Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.958
Cevap
642
Favori
580.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fan çalışıyor mu ? Bunu fan düzgün çalışmadığında yapar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    üstadım fan In çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz? youtube a falan yazdım ama cok bir bilgi bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaptopril K kullanıcısına yanıt

Arka tarafından üflemesi lazım efendim. Ayrıca yüksek dönme frekanslı bir sesi vardır.

• Arkadaşlar roborock s5 max model süpürgem kedimin kakasını çekmiş, her yere de yaymış. Temizlemeye çalışıyorum. Yalnız tekerlerin altı batık. Tekerleri nasıl sökerim ?
    Veya başka bir şey öneren olursa açığım ????
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, xiaomi mop 2 Pro ana fırça hepa filtre ve yan fırça almak istiyorum, en uygun nerden alabilirim tavsiyeniz var mı? Orjinal olmayanlarda sorun çıkar mı? Teşekkürler.

• mr07 M kullanıcısına yanıt

Üst kapağı sökmeniz lazım. bu da robotu tamamen dağıtmak demek. kolay gelsin.

Tekerlek yatakları metal pimlidir, onları da ancak düşme sensörlerini sökerek çıkartabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 3 Mayıs 2023; 19:14:53 >

Evet hocam söktüm temizledim ama koku gitmiyor 🤮

Kafayı yedim.

• mr07 M kullanıcısına yanıt

Cok kolay bir iş değil, haklısınız.

komple dağıtmadan o koku çıkmıyor maalesef.

Epey uğraştım ama soktum epey temizledim topladım. Yine de tekerlerde hafif koku kaldı artık o da zamanla geçer temizlediği yere sirayet etmiyor koku hiç değilse. Fırçayi falan da yenilemek için sipariş verdim. Neyse artık. Teşekkürler size de

• Roborock s5 (s50) için orijinal filtre bulabileceğim bir yer var mı acaba? Bildiğiniz yurtdışı satıcısı varsa oradan da bakabilirim

Üstad roborok s5 max in yanına iroobot i5 aldım kardeş olarak çok güzel temizliyor ama haritalaması aşırı salak normalmi benim aldığım damı sıkıntı var.

• Hayırlı günler, STYJ02YM bms yandı başka bir bms alsam taksam olur mu. Eğer olur ise kaç amperlik bms alsam olur. 2.el bms yada bms nereden bulabilirim.

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt

Ben de Viomi den Irobot J7 ye geçtim ama dediğiniz gibi... Lidar sistemler daha iyi Irobot u çok başarılı bulmadım.

• Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ alarak aranıza katıldım. İlk kurulum, haritalama vs. için önereceğiniz bir şey var mıdır? Video izledim ama önerileriniz var ise dikkate alacağım.

• mahsun494 kullanıcısına yanıt

Bms nasıl 'yandı?'. Kurcalamadan yandı ise muhtemelen robotta bir sorun vardır.

• @Hepsirobot İyi günler, Mop 2 Pro+ robotumuz dün çalışırken aniden kapandı. Şimdi şarj standına koyunca ışıkları yanıyor ancak kaldırdığımızda hemen sönüyor. Herhangi bir ses falan çıkarmıyor.

Servisi aradım, yollayın ancak bataryadansa garantiye girmez dedi.

Sizce sorun batarya mı? Eğer öyleyse kendim alıp takabilir miyim?

Teşekkür ederim.

• yu__suf kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Sorun batarya bizce de. Maalesef bize çok geliyor bu tip sorun bu modelden.

Kendiniz çok kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

• S5 max robotumuz bu ara parke de giderken sanki halıdan geçiyormuş gibi max modda çekim yapmaya başladı halıya çıkınca ise tam tersi gücü azaltıyor sorun neden kaynaklıdır ?

Edit: Sorunu çözdüm yeni ana fırça takmıştım sağ ve sol tarafındaki başlıklar biraz yüksek kalmış böylece ana fırça da biraz daha yere yakın olmuş, orijinal olan ana fırçanın sağ ve sol tarafını çıkarıp yeni fırçaya takınca düzeldi. (Orijinal ana fırçayı iyi ki atmamışım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 20 Mayıs 2023; 18:39:58 >
  • Merhaba,

Elimde Mi Vacuum Mop 1c 2in1 modeli var, 1 yıla yakındır ara ara olmadık yerlerde durmaya başlamıştı, son dönemde artık şarj istasyonundan çıktıktan 30 saniyesi dolmadan durmalar başladı, durma dediğim tamamen kapanıyor. modlar arasında denemeler yaptım, Turba Modda başladığında 3 sn de kapandı, güçlü modda 10 sn de kapandı, standart modda 30 sn ile 1 dk arasında değişiyor, sessiz modda da uzun süre çalışıyor süre olarak 10 dk da olabiliyor 15 dk da , Sessiz modda şarjı takip ettim, kapanmasına yakın Yüzde 25 lerde kapandı cihazı açtığımda ve programı da yeniden açtığımda şarj tüzde 73 lere çıktı, tekrar başlattım yüzde 50 lerde kapandı yine başlattığımda yüzde 69 dan başladı pili, şimdi bi kaç video izledim kısa devreli bişeyler yapıyorlar düzeliyor deniyor. bana daha çok pil değişimi ile sorun kalmayacak gibi geliyor emin de değilim kısa devre olsa pil değişimi yine de istermi bilmiyorum. cihaz neredeyse 3 yıllık haftada 4-5 gün rahat kullanılmıştır.

Teşekkürler.

• BooZeR_54 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

1C robotun tamamen kapanması Dreame tarafından üretilen anakartlarındaki akım kontrol devresinin arızalanmasından kaynaklanmaktadır. Bu arıza kroniktir ve hemen tüm 1Clerde günün birinde bu sorun görülmektedir.

Bataryanız eskimiştir muhtemelen ancak bu arızanın çözümü batarya değişimi değil anakart üzerindeki akım kontrol entegresinin değişimidir.

Özelden yazarsanız çözümü için bilgilendirme yapabiliriz.

Saygılarımızla

• 
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.