Şimdi Ara

yabancı dts müzikler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
13.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ünlemi size kızdığımdan değil.
    Ben dikkat çeksinde bir DTS dekoderi olmayan HDMI çıkışlı DVD playerı olan cevap versin diye yapmıştım.
    Size kızdığımdan değil.

Ayrıca o verdiğiniz.
    PHILIPS 5990 Çok ilginç DD deteği var DTS yok. Neden böyle bir üretim yapılmış anlamak mümkün değil.
    Audio Playback
    •Playback Media: CD, MP3-CD, MP3-DVD, CD-R/RW, WMA-CD, Audio CD
    •Compression format: Dolby Digital, MP3, PCM, WMA
    •MP3 bit rates: 32 - 320 kb

DTS decoderi olan DVD niz belki HDMI bitstream desteği yoktur TS için.
    Benim Toshiba EP30 da DD,DTS,DD-ES,DTS-ES bunları HDMI üzerinden Bitstream olarak ilet,yor AVR ye ama DD+ kodlu sesi Bitsteream iletmiyor. Player çözüp PCM olarak iletiyor.
    Böyle bir sorun olabilir.
    Optic veya coaxial deneme şansınız varmıdır?
    Varsa bir de öyle deneyiniz.

ünlemler için üzüldüm anlam farkına
    quote:

Orjinalden alıntı: space_frog

forumdaki dvd player tartışmalarına bakın isterseniz. hdmi çıkışı olup da dts decoderı olmayan birçok ürün var. özellikle de söylediğim son çıkanları da kapsıyor (mesela philips 5990 - ben sahip değilim ama forum başlığında bir sürü insan dts si olmadığını söylüyor. bende medion md81290 var, üzerindeki logolara bakılırsa dts dekoderi var fakat hdmi üzerinden sadece 2 kanal ses iletebiliyor ve anfinin ekranından 2.0 yazıyor sadece...)
    bu arada bence sanki o kadar ünlem koymanıza da gerek yok.
    yardım rica etmek için birkaç soru sordum sadece... arzu ederseniz geleyim bir de dövün beni olur mu?

• ok akşam bir optik kablo edinip deneyeyim :)
    ben bana kızdınız sandım :)
  • PS3 ünüzde DTS filmleri izleyebilirsiniz ancak SES sisteminize MCH PCM 5.1 gönderir.

DVD playerınızın tam adımodeli nedir bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 16 Ekim 2008; 12:20:27 >
  • medion md81290
  • Arkadaşım şayet DVD niz bu ise DTS detekli
    http://newage.mpeg4-players.info/pictures/mt1389/md81290/images/fullsize/03.JPG

http://newage.mpeg4-players.info/pictures/mt1389/md81290/images/fullsize/05.JPG
    quote:

Orjinalden alıntı: space_frog

medion md81290

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 18 Ekim 2008; 10:46:08 >

• Pioneer DV 717 DVD Player var.
    Onkyo 604 A/V Receiver'a bağladım dvd'yi ama cızırtıdan başka birşey gelmedi.

DTS den ses almam için optik bağlantı mı yapmam gerekiyor. DVD de optik arabirim mevcut
  • dvd de eger DTS format destegi yoksa optik olarak bağla
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.