Şimdi Ara

XP yerine Mac os x kurabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Aranje ve prodüksiyon ile uğraşıyorum. Bu tarz işler için Apple her zaman ilk tercih olmuştur. Ancak şu anda ekipmanlara yaptığım yatırım dolayısıyla, yeni bir bilgisayar alabilecek durumum yok. İnternette bir kaç kişiyle konuşurken bu konuyu, eğer işlemcin ve anakartın Intel ise Mac os x kurabilirsin cümlesini duydum bir kaç kere.. Bu nasıl oluyor? XP kurmak ile arasında bir fark var mı?

    Teşekkürler.



  • Kurulumu gayet kolay zorlancagınızı kesinlikle sanmiyorum.. Tabi ingilizce olarak kullanırım diyorsan sorun yok.. önceden sadece mac bilgisayarlara kurulurken şimdi intel cipsetli ve intel işlemcili bilgisayarlara kurulabiliyor.. 1 Hafta önce denemedim kurulum aşamasında hata aldım ben yarıda birakdim. Hata alma sebebim cd ye eksik dosya atmasiydı ugraşmadım bir dahada.
  • Dualcore ve daha ustu bir islemciye sahipseniz dogru versiyonu indirip kurabilirsiniz bit tabi :)
    intel hangi cekirdek varsa ona uygun bir sistemi kurmaniz gerekiyor. sse3 lu olanlari tercih edebilirsiniz. ama p4 veya lga presscot cekirdegi cedarmill cekirdegi buna uygun degildi sanırım. p2p programlarda versiyonlari var
  • çok teşekkür ederim cevaplar için. Ancak şöyle bir sorum var siteyi inceledim fakat cevabı bulamadım. Donanım uyumluluğu konusunda nasıl emin olucam? işlemcim Pentium Dual Core E6300 2,80 Ghz, anakartıma Everest'ten bakıyorum ancak hangisini yazacağımı bilemedim. hepsini yazıyım ben siz bana söyleyin Osx çalışır mı çalışmaz mı..

    Anakart
    Veri Yolu (FSB) Özellikleri:

    Yol Türü: Intel AGTL+
    Yol Genişliği : 64 bit
    Gerçek Saat : 267 Mhz(QDR)
    Etkin Saat : 1067 Mhz
    Band Genişliği : 8533 MB/s

    Bellek Yolu Özellikleri :

    Yol Türü : Dual DDR2 SDRAM
    Yol Genişliği : 128 Bit
    DRAM:FSB Oranı : 10:8
    Gerçek Saat : 333 Mhz
    Etkin Saat : 667 Mhz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.