Şimdi Ara

yabancı dts müzikler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
13.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alone61

queeni indirdim. 5980 dvd playera taktım, trackler gözüküyor çalıyor ama ses yok. koaksiyel kabloyla bağlı o yüzden mi çalmıyor acaba? hdmi kabloyu dvd playerla ses sistemi arasında bağladım yine ses çıkmadı...zaten dvd izlerken de hdmi kabloyla ses alamıyorum.... bu 5980de mi var bir problem.....

İşlemleri doğru yaptıysan bu anlattıklarına göre sanırım dvd player da var sorun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gx2delete

Arkadaşlar Tarkan Metamorfoz u indirip CD ye yazabilen varsa nasıl yaptığını hangi programları nasıl kullandığını yazarsa sevinirim.

Ben henüz cd 'ye yazmadım. BIN uzantılı olduğu halde VLC playerda 5.1 olarak çaldığını farkettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: xanty

ayrica bu sitede inanilmaz bir arşiv var.

kesinlikle inceleyin derim.

http://www.5point1.com/index2.html

free bir site değilmiş
  • Iron Maiden ve Metallica yı da indirdim; vokallerin derinden gelme durumu Dire Straits kaydıyla alakalı sanırım, bunlarda öyle bir sorun yok.

Kayıtlar fena değil ancak öyle aman aman bir surround etki yok bence, yani stereo da dinleseniz pek bir kaybınız olmaz. Hatta daha iyi olabilir.

Ayrıca biliyorsunuz piyasada pek çok dts veya dd 5.1 konser dvd leri var; onlara ulaşmak daha kolay. Bende 30 kadar var mesela. Bunlarda da aynı tadı alcağınızı düşünüyorum. Görüntü fazla gelir diyorsanız kapatın tv yi alın size dts 5.1
  • alın ister yamultun ister sömürün yeter ki kaliteden taviz vermeyin

http://dtsmusic.nnm.ru/
  • quote:

Orjinalden alıntı: feedthenet

alın ister yamultun ister sömürün yeter ki kaliteden taviz vermeyin

http://dtsmusic.nnm.ru/

Bunları nasıl indireceğiz, çözemedim. Üyelik mi istiyor acaba?
  • verilen linklerde çoğu ölmüş albümler fakat ben DTS analog olarak dinleyebiliyorum. digital denemedim.

yabancı dts müzikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

quote:

Orjinalden alıntı: alone61

queeni indirdim. 5980 dvd playera taktım, trackler gözüküyor çalıyor ama ses yok. koaksiyel kabloyla bağlı o yüzden mi çalmıyor acaba? hdmi kabloyu dvd playerla ses sistemi arasında bağladım yine ses çıkmadı...zaten dvd izlerken de hdmi kabloyla ses alamıyorum.... bu 5980de mi var bir problem.....

İşlemleri doğru yaptıysan bu anlattıklarına göre sanırım dvd player da var sorun..

sony ht-ss 1000 dvdsiz ev sinema sistemim var. hdmi kabloyu takınca unlock diye bir yazı çıkıyor. nasıl unlock ediliyor çözemedim. bilen varsa çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar lütfen .bin e bi çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın bizimle...
  • quote:

Arkadaşlar lütfen .bin e bi çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın bizimle...

Nero dan "Müzik/Ses Cd si Yarat" ı seçip .bin uzantılı dosyayı göstererek yazdırmayı denediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solestar

quote:

Nero dan "Müzik/Ses Cd si Yarat" ı seçip .bin uzantılı dosyayı göstererek yazdırmayı denediniz mi?

Nero bin uzantılı imaj dosyalarını tanımıyor
  • Sanırım söylediğim mantıksız olmuş zaten. Müzik cd si yarat deyince müzikle ilgili dosya uzantılarını tanıyor.

Sanırım .bin uzantısını yazdırmak için .cue uzantılı dosya da olması gerekiyor, emin değilim.
    Aşağıdaki sayfanın sonunu bir inceleyin.

http://66.102.9.104/search?q=cache:IgsuJFJYJ1UJ:forum.divxplanet.com/lofiversion/index.php/t20184.html+.bin+uzant%C4%B1l%C4%B1+imaj+dosyas%C4%B1n%C4%B1+yazd%C4%B1rmak&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr

• quote:

Ben bir çözüm bulamadım ama hem VideoLAN Player (VLC) hem de PowerDVD (spdif açık) ile 5.1 olarak dinleyebiliyorsun.

Açıklamada playerlar için uygun olmadığını belirtmişler. Sadece pc'de çalışıyormuş.
  • ???? Bir sorum var. Bu DTS albumleri indirip CD'Ye bastıktan sonra DVD player'dan çalabiliyor muyuz?

AVR'de DTS'i seçerek normal cd gibi dinleyebiliyor muyuz? Yoksa özel bir player mı gerekiyor?

Yanıtlarsanız çok sevinirim
  • Dvd player dan dinleyebilirsiniz. AVR veya dvd player daki dts decoder sayesinde dts 5.1 olarak dinleyebilirsiniz.
  • indirdigim o cızırtılı dts dosyalarını , burada ogrendigim gibi audio cd olarak basinca sonuca inanamadım...sayenizde bir sürü dts audio indirmeye basladim.
    teşekkürler herkese
  • Santana'yı indirip Nero ile Audio CD yarattım SONY 485 amfime bağlı olan SUNNY SNY-4002 DVD playera taktım ses vermedi sanırım bu DVDde DTS özelliği yoktu onun yerine YAMAHA S-557 ve KAMOSONIC KS-2002 de denedim ve sonunda bu 2 player da CDyi sorunsuz çalıştırdı
  • Evet dostum VLC media player ile dinliyorum ama alexandraki nin dediği gibi cızırtılı ve bilgisayarımı sisteme bağlama şansım yok. .bin yazmayı öğrenirsem ilk işim buraya yazman olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Santana'yı indirip Nero ile Audio CD yarattım SONY 485 amfime bağlı olan SUNNY SNY-4002 DVD playera taktım ses vermedi sanırım bu DVDde DTS özelliği yoktu onun yerine YAMAHA S-557 ve KAMOSONIC KS-2002 de denedim ve sonunda bu 2 player da CDyi sorunsuz çalıştırdı

Sanırım amfinizde DTS dekoder var. Bu durumda CD yi herhangi bir dvd player da DTS olarak dinleyebilmeniz gerekmez miydi? Ben mi yanlış biliyorum acaba, sonuçta DTS yi amfiniz çözünce dvd playerda ayrıca DTS dekodere gerek olmaması lazım.
  • Teşekkürler. Çok güzel bir paylaşım olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.