Şimdi Ara

Xperia Play için 10 HD oyun geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xperia Play'in piyasaya çıkmasına sayılı günler kala oyun yapımcılarından Playstation telefonu için yeni oyunlar görücüye çıkmaya başladı. İşte o oyunlar ve görüntüleri...

Sony Ericsson firmasının akıllı telefon piyasasına yeni bir boyut getirmeye hazırlandığı Playstation telefonu Xperia Play'in piyasaya çıkmasına sayılı günler kaldı. Yapılan açıklamalarda cihazın çıkış tarihinin 1 Nisan olacağı ve satış fiyatının 600 € üzerinde bir rakamda olacağı belirtilmişti. Playstation tutkunu kullanıcılar, cihazı satın almak için gün sayarken oyun firmaları da yavaş yavaş Xperia Play için oyunlarını hazırlamaya başladı. Durum böyle olunca, mobil oyun yapımcılığında önde gelen lider firmalardan biri olan Gameloft'ta Xperia Play için hazırladığı 10 HD oyunu görücüye çıkardı.

Xperia Play için 10 HD oyun geliyor

Diğer akıllı telefon cihazları için çıkardığı oyunları Xperia Play telefonu için tekrar baştan düzenleyen Gameloft firmasının, düzenlediği bu oyunlar arasında Real Football 2011, Asphalt 6: Adrenaile gibi son dönemin en popüler ve heyecan verici oyunları da yer alıyor. Bütün oyunların kontrol tuşları ile tekrar baştan düzenlendiğini belirten ünlü oyun yapımcısı, Xperia Play'in özel playstation kontrol tuşlarına karşın dokunmatik ekran üzerinden oyun oynama imkanını da sağlamış. Aşağıdaki videodan Gameloft firmasının Xperia Play için hazırladığı 10 oyunun listesini izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 1 Nisan 2011; 13:21:59 >

• Dun youtubeda izlemistim se tr de yuklemis oyunlar harika yaa
  • bu ne ya böyle oyunlar süper
  • oyunlar çok iyi hakkatten ağzımın suyu aktı
  • oha ya gelecekte tüm oyunlar telefonlar içinde çıkıcak bu gidişle
  • Oyunlar süper ağzımın suyu aktı desem yeridir yani S.e yapmış yine yapacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Oyunlar süper ağzımın suyu aktı desem yeridir yani S.e yapmış yine yapacağını

biliyodum böle olacağını , cihazı karalamak isteyenler hemen donanımına taş attı ama bilmiyolar ki donanımı yeterli herkes çift çekrdek vs dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psp nin donanimi bu kadar var mi /.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

psp nin donanimi bu kadar var mi /.

normal psp'de yok beya nerde 333 mhz işlemci vardı , ama nGP manyak geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Oyunlar süper ağzımın suyu aktı desem yeridir yani S.e yapmış yine yapacağını

biliyodum böle olacağını , cihazı karalamak isteyenler hemen donanımına taş attı ama bilmiyolar ki donanımı yeterli herkes çift çekrdek vs dedi

Aslında ben de demiştim de S.e şaşırtmadı

• İnşaallah devamı gelir.
  • devaminin gelecegine eminim.
    bu telefonun yeterince reklaminin yapilmadigini dusunuyorum. 10 numara makine ya.
  • YA şaşılacak ne var bunda zati bu oyunlar birçok androd tel ile halihazırda oynanmakta önemli olan kendsine özel oyunları olması yada olacak mı? epic games gibi capcom gibi elmaya özel oyunları olacak mı ? mesela god of war u görebilecekmiyiz play de.
  • ya bu telefon duz psp hocam bu oyunlar kucuk bir baslangic
  • Telefon süper ya:)
  • bencede mukemmel sony iyi iş çıkarttı
  • Zaten bu telefonun özelliği oyunları dokunmatik ekranla değil tuşlarla oynanması.Eğer oyunlar tuşlarla rahat oynanıyorsa dokunmatiğe tercih edilebilir.
    Her oyun tam ekran olmuyor.Ve 100 oyun çıksa 10 tanesi güzel oluyor.Ve bir habere göre oyun fiyatları 10 sterlin e kadar çıkabilecekmiş.Donanım olarak 1 ghz işlemci 512 mb yeterli fakat kamerasını düşük buldum.720 p video kaydı yapabiliyormu bu cihaz?
  • Xperia Play'de N.O.V.A 2

• Gameloft tan xperia play e özel oyun "BackStab".Oyunda baya kan çıkıyor ve sesler videodaki gibiyse gerkeçten iyi.Assassin's Creedi andırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2wicky

Xperia Play'de N.O.V.A 2

yakar bu ortalığı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.