik dönemdir
-
40da nasıl bi fiziksel düşüş olacak? 50 ya da 60 yaş gibi değerlendirmişsin...
-
hayır yapılan bilimsel araştırmalara göre hormonların ve fiziksel gücün zirvede olduğu yaşlar 20 li yaşlar değil 30-35 yaş aralığı.ayrıca erkek bireylerin en yakışıklı oldukları yaşlarda 34-37-38 dir.30-40 civarı nasıl yaşlanmaya başlayacaksın sanki 50 li yaşlarmış gibi konuşmuşsun
-
30-60 dönemi bence. -
25-30 arası çok hızlı geçiyor. Ortalama olarak 28 bence 30 yaş olgunluk dönemine yeni girdim henüz alışamadım
-
Bir erkeğin prime yaşı 35 dir. Her anlamda güçlü ve tecrübeli. 35 e kadar olmamış erkek daha da olmaz zaten -
Bence erkeklerin prime yaşı diye birşey yok toplum bunun önüne engel koyuyor. 15 - 16 yaşlarımda 23-24 yaşlarım çok iyi geçecek diye hayal ederdim. Dışarıdan baktığımda öyle gibi görünüyor. Paramı kazanıyorum, yanlız yaşıyorum ve sosyalim. Bu seferde evlilik işleri çıktı. Toplum - aile tarafından evlenmem için baskılanıyorum ve bu beni yıprattı. Evlenip 30'dan sonra prime dönemim başlıyor diye hayal ederken bu sefer de çocuk işleri çıkar. 40'tan sonra da zaten bir b*k olmaz artık.
Edit : 25 yaşındayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Statistics. -- 4 Temmuz 2024; 14:35:52 > -
Bana göre prime cinsel güç ve cinsel tecrübedir -
28-33 arası muhtemelen. -
35 yaşında dünyaca ünlü profesyonel oyuncular futbolu bırakıyor koşamadığı çabuk yorulduğu için fiziksel açıdan çöküyor 35 nasıl en iyi olacak
-
35 yaş iyi o zaman niye futbolcular fiziksel olarak düşüyor kariyerini noktalayıp kendi kabuğuna çekiliyor
Benzer içerikler
- tuvaletteki küçük sinekler nasıl yok olur
- ankara"da sevişilecek yerler
- saat hediyesine not
- araba kullanmak zor mu
- diş teli lastikleri hayvan anlamları
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X