Şimdi Ara

yabancı dts müzikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
13.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hiç o site bu site, o link bu link kafanızı yormayın derim..
    eMule'da ''dts cd'' şeklinde arama yaparsanız istemediğiniz kadar dts albümle karşılaşırsınız..
    şu an bende 50-55 adet bu cd'lerden var..
    bu arada belirteyim cd'ye yazma işlemini mümkün olan en düşük hızda yapmanız gerekiyor..
    kolay gelsin
  • .bin dosyalarını nero dan yazdırabilirsiniz. Nero da "disk kalıbı veya kayıtlı tasarı" bölümünden .bin uzantılı dosyayı seçerseniz nero otomatik olarak yazdıracaktır. Sanırım kopyalama başlığı başlığı altındaydı biraz karıştırın bulursunuz mutlaka.

Diğer konu dts i avr'den çözdürme olayı. Eğer player'ı avr'ye dijital olarak (optik veya coax) bağladıysanız player sesi çözmeden avr ye aktaracak ve avr'de üzerine düşeni yaparak sesi çözecektir. Yok eğer analog bağladıysanız ve player'ın da dts çözücüsü yoksa o zaman cızırtıdan başka bişey duymazsınız.

iyi eylenceler
  • ayhifi
    Benim Nero .bin tanımıyor ve diğer arkadaşlarınkininde tanıdığını sanmıyorum ki olsa bu kadar uzatılmazdı konu. eğer biraz bilginiz varsa bu konuda paylaşırsanız sevinirim

yabancı dts müzikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gx2delete -- 31 Ocak 2008; 14:59:08 >
  • Bu arada torrentlerde bazi dosyalara rastladım. dts ses dosyalarını ureten kisiler not dusmusler. bilgisayarda dts dinleyebilmek icin bir formata cevirmisler sarkilari. VLC player ile DTS olarak bilgisayarda dinleyebiliyorsunuz. Ayrintilari ogrenip yazarim dilerseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solestar

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Santana'yı indirip Nero ile Audio CD yarattım SONY 485 amfime bağlı olan SUNNY SNY-4002 DVD playera taktım ses vermedi sanırım bu DVDde DTS özelliği yoktu onun yerine YAMAHA S-557 ve KAMOSONIC KS-2002 de denedim ve sonunda bu 2 player da CDyi sorunsuz çalıştırdı

Sanırım amfinizde DTS dekoder var. Bu durumda CD yi herhangi bir dvd player da DTS olarak dinleyebilmeniz gerekmez miydi? Ben mi yanlış biliyorum acaba, sonuçta DTS yi amfiniz çözünce dvd playerda ayrıca DTS dekodere gerek olmaması lazım.

/>
    />

Yok DTS özelliği ile DTS decoder aynı şey değil eğer DVD playerda DTS decoder olursa amfinde DTS özelliği olmasa bile DTS ses alırsın birde sade DTS çıkış vardır bu durumda DTS ses alabilmen için amfininde DTS desteği olması gerekir zaten DTS decoderli DVDlerde DTS SURROUND, DTS Çıkış olan DVDlerde DTS OUT yazar, zaten DVDnde DTS OUT olmazsa amfinde DTS olması birşey ifade etmez

her neyse az evel SUNNY'de DTS özellikli Gladiator filmini test ettim DTS'i açıldı herhalde santana'da bir uyumsuzluk çıktı oysa SUNNY dışında diğer playerlarım okumuşdu bu CDyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 1 Şubat 2008; 19:17:39 >

• şu dts cdleri yerine harem grubunun normal cdlerini ya da mp3lerini dolby pl2 ya da 2x de bi dinleyin gerçekten güzel hem biraz göbek atmış olursunuz ;)
  • @gx2delete

Üstad .bin sosyasını yazdırmak için şunları dener misiniz:
    (Özellikle cd-r/rw istiyor, bende hep dvd olduğu için şu anda deneyemiyorum)

1- Yeni klasör oluşturun(Şart mı bilmiyorum ama siz öyle yapın)
    2- Klasörün içine .bin uzantılı dosyayı atın. (.bin uzantılı dosyanın adı atıyorum "gx2delete" olsun.)
    3- Aynı klasöre bir metin belgesi açın; içine şunları kopyalayın:

FILE "gx2delete.bin" BINARY
    TRACK 01 MODE1/2352
    INDEX 01 00:00:00

4- Kaydedin, dosyanın adını "gx2delete" diye; uzantısını da .txt yerine .cue diye değiştirin.
    5- Nero - CD - Yedekleme - Kalıbı diske yazdır - Kalıp,Tasarı,Kopya - Disk Kalıbı veya Kayıtlı Tasarı' yı seçerek .cue dosyasını gösterin.(Yazım hızını düşük tutun)

Yazdırın. ( Özellikle CD istiyor, dvd ye yazmıyor)

Bir deneyin; olur mu bilmem ama olmazsa en fazla bir cd niz boşa gider

• Arkadaşlar,
    Dts kayıtlı müzik dvd lerini nerden indirebilirim?
    Rapid linkleri varmı?
    saygılar
  • sağol
  • Bazıları oldukça başarısız ama özellikle santana supernatural muhteşem olmuş..
  • Solestar malesef olmuyor. önceden de denemiştim ama .txt yi .cue yapamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gx2delete

Solestar malesef olmuyor. önceden de denemiştim ama .txt yi .cue yapamıyorum

.txt ' yi .cue yapamıyorum derken uzantısını değiştiremediğinizi mi söylemek istiyorsunuz? Eğer öyleyse(dosya uzantılarını görebilmek ve değiştirebilmek için):

Denetim Masası - Klasör Seçenekleri - Görünüm de "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğindeki "tick" i kaldırın, yani iptal edin.

Böylece metin belgesinin (veya herhangi bir dosyanın) uzantısını görebilirsiniz ve "ad değiştir" ile uzantısını değiştirebilirsiniz.

Kolay gelsin...
  • direk sonundaki .txt yi silemedim ilk başta sonra dosyayı telefona attım orda .cue yaptım CD-rw de yazmaya koyuldum. ama sonunda hata verdi gene olmadı
  • @gx2delete ve @solestar,

Arkadaşlar siz ne için bu kadar uğraşıyorsunuz?

1) Player da çalıştırmak için mi?
    2) CD ye Audio CD olarak basmak için mi? (1.ci şıktaki amaca ulaşmak için de olabilir)
    3) CD ye Data CD olarak basmak için mi?

Ben metaformoz.bin dosyasını data cd olarak yazdım. Sizi daha önce playerlarda çalışmadığı konusunda gerekli uyarımı yapmıştım. Bu albüm sadece PC de çalışıyor. BIN dosyası direkt olarak Video LAN Player (VLC media player) ile çalıştığını da belirtmiştim.
  • Selamlar
    uzantısı .DTS olan dosyaları nasıl yazdırıyoruz?
  • bana dts albüm satacak olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

bana dts albüm satacak olan varmı?

ben satarım. internetten indirdiğim bazı dts albümler var, listesini yazabilirim
  • yaz bakalım listeyi neler varmış?
  • quote:

yaz bakalım listeyi neler varmış?

Hı? Şaka olduğunu anlamadık galiba? Siz de internetten indirebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

quote:

yaz bakalım listeyi neler varmış?

Hı? Şaka olduğunu anlamadık galiba? Siz de internetten indirebilirsiniz.

dostum benim internetten yaptıklarım dvd playerımda çalışmadı. herhalde ben yanlış yaptım diye düşünüyorum. sadece cızırtı geldi. bu yüzden dvd playerda çalışan dts albümler arıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.