Şimdi Ara

xpde very high ayarı yok yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar palit 9600gt sonic kullanıcısıyım ama xp professionalden vazgeçmiyorum:D bu yüzden crysisde görüntü ayarılarını yüksek yapabiliryorum vistaymış sorun ama bazıları moddan bashediyor xp mod fln yükleniyormuş very high için bi yardım lütfen bide bu arada crysisi 1280x1024 aa 8x iken full detay 20-25 fps alıyorum bu değer sizce nasıl?*şimdiden saolun

• arkadasim very high ayarlari sadece dx 10 icin gecerli o da sadece vistatada olabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pepe.kor

arkadasim very high ayarlari sadece dx 10 icin gecerli o da sadece vistatada olabiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

Orjinalden alıntı: pepe.kor

arkadasim very high ayarlari sadece dx 10 icin gecerli o da sadece vistatada olabiliyor

• dx10 da gerek yok birkaçtane ışık efekti görücen diye xp den sakın vazgeçme
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodocan

dx10 da gerek yok birkaçtane ışık efekti görücen diye xp den sakın vazgeçme

ya sadece bir kaç şey değişicek o kadar özel bişi deil de eywallah ama yok sakın xp den vazgeçme sakın vista kurma kasılma fln bunlar nie yani ben onu anlamıyorum. eğer vista için yeterli bir pc si warsa vista kurmamak daha mantıksız geliyor bana. ama kimseye de ooo pc süper nie xp kullanıosun demiyorum.bunları bırakalım artık. herşeyi tam denemeden ne önerelim nede kötüleyelim... Lütfen...

arkadaşım senin soruna gelince 20-25 fps alıyorsan dx10 oynayınca az daha düşer fps lerin hele veryhigh da düşer. sen o xp için olan dx10 mod unu kur crysis için
  • bunun için very high dosyaları mevcut xpde very high efektleri alabilyiorsunuz drx 10 un bi numarası yok anlıcağın... google a gir "xp de crysis very high oynama " yaz ordan indir dosyaları klasöre atıyosun o kadar herşey very high oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.