Şimdi Ara

XIGMATEK güç kaynağı alınır mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
0
Favori
8.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tam senin kıvamın yer burası degilki sen heyecanı siyaset forumunda ve konu dışın da ciddi eglence olarak bulabilirsin burda ugraştına deymez
  • Hazreti Şeytan kullanıcısına yanıt
    boşa polemik çıkarmayın ben gelmem o taklaya iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Şeytan

ağla ağla açılırsın

Alıntıları Göster
    Senden çok daha az hakaret, itham edici kötü söz ve tehditte bulanan kişilerin ceza aldığına şahit oldum. Kolundan tutup hapse atmazlar ama sosyal medya üzerinden bir daha konuşurken kelimeleri daha dikkatli seçersin umarım.

Avukatıma gerekli maili gönderdim. Şuanda covid-19 sebebiyle ilgilenmeyeceklerini fakat en fazla 1 hafta içerisinde işleme alınacağını söyledi. Kapına duvar gibi mahkeme kağıdı gelince anlarsın.

• quote:

doğru düzgün bir markanın, tüm modellerinin, güvenli olması gerekir.. eğer bir markanın tüm modelleri güvenli değilse, çöp ayarında PSU'lar üretip, ucuza satıyorsa, o markanın üst kalite ürünlerine de eğer varsa güvenilmez.. çünkü firmanın herşeyden önce ahlakı bozuk demektir.. ben böyle bir firmanın üst model ürününe de güvenmem.. çünkü o ahlaksızlıgı yapan, üst kalite üründe de mutlaka sıradan kullanıcının anlayamayacağı birşeyler yapmıştır.. ucuz ürün sadece watt'ı düşük olmalı ama en üst kalite psu neyse o kadar dayanıklı olmalıdır...

bu tıpkı, mesela bir laptop alırken, ucuz bir fiyata düşük donanım özelligi satın alınırken, malzeme ve plastik kalitesinin de, üst modellere göre düşük olmasına benziyor.. mesela yıllar önce Dell marka bir laptop cihaz almıstım.. Giriş modeliydi ve plastigi inanılmaz kalitesizdi.. USB portları bile 6 ay sonra elimde kaldı.. Oysa ki ben giriş model makine alırken, beklentim, kalitesiz malzeme almak istemedim.. Düşük paraya kaliteli makine fakat yavaş makine yani giriş seviye işlemci almak istedim.. Fakat firma ne yaptı? Marka bilinirliğine güvenerek, malzeme kalitesinden de kıstı.. Laptop 1 senede dağıldı.. İşte bu sahtekarlıktır.. Tüketiciyi marka algısına güvenerek kandırmaktır.. Üstelik xigmatek dandik psular 300 lira aynı dandiklikte olan everestler 150 lira.. o zaman everest alırsın.. çöp psu istiyorsan fiyatı da ona göre olur.. Bu bazı büyük markaların yaptıgı ahlaksızlıktır.. Yani normal birşey değil.. Bunu normalleştirme..

özetle düşük seviye ya da giriş seviye ürün = kalitesiz ürün demek anlamına gelmeyecek.. Performansı düşük olacak ama üretim kalitesi yüksek olacak..

bu arada en kaliteli dediğiniz psuların üst modelleri bile patlayabiliyor.. ufak bir araştırmayla patlayan yüzlercesinin konusunu bulabilirim nette.. bu demek değil ki, gidin 50 liralık psu alın fakat o üst kalite dediğiniz ürünlere de fazla güvenmeyin.. hele ki xigmatek'e hiç güvenmeyin derim..

Alıntıları Göster
    200 liram var 500 watt psu lazım diye gezen tonlarca insan var. Örneğin corsair kör değil piyasayı görüyor, bu insanlara satabileceği psuyu üretip kârına bakıyor.

Bu psu satarken sana bunların çok kaliteli psular olduğunu söylemiyor. Özelliklerini korumalarını fiyatını yazıyor adam da tamam kabul ediyorum diyor alıyor. Burda şirketi suçlamak da zor. Ha saygınlığını kısmen yitirir o ayrı.

Ticarete atılın ve dediğiniz gibi çalışacak örneğin noctua gibi bir şirket kurun size de helal olsun diyelim ama öylesini bulmak kolay değil.

@Armag3d0N Xigmatek bu mimariyi kullanırken seasonic'in haberi olmamış mı?

• İnsanlar dahili bileşen konusunda bile neden hakaret etme gereksinimi duyar ki? Ülkenin geldiği noktaya bak. En basit konularda bile gerginiz. Hayat memat meselesi değil, siyaset değil bir şey değil. Neden yani? Benim PSU senin PSU'yu döver meselesi mi yani bu nedir anlamadım. Tamam biri çöp diğeri değil. Benim XIGMATEK PSU'da PC'mi yaktı bu kadar sinirlenmedim hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ÆM -- 28 Nisan 2020; 3:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ÆM

İnsanlar dahili bileşen konusunda bile neden hakaret etme gereksinimi duyar ki? Ülkenin geldiği noktaya bak. En basit konularda bile gerginiz. Hayat memat meselesi değil, siyaset değil bir şey değil. Neden yani? Benim PSU senin PSU'yu döver meselesi mi yani bu nedir anlamadım. Tamam biri çöp diğeri değil. Benim XIGMATEK PSU'da PC'mi yaktı bu kadar sinirlenmedim hani.
    Demek seninde PCni yaktı xigmatek psu ve sinirlenmedin. Cool story..
  • quote:

Demek seninde PCni yaktı xigmatek psu ve sinirlenmedin. Cool story..

Alıntıları Göster
    Evet kardeşim ya. Üstüme kayitli 3 otomobil ve 4 triblex dairem olduğu icin kimseye hakaret etmeme gerek de kalmadi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Evet kardeşim ya. Üstüme kayitli 3 otomobil ve 4 triblex dairem olduğu icin kimseye hakaret etmeme gerek de kalmadi.

Alıntıları Göster
    Demek 3 otomobil 4 triblex evin var.. 5 tane de avukatın vardır.. Haksız mıyım?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yaş kaçtı bu arada moruq?
  • 1 yıldır kullanıyorum Xigmatek Hera Gold 850W modelini :)

Hala ilk gün ki gibi sessizce çalışıyor.Gerektiği zaman fanı devreye giriyor.En ufak bir hata, en ufak bir vızıltı bile yapmadı şimdiye kadar.Hatta hiç abartmıyorum hiçbir yerinde en ufak bir toz zerresi bile tutmadı 1 yıldır  Bu kadar marka bağımlısı/saplantılı olmayın.Ne de olsa orjinal Alman üretimi  

Xigmatek markasını küçümsemeyin bildiğiniz gibi değildir.Dünyanın en iyi psuları arasında gösteriliyor bugün Hera modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 3 Ekim 2020; 13:40:54 >
  • 5 senedir 600w 80+ psu’sunu kullanıyorum yükte bile çalıştığı anlaşılmıyor hiçbir sıkıntısını görmedim dandik diyenlerin çoğu kullanmamıştır muhtemelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 80+ bronze centauro 700w var bende de 5-6 yıldır. Olumsuz hiçbir şey yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 12 Ekim 2020; 9:31:48 >
  • Xigmatek en iyi psu markasıdır saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.