Şimdi Ara

XP 3 Ay Önceki Haline Geldi Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik Yardım kısmında hiçkimse yok, acilen yardıma ihtiyacım var.

PC'yi sorunsuzca kapatmıştım, geri açtığımda windows xp düzgün açılamıyor tırıvırı yaptı, olağan şekilde başlasın dedim, bir de ne göreyim kaç ay geriye almış sistemi.
    Şu an güncel belgelerimin hiçbirisine ulaşamıyorum, lütfen yardım edin bunu nasıl düzeltebilirim?
    Hatta öyle ki sildiğim kullanmadığım programlar geri dönmüş, bildiğin geri dönüş yaşamış bilgisayar.

Şu an hiçbir belgeme ulaşamıyorum, bir sürü sunum, staj belgesi vb gitti, gerisi önemsiz şeyler, ücretsiz AVG kullanıyordum sanırım bitmiş, bitince pc güvenli açılamamış vs vs saçma sapan bir iş oldu bende anlamadım.
    Anladığım tek şey bilgisayar 3 ay önce ne yüklüyse onu gösteriyor, güncel dosyaların hiçbirisi yok.

• Kardeşim yedeğini almazsan böyle başın ağrır sonra. HDD de şart değil en azından en değerli bilgilerini saklayabileceğin ufak bir flash bellek de alabilirdin.
  • yaaaaaa Harbiden ilginç, Çünkü benim bilgisayarimda sorun vermeye başladi bugun.. Dün, önceki gün falan cillop gibi çalişan sistem bugun nedense siyah ekran falan kafayi yemiş.. İster inanin ister inanmayin arkadaşlar ama SADECE bende degil bi çok arkadaşimda ve hatta forumda bi kaç kişi daha Bugun pc sinde önceden hiç olmayan problemler yaşamaya başladi..

Bi şeyler oluyo ama anlamiyorum... :S

Ben şunu sormak istiyorum arkadaşlar pc sinde sorun yaşayanlar antivirüs prog. olarak Nod 32 mi kullaniyo..

Çünkü ben pc mi açtim gayet stabil açildi sorunsuz sonra nod 32 kendini uzunca güncelledi bende yeni başlat attim pc açilmadi..?

ram mi bozuldu diycem bozuk olsa pc açilmazdi zaten.. Harbiden anlamiyorum yaa kafayi yiycem..

Hayirlisi.
  • sistem geri yükleme yapıp dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_99

Kardeşim yedeğini almazsan böyle başın ağrır sonra. HDD de şart değil en azından en değerli bilgilerini saklayabileceğin ufak bir flash bellek de alabilirdin.

Gerekli yedeklemeleri yapıyordum, ufak belge nası olsa atarım diye 3-5 şey belgelerim klasöründe(yani c de) kalmış, haliyle gitti. Şimdi dosya kurtarma prg. kullansam işe yarar mı onu bilmiyorum zaten zamanda geriye aldığı için gitti dosyalarım. Çok abuk bi vaziyetteyim.

Sistem geri yükleme yaptım; zaten geri yükleme noktası bikaç dakika öncesi olarak vardı bir tek, ondanda bi değişme olmadı malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 14 Eylül 2010; 7:41:54 >
  • Recovery Genius 5 burda

Arena hesabın vardır heralde? Msn'de de çevrimiçi yol hacı.
  • Windows 7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı ne oldu son durum nedir?
  • Bastım formatı giden gitti, kalan sağlar bizimdir:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Bastım formatı giden gitti, kalan sağlar bizimdir:/

Hayırlısı olsun o zaman ne diyelim.Birdaha bir flasha veya başka bir küçük hdd'in varsa onada atki bu sorunu yaşarsan önemli belgelerin gitmemiş olur.
  • Daha önceden combofix ile tarattınmı hiç. O sanırım bi geri alma noktası oluşturuyor. Ayrı bir boot açarak. Oda açılmış olabilirdi.
  • Kurtarma deneseydin hacım önce battı balık yan gider olmaz ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.