Şimdi Ara

XPERIA Z KULLANICILAR KULÜBÜ (1957. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.249
Cevap
164
Favori
1.148.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19551956195719581959
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    hocam cihazın ederi 300 ila 400 arası 150 tl kayıt için vermek biraz fazla geliyor..
  • GPS sıkıntısı ve entersan çözümü

    şöyle bir tecrübemi paylaşmak istiyorum, benzer sıkıntı yaşayanlar varsa işlerine yarayabilir.
    cihazı 2013 mayısdan beri kullanıyorum. bu dönemde bir sefer karşıdakinin sesini aldığımız ahizede ses problemi olduğu için servise gitti geldi. 6 ay kadar önce de arka kapak açıldığı için bir telefoncuda yapıştırttım. tekrar açılmaya başlayınca kurcalarken telefonun içinden boşta ince bi vida görüp sakladım. bu dönemde de gps çalışmamaya ve yandex veya google haritalarda yer bulamamaya başladı. netice olarak arka kapak tekrar çok gevşeyince telefoncuya gittim vidadan bahsettim. zaten gözle bakılınca da 2 tane ince vida yerinin boş olduğu görülüyordu. elimdeki ve bir tanede kendisinin verdiği vida ile bu iki boş yuvayı vidaladı. ve neredeyse telefon değiştirme sebebi olacak GPS problemim tamamen çözüldü. ya bu vidalar gps anteni görevi görüyordu yada bir devrenin tamamlayıcısı idi bilemiyorum ama işlem sonrası herşey normale döndü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lord_keles

    hocam cihazın ederi 300 ila 400 arası 150 tl kayıt için vermek biraz fazla geliyor..

    Cihaz sıfır ise 150 TL bence değer. Yoksa çöp dostum. Ben Sony'e IMEI tamiri yapıldığını ne gördüm ne de duydum. Yine de bir araştırın. Ya da telefonculara bir danışın. Onların belki farklı malum yöntemleri vardır. O şekilde ucuza yapabilirseniz ne ala...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hârimi -- 18 Aralık 2016; 17:31:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir beğenerek kullandığım xperia z den,z5 dual e geçtim.aslında tlf bana yetiyordu ama camera dan çok memnun olmadığım için değiştirmeye karar vermiştim.araştırmalarım sonucu fiyat performans olarak en mantıklısı z5 dual olarak karar verdim.tlf gerçekten öok stabil çok mrmnunum her anlamda
  • Merhaba Arkadaşlar:

    4 yıla yakındır severek kullandığım Xperia Z ile olan birlikteliğimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Şu forumda hiç bir forumda görmediğim kardeşliği, birlikteliği ve yardımlaşmayı gördüm. Bildiği hiç bir şeyi esirgemeyenlerin adresi idi "Xperia Z Kullanıcılar Klübü" . Herkesten Allâh razı olsun. Bilerek veya bilmeyerek bir hatamız olduysa affola. Hakkınızı helal edin. Allah yar ve yardımcınız olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hârimi -- 21 Aralık 2016; 19:16:56 >
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Etme haci basimiz sikisinca kime gidicez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babapars

    Etme haci basimiz sikisinca kime gidicez

    Burası Xperia Z Klübü, kimse yardımsız/cevapsız kalmaz kardeşim. Sayfayı direkt takip edemeyebilirim ama doğrudan alıntılarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Hayirdir dostum nereye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artakalan

    Hayirdir dostum nereye?

    Cihazı değiştirdim kardeşim. Çat kapı uğrarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 compaq kullanıcısıyım geçenlerde bir sorunla karşılaştım

    üst menu bazen açılmıyor wifi vs olduğu çekmece de deniyor sanırım.

    dokunmatikte sorun yok.cihaz güncel ve fabrika ayarlarınıda yaptım olmadı

    karşılaşan var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar merhaba.Şebeke sorunu yaşıyorum.hattım turkcell.köyde çalışıyorum.başlarda köye giderken belli bir yoldan sonra hiç çekmiyordu.Şuan okulun içinde çekmiyor sadece.Çözüm önerileriniz nedir.telefondan memnunum normalde,değiştirmek istemiyorum
  • arkadaşların turkcell ve diğer hatları gayet iyi çekiyor.bi tek bende sıkıntı var
  • İyi günler arkadaşlar, 3 senedir sıkıntısız kullandığım Xperia z telefonumun şarjı artık çabuk bitmeye başladı, pil değişimi için konuştuğum birkaç özel servis ile, kapak açılması sonrası orjinal conta bile kullanılsa su geçirmezlik özelliği gidiyor dendi, sadece fabrikada yapılan sıcak presleme makinası olan yerler bunu sağlayabilir diye bir bilgi verildi, burada okuduğum kadarı ile pil değiştirenler daha önce olmuş ama su geçirmezlik ile ilgili birşey bulamadım yada gözümden kaçtı, var mı yardımcı olabilecek birisi
  • s.a arkadaşlar telefona root attım sadece gereksiz uygulamaları silmek istiyorum. sildiğimiz zaman telefonun çalışmasını aksatmayacak gereksiz tüm uygulamalar listesi var mı? çeşitli google uygulamaları gazete film hangouts chrome vs ben gereksiz gördüğüm herşeyi silmdim ama bunların dışında bizim bilmediğimiz gereksiz uygulamalar hangileridir?
  • Arkadaslar merhaba

    2-3 ay once ayni sorun basima gelmisti format attim duzeldi. Telefonun gene kendi kendine sarji bitiyor hatta bu sefer telefon sarj olmuyor pili 4-5 saatte doluyor acikken. Ama telefonu kapattigim zaman gayet normal 2 saatte falan doluyor. Ve gecen sefer android is pil kullaniminda pilin 60-70 ini tukettigini gosteriyordu ancak bu sefer pil tuketiminde android is yada baska birsey yok pili tuketen hersey normal gorunuyor ama malesef degil 40 dakikalik ekran suresi alabiliyorum bu sekilde en fazla cunku kendi kendine biraktigim yerde 1-2 saatte %20 tuketiyor ben bu sorunu yasamaktan cidden biktim ve neden boyle bir sorun meydana geliyor aklim almiyor kendi kendine oluyor daha 1 gun oncesine kadar sorun yoktu. Sizce ne yapayim format mi atayim ? Yoksa yapabilicegim baska birsey var mi ? Telefonu 3 kere titretip kapatmalari hepsini yaptim ama gene nafile o dediginiz yontemler gene ise yaramadi bir tek format atmak kaldi ondanda cidden biktim daha 3 ay once atmistim. Cidden bu telefonu sevmesem ve cok alismis olmasam iphonea gecerdim ama sonye cok alisigim ve cok rahat kullaniyorum.
  • android137 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işlerde biraz acemiyim ama şunu sormak isterim; Hocam batarya ile ilgili bir problem olmasın? Benzer şeyler benim de başıma geldi. Telefon kendi kendine şarjı tüketiyordu, şarj %15lerde falan bir anda kapanıyordu ve tekrar şarja taktığımda %1 diyordu. Mevcut pili alalı bir yılı az geçmişti. Elimde olmadığından 1.5a küsür sony şarj aleti kullanacağıma ttec 2.1a şarj aleti ile şarj ettiğimden batarya daha az dayanmıştı. Geçen hafta yeni bir orijinal batarya aldım, şu an onu kullanıyorum, sorunlarım biraz daha düzeldi. Yalnız şunu da söylemek istiyorum, mobil verisi sürekli açık birisi olarak batarya o haldeyken stamina moduna alıyordum ve batarya kendi kendine şarj yememeye ya da daha az yemeye başlamıştı. Yine de yeni batarya alma ihtiyacı hissettim. Kısaca söylemek gerekirse sorun bataryadan kaynaklanıyor olabilir. Bataryam da telefoncunun dediğine göre normalden biraz şişikti bu arada.
  • Resurrection Remix 7.1.1 kullananlar için önerdiğiniz SoundMod var mı acaba? Telefonun sesi çok kısık geliyor bana.
  • Arkadaşlar iyi günler. Eski telefonum neoda ekranı büyütünce yazılar ona göre ekrana yeniden sığacak şekilde ayarlanıyordu. Yazıyı okumak için ekranı sağdan sola hareket ettirmek zorunda kalmıyordum.



    Şu an z3+ plus var. Bunda nasıl neonun bu özelliğini getirebiliriz?

    Muhtemelen sizin telefonlar da benimki gibi. Burada yardımsever çok arkadaş var. O nedenle burada soruyu yöneltiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 13 Ocak 2017; 10:23:32 >
  • selamlar arkadaşlar 3 yıl 15 gün sonra telefonum anakartı bozuldu. Çok üzülerek değiştirmek zorunda kaldım. Gönüller de Xz olsa da çok pahalı olması nedeniyle şimdilik p9lite ile devam edicem. Acaba anakartı tamir edilebilir mi fantezi için dursun kenarda diyorum. birkaç telefoncuya bıraktım olmuyor dediler.
  • halil5 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

    Sahibinden vb yerlerinden ikinci el, yedek parça niyetine felan satılan z bulup anakart değişimi yapabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19551956195719581959
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.