Şimdi Ara

Win 8.1 ve AMD Sorunu Yardım Lütfen ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum baya tuhaf aslında fazla uzatmadan özet geçeyim ;

1 Yıl önce AMD Radeon HD 7600 Samsung Laptop satın aldım ilk haftalar herşey normaldi fakat daha sonra Windows 8.1 geldi ve tabiki laptopum otomatik olarak güncelledi windows 8.1 yüklendikten sonra laptopun monitörü 5-6 kez aç kapa yaptı daha sonra Mavi ekran verip siyah ekran ve bilgisayar hiç açılmadı Biosdan güncelledim çok uğraştım fakat Windowsun otomatik güncellemeleri her seferinde laptop u artık çökerttimi deriz ne deriz içine etti kısacası :) Bende çözümü bilgisayarı bir kez daha formatlayıp windowsun tüm güncellemelerini kapattım ve 1 yıldır güncelleme yapmadım bu 1 yıl gayet normal geçti hiç bir sorun yaşamadım bilgisayar ile fakat bugün itibari ile o lanet olası mavi ekranı bir kez daha aldım ve bu kez Laptopumun içindeki format atma ( recovery ) artık ne dersek f8 ile açılan şey açılmamaya başladı ve bunun sonucu olarak ne bilgisayarı açabildim nede format atabildim mecburen Korsan windows 8.1 yükledim ama gene bir kez daha AMD ekran kartımı güncelleyince bilgisayar gene mavi ekran verdi ve gene açılmamaya başladı

Kısacası ;

1-) Windows 8.1 in Üstüne AMD Ekran kartımı güncelleyince Mavi Ekran ve ardından siyah ekran...

2-) Windows 8 Otomatik Güncellemeleri Yapınca Mavi Ekran ve ardından siyah ekran ( Fakat windows 8 in üstüne AMD güncelleyebiliyorum ) ...

bir kaç bilgisayarcıya danıştım fakat düzgün bir cevap alamadım oturduğum yerde samsungun teknik serviside yok açıkcası durumun tam olarak ne olduğunu öğrenmek istiyorum teşekkürler...

• 1 yıl duzgun calışıp eski haline donmesi çok ilginç.Ben olsam servisiyle irtibat kurardım...
  • Benim tuhaf bulduğum Win 8.1 e AMD yükleyince neden oluyor bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.