|
Xiaomi, yeni elektrikli diş fırçasını tanıttı: Tek şarjla 6 ay kullanım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ha bi bu eksik kalmıştı.
-
2026 elektrikli dis fircalarinin yili olacak.Butun markalar bu ise girmeye basladilar.Ben hala standart kullaniyorum.Acaba bu yeni elektrikli fircalar istenilen seviyeye gelebildiler mi , cunku hala cok pahalilar.
-
Bu gidişle donumuza kadar Xiaomi marka takılacaz
_____________________________ -
Oclean iyiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Daha önce yazmıştım tüm bu ürünleri Xiaomi üretmiyor.Xiaominin daha önceden satın aldığı veya ortaklık kurduğu şirketler üretiyor.Xiaomi bu firmalara finansal destek sunup kendi marka ismini kullanarak pazarlıyor.Mijia,Haylou,ZMi, Ninebot,QCY,Huami ve Yi gibi onlarca farklı alanlarda üretim ve arge çalışması yapan ortak olduğu veya zamanında satın aldığı firma bulunuyor.Tüm büyük şirketler aynı şeyi yapar.Yani sizin düşündüğünüz gibi herşeyi Xiaomi mühendisleri yapmıyor.Ama yine de çok başarılı bir firma dünya da çok az örneği var.
Çok kafa karıştırıyor. Evdeki süpürgenin modelini bulmak için 3 saatimi verdim. Ürün gamı çok karışık
Elektrikli süpürge ve benzer ürünleri ortak olduğu roborock adlı şirket yapıyor.Xiaominin Çin ve diğer ülkelerde ortak olduğu ve yatırım yaptığı çok fazla şirket var.Ör.Xiaomi home denilen akıllı ev ürünleri Xiaomi nin ortak olduğu üreticiler tarafından yapılır.Xiaomi kendi yazılımıyla bunları birleştirip piyasaya sürer.
2026 nasıl diş fırçası yılı olsun. 10 senedir biz kullanıyoruz. Basit bir mekanizma. Geliştirmeye çok da gerek yok. Hemen her teknoloji mağazasında standartları var. Braun şimdilik lider gibi. Çalıştırıp parmağınızı bastırın. İstenen seviyede mi hemen anlıyorsunuz. Dakikada binden fazla titreşim yapıyor.
-
bende eskiden ne gerek var diyordum fakat indirimden bulup meraktan aldım bi tane. :
daha önce diş fırcalamıyormuşşum ben çok net.
çoğu teknolojik alet gibi pazarlama hilesi değilmiş. önyargılı yaklaşmışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 9 Eylül 2025; 03:22:54 >
-
Type c ve uzun tasarım firca başlığı olmasi iyi olmuş . onun dışında en büyük problem parça desteği . Philips ve oral.b disinda doğru dürüst başlik seçeneği sunanlar Yok ya da cok pahalı oluyor. Bunu anlamasi lazim. Rakipleri yıllardır ayni başlıkları kullanıyor ki her modelle uyumlu
O değil de şu yuvarlak fırça başı sanırım Oral B'ye patentli, bana kalırsa diş temizliği açısından en ideal tasarım bu(sağa/sola dönme hareketi ile birlikte düşününce) ama gel gör, Philips dahil tüm markalar başlık şeklini standart diş fırçası başlığı şeklinde tasarlıyorlar, yeni çıkan Oral B iO10 serisinden hem hanıma hem de bana aldım, hanım bunu kullanmaya başladıktan sonra ben daha önce diş fırçalamıyormuşum dedi, ki ben de aynı fikirdeyim, kullandıktan sonra ağzınızda müthiş bir ferahlık ve temizlik hissi oluyor, klasik diş fırçaları ile hiç kıyaslanmayan...
-
Genelde psikolojikde olabilir diyorum malum 15.000TL verince cogu kisi daha once dis fircalamiyormusum der dogal olarak:) Neyse zaten benim butcemi asiyorlar simdilik.Belki ileriki yillarda alip kullanmak nasip olursa bende deneyimlerimi paylasiirim.
_____________________________ -
Merhaba,
bu elektrikli diş fırçalarının piyasada bildiğiniz gibi 2 türlüsü var; ilki yuvarlak döner başlıklı klasik daire eksenli dönen diş fırçası, diğeri daire eksenli dönerli olmayan manuel diş fırçasını taklit eden ileri geri salınımlı, şekli klasik diş fırçası gibi uzun olan SONIC adıyla pazarlanan titreşimli diş fırçaları.
Hassas diş etlerine sahip her ikisini de kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki; yuvarlak döner başlı olan fırçalar diş etlerimi tahriş etti (IO olmayan), daha az tahriş ve etkili temizlik açısından titreşimli sonic diş fırçasından daha çok memnun kaldım, 1 yıldır xiaomi T15 sonic diş fırçası + xiaomi yumuşak ve ince kıllı fırça başlığı kullanıyorum, memnunum, özellikle diş ve dişeti arasına kaçan yiyecek artıklarını uzaklaştırmada sonic titreşimin basıncı yuvarlak dönerli fırçalara göre daha etkili bence, diş etinizin hassasiyetine göre titreşim şiddetini ayarlayabiliyorsunuz.
Bir de oral-b nin IO olan ürünü var, onu kullanmadım, nasıldır bilmiyorum, zannedersem o hem sonic titreşimli hem de daire eksenli dönen fırça.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 9 Eylül 2025; 14:6:56 >
IO olanı kullanmadım ama IO dan önceki önceki yuvarlak başlı versiyonlarını kullandım hiç memnun kalmadım, şu anda ileri geri salınımlı sonic titreşimli diş fırçası kullanıyorum çok memnunum. Bir denemenizi tavsiye ederim, tabii bende IO yu denemek isterdim.
Memnuniyetimin nedenini bu linkte açıkladım;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 9 Eylül 2025; 14:18:25 >_____________________________ -
38 dolar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı