Şimdi Ara

xin zhao jungle hangi skill sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Q-W-E-W- DİYEREK GİDİYORUM SONRA İLK Q SONRA E FULLUYORUM 6-11-16 da r ye veriyoz tabiki :D ama internetten baktım e fulluyorlar değer mi gerçekten e fullenmeye Gold 4 deyim sizce hangisini fullemeliyim az çok biliyorsunuz bu eloları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_4151 -- 16 Haziran 2014; 21:47:22 >

• @-b0Ni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende q fulluyordum fakat streamde trick2g falan e spamlıyolar ilkten
  • bence e
  • Standart e fulluyorum ilk q w sonra
    Not: yeni ranked basladim bronze 1 atti gumus oldum ilk seride pek jung oynamasam bu seviyelerde xin rahat tasir takimina kill aldirir..

• q aç, w aç, e fulle q fulle w fulle
  • q fullenir akrdeşim hem cd yi azaltır hem gank atman kolaylaşır ama auspexa e fullüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepw -- 16 Haziran 2014; 21:04:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e fullenir, daha rahat camp temizlemeni sağlar daha da önemlisi slow miktarını arttırır. Gank attığında rakibe uygulayacağın cc, hasardan daha önemli. Hatta e'den sonra w maxladığım da oluyor koridor safhası uzarsa. Atk speed buffı ile rakibi daha çabuk zıplatıyorsun. Koridordaki adam zaten hasar işini hallediyor. Ha top lane de Shen vardır diyelim, q maxlarsın. Ama istisnai bir durum bu.
  • Gank için e fullüyorum

• Ben E fulluyodum sonra Q fullemeye başladım Crit rünlerle girip. Youmuu çıkıyom FF yi erkenden tamamlayıp. Crit Q earlyde teq atıyo.
  • ben q fulluyodum e daha mantıklı aslında

• Jungler oldugun zaman E fulle ilk. Ayrica Xin Zhao. Xin Xhao degil.

• İlk 3 levelda w-q-e yapıyorum e fulluyorum q fulluyorum w fulluyorum
  • Q fulluyorum ganklerde hayvani hasar oluyo birde gittiğim yerde adam ölürse kuleyede hayvan gibi vuruyor seri düşürüyor o yüzden q
  • ilk e fullenir mantıklı olan e fullemek
  • W-Q-E- , E / Q / W kalan sıralama.
  • E fullediğimde olur Q fullediğimde olur. Tiger Udyr, Phoenix udyr gibi düşün. Fazla tank ve CC ihtiyacı yoksa takımın Q fullerim. Her gankta Q ile iyi hasar cıkarırım. Takım tank olarak ihtiyaç duyuyorsa E ve sonrasında Q fullerim. Xin gibi bir hero da E fullemiş olsam dahi Q nun en son fullenmesi heronun bütün olayının kaçmasına neden oluyor gibi geliyor bana.

Edit: Ayrıca bahsettiğim gibi Skill sıralamalarım İtem dizilişimide etkiler. Q fullüyorsam eğer Agresif build giderim. E fullüyosam Mobility tank şeklinde item build yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 17 Haziran 2014; 11:36:34 >
  • Ilk w açıyorum sonra q sonra e ilk q fulllüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden e hemen söylüyorum çünkü e en çok kullandığımız xin zhao skili. Örneğin Zac te nasıl uçmayı ilk uplıyosak bunda da e. Gap closer olarak bu yeteneğin cooldownının az olmasına ihtiyacımız var ayrıca e olmasa gank atamayız. Ganklerde en kullanışlı yetenek gelende uplanmalı vinin q su gibi vs...
  • oynayış tarzına bağlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.