Şimdi Ara

Xperia Neo V Root Yapma [4.0.2.A.0.62] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
22.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komut satırına reboot fastboot yazdım ama cihaz recobery modda açılmadı hatta power'a basınca bile açılmadı. Bataryayı çıkarıp tekrar taktım açıldı ama root olmadı tabi ki de ne yapmam lazım?
  • Telefon recovery modda açılmıyor, yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Ben bunu yapmaya çalışırken telefon brick oldu ama hiç tepki vermiyordu. Arkasını açıp metal çubukla bağladım da kurtarabildim telefonu. Size tercihim .42 yükleyip doomlord yöntemiyle root yapmanız. Bu kadar uğraşa değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 17 Şubat 2012; 0:24:00 >
  • Ben bu yöntem ile telefonu rootladım fakat şimdi unroot yapmak istiyorum onu nasıl yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Ben bu yöntem ile telefonu rootladım fakat şimdi unroot yapmak istiyorum onu nasıl yapacağız?

Telefonu istediğin sürüme flash tool ile flashlarsan düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Ben bu yöntem ile telefonu rootladım fakat şimdi unroot yapmak istiyorum onu nasıl yapacağız?

Peki flashtool ve orjinal sürümü nereden bulabilirim? Flash tool konusunda baya bilgisizim yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Peki flashtool ve orjinal sürümü nereden bulabilirim? Flash tool konusunda baya bilgisizim yardım ederseniz sevinirim.

Şimdi arayamam ama xda forumlarında bulmuştum. x10 flash tool download yazarsan Google'a çıkar. Orijinal sürümü de xda'dan aratarak bulabilirsin. Ben oradan indirmiştim neo v'ye .42 sürümünü..

• Flashtool buldum indirdim. Fakat ben zaten modlu kernel yüklemedim henüz kendi 0.62 kerneli duruyor ama bootloader unlock ettiğimden sony update center çalışmıyor bootlader ı tekrar nasıl kilitleyebilirim bilen varmı?
  • Arkadaşlar ben sadece ingilizce makaleyi türkçeye çevirdim ben de bu konuya yabancıyım ama root yaptım telefonu bu şekilde.
  • bir türlü çalıştırı çalıştıramadım komedi yav.
  • geçecem iphone bi jailr-break kafan rahat nedir bu yav işkence.bıktım bu androitten.
  • 1 haftalık neo v var satacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz77

geçecem iphone bi jailr-break kafan rahat nedir bu yav işkence.bıktım bu androitten.

Sen beceriksizsin kardeş.
  • Bu yöntemle uğraşmayın hem karışık hem de bootloader açılıyor.

Wotanserver'dan 4.0.2.a042 yi yükleyin.
    Sonra Doomlord un programı var onla tek tıkla root oluyor hem de bootloader kilitli kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

geçecem iphone bi jailr-break kafan rahat nedir bu yav işkence.bıktım bu androitten.

çok bilimişliğini yesinler,seni suya götürür susuz getiririm...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

çok bilimişliğini yesinler,seni suya götürür susuz getiririm...

Seni suya götürür gebe getiririm.

• wotanla işi çözdüm.unlockroot ile root ettim sistem güncellmesini 62 yaptım tekrar root gitmedi dosyalar korundu.
  • Bilmediğimden soruyorum, root olduktan sonra bootloader'ı kapatmamız gerekmiyor mu? Bi de bunun unroot yöntemi de var mı garantiye göndermemiz gerekirse falan diye. Yoksa ics gelince root yapacağım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Bilmediğimden soruyorum, root olduktan sonra bootloader'ı kapatmamız gerekmiyor mu? Bi de bunun unroot yöntemi de var mı garantiye göndermemiz gerekirse falan diye. Yoksa ics gelince root yapacağım ben

Hayır kapatman gerekmiyor fakat bu yöntemle root edersen bootloaderi relock yapsan bile DRM hakları geri gelmiyor. (TrackID, Facebook Like vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Bilmediğimden soruyorum, root olduktan sonra bootloader'ı kapatmamız gerekmiyor mu? Bi de bunun unroot yöntemi de var mı garantiye göndermemiz gerekirse falan diye. Yoksa ics gelince root yapacağım ben

Hayır kapatman gerekmiyor fakat bu yöntemle root edersen bootloaderi relock yapsan bile DRM hakları geri gelmiyor. (TrackID, Facebook Like vs.)

Ben ics bekleyeyim en iyisi, daha rahat bir root çıkar belki, olmadı wotan'dan 42ye indiricem tekrar öyle root yapıcam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.