Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Xprime Oyuncu Koltukları


    XPRİME OYUNCU KOLTUKLARINDA DAMPİNG FIRSAT İNDİRİMLERİ BAŞLADI

    Değerli Donanım haber Kullanıcılarına özel xPrime Oyuncu Koltukları Tüm Damping indirimlere ek olarak DH-XPRİME indirim kodu ile 250 TL extra indirimli olarak satın alabilirsiniz. Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına Taksit imkanı yer almakta olup 5.000 TL ve üzerine Tüm Kredi Kartlarına 6 Taksit Fırsatı yer almaktadır.

    Tüm Türkiye'ye ÜCRETSİZ KARGO fırsatı ile Hemen Satın Alabilirsiniz. Damping Fısatlı Oyuncu Koltuğu Modellerinde Fiyat Garantisi yer almakta oluphttps://xprime.com.tr vehttps://ofisel.com Resmi Satış Sitelerimizden Kampanyadan faydalanabilirsiniz.

    OYUNCU KOLTUĞUNDA DAMPİNG FIRSATLI OYUNCU KOLTUKLARI İÇİN TIKLAYINIZ


    Xprime Oyuncu Koltukları
    Xprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu Koltukları




  • sevgili forumdaşlar 4 ADET hem oyun hem çalışma için oyuncu yada benzeri koltuk alacagım kara cumayı bekliyorum . bir çok model konusulmuş ama güncellik açısından uzun ömürlü üzmeyecek tavsiye edebileceğiniz koltuk varmıdır .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 18 Ekim 2023; 15:17:35 >
  • bilen bilir oyun oynamayı çok severim ve neredeyse oyun bağımlısıyım diyebilirim. oyun oynarken internet hızı kadar konfor alanınız da önemlidir. ben de güzelinden, kalitelisinden bir oyuncu koltuğu almak istiyorum ama bayaa uçmuş fiyatlar. vakıfbanktan kredi çektim, ekipmanlarımı yeniledim. bir yerde burası benim ekmek paramı kazandığım yer, profesyonel bir oyuncuyum. bu nedenle kredi ilaç gibi geldi. ödemeler de gayet makul. iyi oldu yani.

  • selam arkadaşlar. ben bugün titan modelinden sipariş verdim. dh indirim kuponunu da kullanabildim.


    ofis ksk de ancak xprime mağazası çiğlide olduğu için gidip görme ve deneme şansımız oldu.


    oyun için değil de ablama ofis için alıyoruz. ofis koltukları geneli postura uygun değil ve gereksiz deri kaplama zart zurt var. ahşap vs derken fiyatlar uçuk seviyelere geliyor. Ofistede günde ortalama 7-8 saat oturuluyor ve görünümden daha çok rahatlığın önemli olduğunu düşündüm. eğer ablam memnun kalırsa ben de kendime alacağım.


    yorum yapan arkadaşlarda aradığım tatmin edici yorumları malesef bulamadım. kargodan veya renginden ya da eve yakıştığından bahsediyorlar. bunlar açıkçası umrumda değil. birkaç ay boyunca hergün düzenli kullanan kişilerin -/+ leriyle tüm değerlendirmeleri önemli.

  • Ben düzgün bir bilgi alamadım siteden. Titan için max 120 KG, Titan XL için ise max 160 kg taşıma diyor. Bakıyorum ürünler arasında bir fark yok. Her şey aynı bu taşıma kapasitesi farkları neye göre belirleniyor?

  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

    Öncelikle Damping Kampanyalar Kampsamında yaşanan yoğunluktan dolayı geciken mesajımız için Özürt dileriz.

    Xprime Titan Modelimiz 120 KG olup Xprime Titan XL Modeli 160 KG Taşıma Kapasitesine sahiptir. Adından anlaşılacağı üzere Xprime Titan XL Oyuncu Koltuğu Hem Sırt Yüksekliği hemde Oturma Alanı genişliği itibari ile daha fazla kilolu kullanıcıları desteklemekte olup Alt alanında kullanılan Mekanizması da xPrime Titan XL Modelinde Daha güçlü bir yapıdadır. Aynı Zamanda XPrime Titan Oyuncu Koltuğu ve Titan XL Oyuncu koltuğu bilindiği üzere Çelik Konsürüsyon yapıya sahip olup 65 DNS'lik Sünger Yoğunluğu Kullanılmıştır lakin XPrime Titan XL Oyuncu Koltuğu Modelinin istelerinde kullanılan Çelik Konsürüsyon Xprime Titan Oyuncu Koltuğundan %30 daha kalın bir yapıdadır.

    Bunların Yanı sıra XPrime Oyuncu Koltuğu Modellerinin Tümünde Diğer Oyuncu Koltuklarından ayıran en büyük etken ise Moleküler Smart Sünger Teknolojisidir. Moleküler Smart Sünger Teknolojisi XPrime Markasının Almanya Münih Mağazası ile birlikte Almanya ve Tüm Dünya'ya açılırken Oyuncu Koltuğu Kategorisinde tamamen Türk Kimya Mühendisleri tarafından geliştirilmiş bir Moleküler Smart Sünger Teknolojisidir.

    XPrime Oyuncu Koltuğu Modellerini Diğer standart Koltuk Modellerinden ayıran özellikleri ortopedik ve hareket kabiliyetlerinin fazla olmasıdır lakin Sünger Yapısında yer Alan Moleküler Smart Sünger Teknolojisi Sizlerin sağlığını en üst düzeye çıkaran ve koltuğun dış kozmetiğini bozmadan sizin vücudunuza göre şekil alan bir yapıya kavuşturan özel bir teknolojidir ve bu teknoloji Dünya'da sadece xPrime Markasında yer almaktadır.

    Oyuncu Koltuğu Modellerimiz ile alakalı detaylı bilgi için https://xprime.com.tr Linkten Resmi Sitemizden ulaşabileceğiniz gibi 0850 302 10 83 WhatsApp Destek Hattımız ile iletişime geçebilirsiniz.

    Damping Fırsatları ve Donanım Forum için verilen Özel Kodu Kullanmayı Unutmayınız!

    Xprime Oyuncu Koltukları




  • Xprime Oyuncu Koltukları Xprime Oyuncu Koltukları Xprime Oyuncu Koltukları 

  • çok yabana atmamak lazım arkadaşlar. sonuçta f/p olması bizler için yeterli. 3-4 katına elbette cix markalar var ama mercedes alamazsak bari reno alalım. bu arada whatsapp desteği ilgili. hemen cevap veriyorlar. koltuk gelirse yazacağım tekrar

  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    XPrime markası Oyuncu Koltuğu sektörünün Mercedesidir efendim.

    Yüksek kaliteyi iyi fiyata satın almanın güvenini yaşıyorsunuz ve en önemlisi konfor ve sağlık açısından kesinlikle alınması gereken modellerimiz yer almaktadır.

    WhatsApp destek hattımız sizlere destek olacaktır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 29 ekimde verdiğim siparişi birde kargoya verseniz güzel olacak acaba ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 aralikta king modelini aldim, gacir gucur etmeye basladi 1 sene sonra mekanizmasi bozuldu, iletisime gectim, dedi parcalar bozuk cikabiliyor, yenisiyle degistirelim dediler, aa dedim ne iyi firma, yeni parca geldi, 2023 eylulde arkaya yatma mekanizmasi yine bozuldu, sabitlemiyor suanda. iletisime gectim, garanti doldu 500 kusur tl ye mekanizma almaniz lazim. 80 kiloyum ve koltuga sadece oturuyorum, her sene bir yeri patliyor. Garanti disi kaldigi icin parcayi degistirmeyecegim, ya birine satarim ya da cope atarim artik. Ama genel yorumlarim;


    -Arkadaslar bel sagligi falan onemli konular, ne kafa yastigi ne de bel yastigi ortopedik bir rahatlik sagliyor, ikisini de cikarip baska yastiklarla bel boslugumu doldurmaya calisiyorum ama genel hatlariyla koltuk beni surekli kalcami ileri itmeye tesvik ediyor, bel agrisi yaratiyor.

    -Kolcaklar o kadar dandik ki, 3-5kg yanlara guc uygulayinca kayiyor, normalde dik gelmesi lazimken 30 derecelik disari dogru bir aciyla geliyor, kollarinizi adeta kartal kanat acmis gibi aciyorsunuz kolcaklara denk gelsin diye. asiri rahatsiz.

    -ikea nurus vs gibi firmalar 10'ar yil garanti verirken, bunun gibi firmalara bakmayin, marketinglere kanmayin. ortopedi onemli, bel sagliginiz onemli, 1 kere alip yillarca kullanacaksiniz zaten oyle her yeri patlamayacak iki oturusta. zaten enflasyon var, iyi urune yatirim yapin.


    Sevgiler.





  • nurborden kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

    Ürünlerin bakımlarını düzenli olarak yapmanız halinde bu tip aksilikler yaşamazsınız. Sitemizde de oyuncu koltuğu bakım talimatlarını incelemenizi öneririz.

    Mekanizma tarafından gelen sesler ile alakalı WD40 Sprey yağlayıcı ile mekanizma alanını yağlamanız halinde ses kesilecektir. Detaylı bilgi almak için 0850 302 1083 whatsApp destek hattımıza konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla;

    Ofisel Ticaret A.Ş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.