< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çeksiz de şuan en uygun fiyat.
Sizin gibiler şöyle saçma yorumlar yapa yapa sicak fırsatlardaki konu hareketliliğini öldürdü.ihtiyaciniz yoksa ilginiz yoksa girmeyin konuya mecbur değilsiniz ![]() |
tws (True wireless streo)
|
Bunu kablolu kulaklığımız olmadığı için almadık.
Kablosuz kulaklığımız olsun diye aldık. ![]() |
Turuncu mağazayı bu başlıktan takip edelim bence. Baya bi kişi bu mağazadan aldık. Gelen ürünleri karşılaştırırız
![]() |
Mükemmel bir ürün, saçma yorumlara aldırmayın derim. Ben 130’a almışım fazlasıyla değdi. Bu paraya denk geliyorsa düşünmeden alınır. Şarjı 4 saat gidiyor, kutusu 2-3 kere şarj edebiliyor. Ses kalitesi iyi. Tek sıkıntısı telefon görüşme perfomansı kötü. Normalde 20 dolarlık bir ürün ne kadar kaliteli olabilir diyorsunuz ama gerçekten tl fiyatını bile hakediyor.
|
Açma bile kargoyu hocan sahteyim diye bağırıyor metro
|
Arkadaşlar kesinlikle bu ilgiliyim ayaklarına aldanmayın hayatım boyunca kimseye yalan yere veya kızdım diye iftira atmadım delta servis ne anlattıysam aynısını birebir yapmıştır yüzde yüz haklı olduğumu bilmeme rağmen elimden birşey gelmedi Garanti dışı bıraktılar napıyım güç yetiremedim bu arada elimde konuşma ses kayıtları felanda vardı başta kabul etmişlerdi telefonun özelliği olarak otomatik konuşmaları kaydediyordu ha ama bana inanan inansın inanmayan inanmasın ben sizi bilgilendirmek adına yazdım yoksa üzerinden o kadar zaman geçmiş konuyu görene kadar aklımda bile değildi.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|