Arkadaslar FİFA 08 ile ilgili acılan bütün konuları okudum hemenhemen cogunda fifanın anolog dısında kontrolü olup olmadıgı sırulmus ama kimseden tık yok.Bilgisi olan bir arkadasım paylasırsa sevinirim.Bu FİFA yı sadece analogla oynamak zorundamıyız.yoksa ilerde bi yapa cıkıp işi düzeltirmi şimdiden teşekkürler
evet sadece analog kontrolle oynanıyor oyun...
oyunun en igrenc kısmı bu ya aksam işten çıkıyorum bir zevkle açıyorum ama 15 dk sonra ellerim terliyor ve analog kayıyor bende gıcık oluyor EA ya bir sövüyorum XBOX 'a dönüyorum :)
peki bu olay yama ile flan çözülmazmi yani ilerde ea bi yama cıkarmazmı bununla ilgili
eller titriosa pes 2008 e gel
quote:
Orjinalden alıntı: cuoresportivo
oyunun en igrenc kısmı bu ya aksam işten çıkıyorum bir zevkle açıyorum ama 15 dk sonra ellerim terliyor ve analog kayıyor bende gıcık oluyor EA ya bir sövüyorum XBOX 'a dönüyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: TamTurk
Arkadaslar FİFA 08 ile ilgili acılan bütün konuları okudum hemenhemen cogunda fifanın anolog dısında kontrolü olup olmadıgı sırulmus ama kimseden tık yok.Bilgisi olan bir arkadasım paylasırsa sevinirim.Bu FİFA yı sadece analogla oynamak zorundamıyız.yoksa ilerde bi yapa cıkıp işi düzeltirmi şimdiden teşekkürler
sadece analog ile oynanabiliyor benim gibi acemiler için iyi olmamış
Açıkçası analog böyle oyunlar için iyi fırsat ama sizin görüşünüz tabii saygı duyarım. Bu arada oyuna sadece kontrolleri değiştirme amaçlı bir yama geleceğini de pek düşünmüyorum...
Açıkçası analog böyle oyunlar için iyi fırsat ama sizin görüşünüz tabii saygı duyarım. Bu arada oyuna sadece kontrolleri değiştirme amaçlı bir yama geleceğini de pek düşünmüyorum...
dostum anlarım herşeyi ama bunu anlamam ya insan koyar yani bir ha hadi xbox gibi kol yaparsın derimki dizaynı ona göre oynanır WE2007 yi ole oynuorum mesela ama bunda kol o şekilde kullanmak için tasarlanmamış bir kere ele iyi oturmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme