Şimdi Ara

Xp SP4 çıktı mı? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Xp SP4 çıktı mı? :D

NOT:Kesinli resimde oynama falan yoktur! Zaten nasıl olduğunu bilen bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Ağustos 2011; 15:07:35 >

• tabiki hayır
  • çıkmadı ve bildiğim kadarı ile çıkmayacak. bu sene sonundan itibaren xp'ye verilen destek kesilecek microsoft tarafından.
  • Zaten ben de şakasına soruyorum. Çıkmadığını ve çıkmayacağını herkes biliyor. Ama ben çıkardım.
  • hey gıdı gunler xp neydı bır zamanlar ozellıkle ınternet kafelerın ragbet gordugu zamanlarda :) bencede cıkmaz her fırmada oldugu gıbı sonra cıkan bır urun zaman gectıkte son cıkandan sonra cıkarcakları sıstem olacagı ıcın 2 geride olan (xp) sistemlerini cıkarırlar.
  • Aslında çıkması şart bence. Çünkü Vista öldü, Windows 7 herkese cazip gelmiyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Aslında çıkması şart bence. Çünkü Vista öldü, Windows 7 herkese cazip gelmiyor maalesef.

nasıl yahu win7 bence ve çoğu kişi tarafından şuan da bulunan en iyi sistem bi tek ie aynı halt zaten onu hiç sevmiyom ve service pack 4 çıkmayacak xp devri çoktan kapandı ama ullanan baya kişi var olmasına rağmen
  • Zaten ben Windows 7'yi Xp'den çok seviyorum. Mecburiyetten Xp kullanıyorum. Ve eminimki birçok kişi de benimle aynı durumda.
  • win 7 nin bir sürü lite versiyonu var arasan bulursun hocam çok hızlı ve her pc ye kuruluyolar neredeyse
  • Windows 7 çok güzel.
  • 2 haftadır kullanmıyorum o aero görüntüsü gözümün önünden gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 16 Ağustos 2011; 13:48:27 >
  • Microsoft xp desteğini bu yıl bitiriyor.
    iyi dayandı.
    10 yıl!
  • 2014'e kadar var destek. (Sp3 için)
  • microsoft desteğinin bitmesine Kaç gün kaldiğını hesaplayan masaüstü aracını indirin.
    gadgehttp//http27766-0168-4617-b44e-74b2886cec6dt
  • O Win7 için. Saçmalamış MS!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

O Win7 için. Saçmalamış MS!

aynen.
    saçmalık.
  • vestel dost teknoloji sp4 bile çıkarmış bill amcadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

vestel dost teknoloji sp4 bile çıkarmış bill amcadan önce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.