|
Xiaomi telefonlardaki reklam sorunu çözülüyor
-
-
Kendi kendilerini ifsa etmisler. Sistem dosyalarinda reklam mi oluyor ?
OHA !
Marifetmis gibi ... Basta koymayacaksin. Oyle secenekli filan da olmayacak direk cikartilmali ...
Google bu konuda yaptirimlar uygulamali ... Arayuz ozellestirmesi denilemez buna ...
-
Sadece o da değil, bir yurtdışı numarasına ara sıra Sms atıp paranızında cukkalanmasına neden oluyorlar sms paketiniz yoksa.
Dns izleyici kurun, her saniye veri gönderip alma derdinde xiaomi servisleri. -
Çok özür dileyerek soruyorum hocam, neden koymasın ki?
-
"reklam deneyimi" mi, daha komik bir deneyim duymadım:) -
puhahahhadhgad
-
Dünya para ver sonra reklam izle -
Apple: Yapay zeka ile telefon kullanmayı başka noktaya taşıyoruz.
Samsung: Amuda kalkıp katlanan en iyi mercekli telefon üretiyoruz.
Xiaomi kaçak apk gibi reklam fışkırıyor. Para verip alınan şeyde kaldırsak mı diyorlar 2024 te.. -
Parasını vererek aldığın cihazda reklam görmekte bir sakınca görüp görmemekle alakalı bir durum :) -
Kullanıcı telefon alırken dünya para veriyor, üstüne Xiaomi reklam zimbirtisi ekliyor yine para kazaniyor xioami kullananlar hâlinden memnun olsa gerek yıllardir bu şekilde benim bildiğim xioami telefonu ilk çıkan mi5 modelini kullandım zamaninin en iyi cihaziydi ama reklam olayı başlı başına fiyasko su reklam olaylarından dolayı Xiaomi telefon kullanmıyorum artık kullananada saygım sonsuz güzel bir haber Xiaomi telefon kullanıcıları için -
samsung da olmasa bu rezillerin eline düşeceğiz valla. -
AdGuard kuruyorsunuz ister tarayıcı ister uygulama nerde reklam olursa olsun engelliyor
uzun yıllardır var kimse neden böyle bir şeyi bilmiyor -
Mesele reklamı engellemek değil hocam, para verip cihaz alıyorsun. Yazılımında gömülü reklamlar var. Asıl problem bu zaten. Neden reklam koyuyorsun -
Sen cihazı aldığın zaman kurulu gelen uygulamalarında parasını veriyorsun :)
-
Anne ve babamda Xiaomi telefon var, nextDNS kurdum ikisine de. Xiaomi her saniye en az 20 tane en az bir tane telefondan veri çekmeye çalışıyor şu an. Çok rezil bir durum
-
Adguard ruslara ait. Çinlilerden alıp ruslara verini vermiş oluyorsun.
-
Evet bu çok rahatsız edici. İş telefonum Redmi note 13 aldığım günden beri her yer reklam. Bu nasıl arayüz, menüyü açıyorum reklam, arama butonu reklam, bildirim geliyor reklam sanki bedava aldık…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 5 Temmuz 2024; 22:27:56 > -
Zaten kendi uygulamalarını çok fazla kullanmıyorum. Kendi uygulamalarında da tek tek reklamları kapattım. Şimdilik sorun yaşamıyorum. Kesinlikle saçmalık reklam olayı. -
Reklamı ben alayım parası ibanıma yatsın
Ayarlarda reklam bölümü yapın her reklama şu para yatacak densin. Para ibanıma yatsın kabul.
-
Xiaomi kullanıp da EUROM kullanmayan da....ne bileyim.
Mesele reklamı engellemek değil hocam, para verip cihaz alıyorsun. Yazılımında gömülü reklamlar var. Asıl problem bu zaten. Neden reklam koyuyorsun
|
"reklam deneyimi" mi, daha komik bir deneyim duymadım:)
|
Parasını vererek aldığın cihazda reklam görmekte bir sakınca görüp görmemekle alakalı bir durum :)
|
Apple: Yapay zeka ile telefon kullanmayı başka noktaya taşıyoruz.
Samsung: Amuda kalkıp katlanan en iyi mercekli telefon üretiyoruz. Xiaomi kaçak apk gibi reklam fışkırıyor. Para verip alınan şeyde kaldırsak mı diyorlar 2024 te.. |
Kendi kendilerini ifsa etmisler. Sistem dosyalarinda reklam mi oluyor ? OHA ! Marifetmis gibi ... Basta koymayacaksin. Oyle secenekli filan da olmayacak direk cikartilmali ... Google bu konuda yaptirimlar uygulamali ... Arayuz ozellestirmesi denilemez buna ... |
Dünya para ver sonra reklam izle
|
Kullanıcı telefon alırken dünya para veriyor, üstüne Xiaomi reklam zimbirtisi ekliyor yine para kazaniyor xioami kullananlar hâlinden memnun olsa gerek yıllardir bu şekilde benim bildiğim xioami telefonu ilk çıkan mi5 modelini kullandım zamaninin en iyi cihaziydi ama reklam olayı başlı başına fiyasko su reklam olaylarından dolayı Xiaomi telefon kullanmıyorum artık kullananada saygım sonsuz güzel bir haber Xiaomi telefon kullanıcıları için
|
samsung da olmasa bu rezillerin eline düşeceğiz valla.
|
Xiaomi sistemin içine kendi yerleştirdiği reklamları engellemek için yine kendisi reklam engelleme özelliği mi eklemiş? Ne ilginç bir şirket politikası !!
|
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- instagram keşfet sıfırlama
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- wechat qr code sorunu
- instagram profilime kim baktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X