|
|

|
|
|
|
Bende kilolu insanları görüyorum ama hiç birine patates çuvalı gibisin demiyorum. İnsanların fiziksel özellikleriyle şu yaşıma kadar bir kez bile sıkıntı yaşamadım.
Genel olarak bu tarz düşüncelere sahip olanlar kendi ezikliğini bastırmaya çalışanlar oluyor. Mesela parası yetmediği ürünü kötüleyenler gibi. Kendilerini herkesten zeki düşünürler ama cebinde 5 kuruş para yoktur, bu yüzden oldukça sinirlidir. Toplumdaki en tehlikeli grup. Parası, yeteneği, bilgisi, birikimi, özgüveni, insan ilişkisi olmadığı için başka insanların fiziksel özelliklerine saldırıp buradan beslenirler. Çok şükür patates gibi değilim. Olsaydım gocunmazdım. İnan ki gocunmazdım çünkü karşımdakinin seviyesini anlayabiliyorum şuan. Umarım tedavi görüp bu hastalıktan kurtulursun. |
|
O kişi Asus ROG Strix, Evga G3, Seasonic Focus gibi serilere tehlikeli diyordu
Hemen her markada çeşitli kalitelerde ürünler vardır. |
Xigmatek, bilgisayar bileşenleri endüstrisinde tanınan bir markadır ve güç kaynakları ile bilinmektedir. Bilgisayarın temel parçalarından biri olan güç kaynağı seçerken doğru karar vermek çok önemlidir. Bu rehberde, Xigmatek güç kaynakları hakkında kapsamlı bilgiler sağlayarak bilinçli bir alım yapmanıza yardımcı olacağız.
Xigmatek Güç Kaynaklarının Temel Özellikleri:
Xigmatek'in Popüler Güç Kaynağı Modelleri:
Xigmatek Güç Kaynaklarının Avantajları:
Xigmatek Güç Kaynaklarının Dezavantajları:
Sonuç:
Xigmatek güç kaynakları, uygun fiyatlı, güvenilir ve sessiz çalışma sunan güçlü bir seçenektir. Bütçe dostu bir seçenek veya daha yüksek güç talepleri için bir çözüm arıyorsanız, Xigmatek'in çok çeşitli güç kaynakları arasından ihtiyaçlarınıza uygun bir model bulabilirsiniz. Bilgisayarınızın sorunsuz çalışması ve uzun ömürlü olması için doğru güç kaynağını seçmek çok önemlidir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 20 Mart 2020; 1:35:45 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 20 Mart 2020; 3:52:59 > |
|
|
|
Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||
|
|
![]() |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]| Lucy
|