Font desteği Deftones™ tarafından sağlanmıştır. 2019'da tarafımca yapılan yama iptal edilip bütün oyun yeniden yerelleştirilmiştir. Notlar: • Oyun 640x480 çözünürlüğündeyken bazı metinlerde ölçeklenememe hatası olabilir. Bu çözünürlüğün üzerinde bir çözünürlükte oynamanız tavsiye edilir. • CD, Steam ve GOG versiyonlarında sorunsuzca çalışmaktadır. • Çeviriler el çevirisidir ve anlam kaybı olmaması için sıklıkla İngilizce haricindeki diğer dillerin çevirilerinden de faydalanılmıştır. • Kurulum talimatları ve diğer bütün detaylar zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesinde yazmaktadır. Ekran Görüntüleri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 3 Kasım 2024; 18:14:1 > |
XIII - Classic Türkçe Yama
-
-
Elinize sağlık, teşekkürler
-
Ellerinize sağlık
-
Gönül isterdi ki Remake'i doğru düzgün bir oyun olarak çıksaydı da bu yama da ona uyarlansaydı. Hayallerimizle oynadılar anca.
Klasik sürümü bir kaç gün önce GOG üzerinde ücretsizdi, kaçıranlar üzülmesin Steam üzerinde de 3,79 TL şuan. En azından arşivinizde bulunsun.
Yamayı yapan arkadaşa tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
-
Yorumlarınız için teşekkürler. Maalesef Remake'i dünyanın en kötü oyunları arasına girecek kadar rezil bir oyun. Ne pazarlamayı doğru yapabildiler, ne adam akıllı iletişim kurabilip verdikleri sözü tutabildiler ne de tutkuyla yapılmış bir iş ortaya koydular. Classic'in kalitesinde olsaydı komple baştan çevirdiğim hâlini Remake'e de aktarırdım inanın ki, fakat oyun böylesine rezil ve dandik olunca vaktime ve uğraşmama bile değmiyor. İsteyen olursa metinleri bu yamadan Remake'e birebir aktarabilir, ben kendim ama orijinal oyunun ve çizgi romanının hayranı olarak özellikle hayal kırıklığına uğradım ve Remake için (en azından güncellemelerle düzelene kadar, ki o da şüpheli) kesinlikle uğraşmam. Remake'in geliştiricisi Playmagic'in CEO'su olan "Giuseppe Crugliano" adlı şahısın, kendisinin "Remake'e güncelleme vere vere çok iyi bir noktaya getirdik ya, oyundan şu an çok keyif alıyorum şahsen" gibisinden gayriciddi ve düpedüz yalan tweeti üzerine şu videoyu tweet olarak atınca beni Twitter'dan banlamasını da ekleyeyim. Yani hem rezalet iş ortaya koyuyorlar, hem eleştirileri ciddiye almayıp insanlarla dalga geçercesine yalan tweet atıyorlar, atılan tweetin saçmalık olduğunu kanıtlayınca da banlıyorlar. İnanılmaz.CriminaL 277youtubeXIII Remake - They fixed the bug where it used to duplicate Galbrain when you put him down, but...https://www.youtube.com/watch?v=Znv01WyJI_c&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 4 Nisan 2021; 0:5:22 >
-
Eline sağlık kral yama için. Oyunu da bana hediye ettiğin için ayrıca teşekkürler.
-
Rica ederim hiç önemli değil, umarım oyundan keyif almışsındır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CriminaL277_Rica ederim hiç önemli değil, umarım oyundan keyif almışsındır.
Efsane oyun valla. Remake ile çöp etmişler yapımı ne yazık ki.
-
teşekkürler, ellerinize sağlık
-
Rica ederim.
15 Kasım 2021 Güncellemesi: Deftones™ sağ olsun oyunun fontlarını düzenledi ve oyun artık Türkçe karakterlerin tamamını destekliyor. Ekran görüntüleri ve indirme linki için ilk sayfaya bakabilirsiniz.
-
Bu mükemmel yama ile oyunu komple bitirdim, oyun zaten müthiş yamada mükemmel olunca ilk kez sonuna kadar oynadım ve hiç sıkılmadım.
-
Güzel yorum için teşekkür ederim, keyif almana sevindim.
-
@CriminaL277_ 13 Eylül'de XIII Remake'e büyük bir güncelleme gelecekmiş. Sanat tasarımından yapay zekasına kadar yeniden düzenlendiği söyleniyor. Haberdar etmek istedim hocam.
www.bolumsonucanavari.comXIII Remake için Eylül'de Büyük Bir Güncelleme Geliyorhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-XIII_Remake_icin_Eylulde_Buyuk_Bir_Guncelleme_Geliyor-114390.htm -
Evet haberim var, hatta Microids'in YouTube'daki videosuna da yorum yapmıştım ama yine de teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Umarım en azından Classic versiyonunun yerine geçebilecek bir versiyona dönüşür.
-
Oyunu kurtaramayacaklarına emin olmama rağmen sırf bu haber için sepete ekledim. Eğer unutmazsam indirimler bitmeden alacağım. Bu oyunun Remake sürümü böyle olmamalıydı, üzdü..
-
Ben indirimde 1 liraya aldım
-
Nereden aldınız bilmiyorum ama doğru ise güzel fiyata almışsınız.
-
Steam Cadılar Bayramı İndiriminde
-
Ellerine sağlık aga çok güzel yama olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texnogamer -- 18 Ocak 2023; 12:42:25 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yorumlarınız için teşekkürler. Maalesef Remake'i dünyanın en kötü oyunları arasına girecek kadar rezil bir oyun. Ne pazarlamayı doğru yapabildiler, ne adam akıllı iletişim kurabilip verdikleri sözü tutabildiler ne de tutkuyla yapılmış bir iş ortaya koydular. Classic'in kalitesinde olsaydı komple baştan çevirdiğim hâlini Remake'e de aktarırdım inanın ki, fakat oyun böylesine rezil ve dandik olunca vaktime ve uğraşmama bile değmiyor. İsteyen olursa metinleri bu yamadan Remake'e birebir aktarabilir, ben kendim ama orijinal oyunun ve çizgi romanının hayranı olarak özellikle hayal kırıklığına uğradım ve Remake için (en azından güncellemelerle düzelene kadar, ki o da şüpheli) kesinlikle uğraşmam. Remake'in geliştiricisi Playmagic'in CEO'su olan "Giuseppe Crugliano" adlı şahısın, kendisinin "Remake'e güncelleme vere vere çok iyi bir noktaya getirdik ya, oyundan şu an çok keyif alıyorum şahsen" gibisinden gayriciddi ve düpedüz yalan tweeti üzerine
CriminaL 277youtube XIII Remake - They fixed the bug where it used to duplicate Galbrain when you put him down, but... https://www.youtube.com/watch?v=Znv01WyJI_c&feature=youtu.be |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X