• Bu kupon devre dışı bırakıldı xPrime Cool Oyuncu koltuğu alırken kodu maalesef kullanamıyorum :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonarJuu -- 11 Kasım 2021; 23:36:12 > |
Xprime Oyuncu Koltukları (56. sayfa)

-
-
Herkese Merhabalar;
Daha öncede Büyük kampanyalar başladığında duyurduğumuz gibi Donanım haber ve Tüm İndirim kuponları pasif hale getirilmiştir. Kampanya dönemlerinde uygulanan en uygun fiyat politikasından dolayı indirim kuponlarının pasif edildiği DH içerisinde paylaşılmıştır.
Üretici fabrikadan Kampanya Dönemlerinde en uygun Fiyata Xprime ve Ofisel ürünlerimizi satın alabiliyorsunuz lakin Kampanya dönemlerinde yaşanan yoğunluk sebebi ile bazen fabrikamızda yaşanan aksaklıklar bazen de Kargo Lojistik Firmalarının 35 Desi üzeri Alımlarda Kapasite limitlerine takılmasından dolayı hazır olan ürünlerimizin dahii çıkışlarını gecikmeli yapılması gibi durumlar ile karşı karşıya kalıyoruz.
Lojistik Firmalarının bu Aksiyonunun da kendilerince Haklı Nedenleri olduğunun farkındayız fakat Müşterilerimize ilgili mağduriyeti en aza indirmek adına Kargo Firmaları ve Alternatif Lojistik Firmaları ile Görüşmelerimiz devam etmektedir.
Hiç Bir Müşterimizi oyalamak veya geçiştirmek gibi bir durum söz konusu olamaz.
Ayrıca yerli Üretim Olmamızın yanı sıra Yabancı olarak İthal denilen markalardan kaliteli ürünlerimiz yer almaktadır. Örneğin farklı bir ithal markada 3B TL olan bir ürünü Kampanya döneminde 1.199 TL'ye satın alabiliyorsunuz. İthal ve Yerli ürün tartışmasını yapacağınız marka OFİSEL veya XPRİME değildir.
Bu Yoğun Dönemde Üretici Bir Fabrikadan En Uygun Fiyata ürün satın aldığınızı lütfen unutmayınız. 16 Yıldır Sizlere Hizmet etmekten dolayı Gurur duyuyoruz. Desteğinize Her Daim ihtiyacımız yer almaktadır. farklı Platformlardan Şikayet yazarak ürünlerinin önden çıkmasını talep / tehdit edenlere kesinlikle itimat edilmemektedir.
OFİSEL A.Ş. olarak Tüm Müşterilerimizin Hakkını korumak ile hükümlüyüz.
Şimdiden Anlayışınız ve desteğinizden dolayı Teşekkür ederiz.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 13 Kasım 2021; 1:19:2 >
-
Benim alpha fab1 koltuğum geldi. Montajı kolaydı. Koltuk çok rahat.
Ama şöyle bir durum var. Koltuğun öne arkaya yatma mekanizmasının kilidi çalışmıyor. Koltuğu biraz yatırıp kilitliyorum. Yaslandığımda yavaş bir şekilde en sona kadar yatıyor. İnceleme videosundaki beyefendi koltuğu istediğiniz açıda kilitleyebilirsiniz diyordu.
-
Merhabalar efendim;
0850 302 1083 Whatsaap destek hattından iletişime geçmeniz halinde teknik birimimiz detaylı inceleyebilir ve konu hakkında bilgi veya destek olabilir.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar,
1 Haftadır kullandığım xprime cool gri-siyah model koltuğumla alakalı olumlu olumsuz yanlarını yazacağım.
(Artı Yönleri)
- Koltuk kullanılan kumaş kalitesinden ötürü çok konforlu cool modelinin gri renklerinde sert kumaş kullanmadıkları için (tay tüyü kumaş kullanılıyor sadece gri renklerde) gayet rahat bir kullanım vad ediyor. Normalde Plazadaki ofisimizde kullandığımız koltuklarda tahtaya oturuyormuşum gibi hissiyat alırken xprime cool'da gayet yumuşak sert bir yere oturuyormuşum hissiyatı almadım bu birazda BMI bağlı çok kilolu biriyseniz belki bu hissiyat alınamayabilir. (1.78 - 80 kiloyum)
- Oturma alanı ve sırt kısmı çok geniş bu durum otururken çok rahat hareket etmenize olanak sağlıyor.
- Geriye yatma özelliği gayet stabil çalışıyor. (2 farklı geriye yatma özelliği var sağ taraftaki kol vasıtasıyla sırt kısmını baya indirebiliyorsunuz bunun dışında koltuk altındaki tilt mekanizmadan kolu yukarıya çekerek arkaya yaslandığınızda yaklaşık 30 derece geriye doğru yatabiliyor ama bu özelliği çok kullanmadım açıkcası)
- Bana gelen modelde kullanılan amortisör 2021 Haziran üretimli SGS BIFMA X5.1 testlerinden geçmiş ve bu ifadeyi damgalamışlar ali express'de falan satılıyor bu isimlendirme ile class seviyesini öğrenemedim ama X5.1 standardı için 275 lbs.(124 kg) kadar dayanıklı olduğu yazıyor bu sitede (Standards Descriptions - BIFMA) bu arada 8 cm kadar yükselebiliyor.
- Alt yıldız iskelet full metalden ve dayanıklı, kalitesiz bir hissiyat vermedi ve siyah renkte boyanmış
- Dikişler gayet düzgün yamuk yumuk değil olması gerektiği gibi.
- tekerlekler halı üzerinde kullanmama rağmen takılmadı çok rahat hareket ediyorlar.
- Kolçaklar yukarı aşağı, ileri geri, sağa sola gidebiliyor ama sağlam hissiyat vermedi. sadece bu özelliklere artı verdim. çok kullanacağım bir özellik olmaz en fazla yukarı aşağıya yaparım dirseğimi rahat yaslayabileyim diye
- Bel ve Boyun desteği tam olması gerektiği gibi askıları sayesinde istenildiği gibi ayarlanabiliyor
- Satış sonrası destek gerçekten muazzam satın aldıktan sonra whatsapp üzerinden bir kaç kez iletişime geçtim her seferinde yardımcı oldular. bir kere sattım banane ilgilenmiyorum demiyorlar sırf bu yüzden bile tercih edilebilir. (misal kutunun içinden çıkan amortisör sıkıntılıydı iletişime geçtim hemen yenisini gönderdiler yeni gelen daha soft yumuşak eskisine oranla ilk gelende oturduğumda gacırt diye tabiri caizse ses geliyordu)
(Eksi Yönleri)
- Kolçaklar çok allaha emanet duruyorlar ki cool modeli xprime'in üst segment ürünlerinden daha sağlam parçalar kullanılabilir. Misal bana gelen koltuğun sol kolçağının hem iç mekanizmasında hem de alt kısmında problem var. bugün itibariyle(14.11.2021) değişimini talep ettim. alt kısmında bir kırıklık vardı ürün geldiği gün bildirdim. bu problem değildi sonuçta görmüyorum ama üst kol dayadığım kısım ise çok gevşekti destek ile perşembe günü iletişime geçtiğimde teknik ekipdeki arkadaş sağolsun destek oldu iç kısımdaki vidanın sıkılması gerektiğini söyledi. bugün yapı marketten L alyan alıp sıkmaya çalıştım ama vida tutmuyor boşa dönüyor bu yüzden gevşek bir hissiyat alıyormuşum. teknik desteğe bildirdim değişim yapılmasını bekliyorum.
- Hafif derecede gıcırtı sorunu var özellikle arkaya yaslandığımda fark ediliyor ama öyle çok aşırı bir ses değil benim açımdan kafaya takılacak bir durum olmadı
- Kumaş üzerinde yer yer potluklar vardı oturdukça bazı yerleri düzeldi ama bazı yerlerinde halen var üretim aşamasında iken bu durum fark edilip müdahale edilebilirdi kumaş süngere giydirilirken Kalite Kontrol ekibinin daha detaylı bakması gerekir.
(Kişiden Kişiye göre değişebilir)
- kumaş kalitesi gerçekten rahat ama yaz mevsiminde odanızda klima yoksa totonuz alev alev yanabilir
kısacası terletme durumu olabilir bu biraz oturduğunuz yere odanızın durumuna da bağlı bir şey o yüzden +- demiyorum bu duruma
- Kurulum gayet kolay tek başınıza da yapabilirsiniz ama yanınızda bir kişinin olması işi daha rahat halletmenize olanak sağlar
(Tavsiyeler)
- Koltuğun özellikle yan mekanizma ve amortisör kısımlarının ayda 1 defa bakımlarının yapılması gerekir bakımdan kastım wd40 sıkacaksınız, bu yüzden WD40 olmazsa olmaz bu tip ürünler için, aldım kurdum sonuna kadar bakım yapmadan kullanayım derseniz bu kısımlardan ilerleyen zamanlarda çok ciddi ses gelebilir
(Üretici Firmaya Tavsiyeler)
- Kargolama işini revize etmeniz gerekiyor. ilk geldiğinde yazmıştım gelen kutu darmadağındı.
- Ürünlere Kalite Kontrol Ekibinin daha detaylı bakması gerekir
(Genel Puanım)
10 üzerinden 8 verdiğim bir ürün oldu. Basit bir sandalyeden bu ürüne geçtim bilgisayar başında artık çok rahatım home office çalıştığım zamanlarda veya kendi bilgisayarımda oyun oynarken gözüm kapalı rahat bir şekilde işimi yapıyorum oyunumu oynuyorum. bel ağrısı gibi şikayetlerim koltuğu kullanmaya başladığım günde beri azaldı. 1000-1500 TL aralığında yakalarsanız tavsiye ederim.
Kırdığım 3 puanı ise
- kargo kalitesi,
- kumaş üzerindeki yer yer potluklar
- Arkaya yaslandığımda Hafif Gıcırtı
- sol kolçağın alt kısmının kırık ve iç mekanizmanın problemli gelmesinden ötürü kırdım.
Güncelleme: Satış sonrası destek anlamında gerçekten muhteşem bir firma koltuğun 2 parçasını(amortisör) (sol kolçağı) ücretsiz değişimi yapıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 16 Kasım 2021; 15:33:1 >
-
Merhabalar;
Detaylı incelemeniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederiz.
Yorumunuzun Komple Çıktısını aldık ve detaylı inceleyerek üzerimize düşen ne varsa aksiyon alınacaktır.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş. -
Merhabalar;
Olumsuz Eleştirileri sildirmiş olsaydık eğer son gelen yorumu da silebilirdik Lakin böyle bir durum söz konusu değildir. Mobilya Ürünlerinde Taşıma veya Üretim kaynaklı sıkıntılar paylaşıldığında konular ile alakalı Teknik birimimize yönlendirmesini gerçekleştirerek Tüm Müşterilerimize destek olmaktayız.
Destek olunan ve Müşteri Memnuniyeti sağlanan konular Olumsuz bir durum olmaktan çıkmakta olup İlgili forum konusu Xprime Oyuncu Koltukları ile alakalı Güncel kampanyaların Paylaşıldığı bir Sponsorlu alandır.
Forum tarafı Teknik desteğin verildiği bir alan olmadığı gibi, Teknik Desteğin en iyi sağlandığı birime müşterilerimizi yönlendiriyoruz ve sorunları hakkında detaylı inceleme ve destek oluyoruz. Buradaki yayınlanan teknik konular müşterilerimizi yanlış yönlendirmemesi için gerekli işlemler forum yönetimi tarafından yapılmaktadır.
Eğer OFİSEL firmasından hizmet aldıysanız ve sorununuz var ise lütfen DM Üzerinden iletişime geçiniz. Tarafınıza Teknik destek olunacaktır lakin Donanım forum Teknik Sorunların çözümlendiği mecralar değildir. Ürünü Satın alan ve Objektif incelemesini yapan tüm müşterilerimizin Olumlu / Olumsuz Yorumlarını itina ile inceliyor ve gerekli tüm aksiyonlarımızı alıyoruz. Bu konuda şüpheniz olmasın.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş.
-
merhaba 1.68 - 70 kg için hangi modelleri önerirsiniz acaba.
-
Merhabalar Efendim;
Orta Segment Oyuncu Koltuğu Modeli (Şu anda Özel Kampanya Dahilinde);
Ofisel Alpha Fab1 Oyuncu Koltuğu :ofisel
Ofisel Alpha Fab1 Kumaş Serisi Oyuncu Koltuğu - Ofiselhttps://ofisel.com/934-ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu
ÜST SEGMENT OYUNCU KOLTUĞU MODELİ
Xprime King Oyuncu Koltuğu (Deri Materyal) ÖZEL KAMPANYALI***** :ofisel
XPrime King Serisi Oyuncu Koltukları & En Çok Satan XPrime Modeli - Ofiselhttps://ofisel.com/912-xprime-king-oyuncu-koltuklari
Xprime King Fabric Oyuncu Koltuğu (Fileli Kumaş Materyal) :ofisel
XPrime King Fabric Oyuncu Koltuğu %40 İndirim'de! - Ofiselhttps://ofisel.com/919-xprime-king-fabric-oyuncu-koltugu
Xprime Cool Oyuncu Koltuğu (Kumaş Materyal) :
Xprime Titan Oyuncu Koltuğu (Kumaş Materyal) :ofisel
Xprime Titan Oyuncu Koltuğu (Kumaş) - Ofiselhttps://ofisel.com/929-xprime-titan-oyuncu-koltugu
Xprime Omega Oyuncu Koltuğu (Kumaş Materyal) :
Yukarıdaki Modelleri inceleyebilirsiniz efendim.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş.
-
bu 5 tane üst segment koltuk arasındaki fark nedir kısaca. terletmeyen ya da daha az terleten modeller için kumaş tay tüyü olan modelleriniz varmış sanırım. ya da cool modeli uygun sanırım. nasıl bir seçim yapmalıyım. 11.11 indirimleri harici black friday indirimi gibi bir indirim gelecek mi ayrıca
ayak uzatma ekipmanı tüm koltuklarda yok sanırım. ilave edilebiliyor mu. sitede sadece fırtına modelinde var. boy olarak uygun mu benim için. deri değil kumaş model istiyordum daha az terletmemesi için farklı şekilde alternatifi var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 15 Kasım 2021; 18:58:35 > -
Ben de sipariş ettim aynısından, inşallah memnun kalırım. Arkadaşım 100 TL'lik DH koduyla 1350 TL'ye almıştı 1 ay önce, maalesef şuan kullanamadığım için ve acil gerektiğinden 1450 TL'den sipariş etmek durumunda kaldım.
-
ben kendi vücut yapıma oranla memnun kaldım gayet rahat geniş konforlu bir deneyim aldım cool modelinin gri renkleri kumaş yapısından ötürü çok tercih edilecek modellerden
sert kumaşlı koltuğu daha önce bir mağazada başka bir markanın koltuğunda deneyimlemiştim. rahattı o da ama bir yerden sonra rahatsızlık verebilirdi o yüzden daha soft bir kumaş kullanan koltuk arayışına girmiştim cool(gri renkleri) tam aradığım model çıktı.
-
Hediye koltuk yarışması filan yapmayı düşünüyor musunuz?
-
Merhabalar;
Kumaş Modeller her zaman Deri model Oyuncu Koltuklara göre terletme durumu pek olmayan modellerdir.
Cool Modeli Tay Tüyü Kumaş olup Xprime King Fabric Komple Fileli Kumaş Malzemedir. Bahsettiğiniz diğer modeller bizim ürünlerimiz değildir. Ayak Uzatma Ekipmanları maalesef sağlam olmamasından dolayı Ürünlerimizde Kullanmayı tercih etmiyoruz.
Sizin İstediğiniz Kumaş Model olarak; Xprime Cool; Xprime Titan; Xprime Omega ve Xprime King Fabric Oyuncu Koltukları uygundur.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş. -
Merhabalar;
Hayırlısı olsun efendim.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş. -
Merhabalar;
İnstagram Ofisel Sayfamızda belirsiz aralıklar ile Çekilişler Düzenlenmektedir.
Ofisel veya Xprime İnstagram Sosyal Medya hesaplarımızı Takip edebilirsiniz.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş. -
Merhabalar;
Değerli geri bildirimleriniz, Diğer Kullanıcılara ışık olacaktır.
Teşekkür ederiz.
Saygılarımızla;
OFİSEL A.Ş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X