Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.958
Cevap
642
Favori
580.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11751176117711781179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Hepsirobot sizin alınacak süpürgeler vb. gibi videolar yok mu bütçeye göre?

• akikara kullanıcısına yanıt
    Maalesef
    Çünkü o şekilde robot tavsiyesi verilmez efendim.
    Yine de hepsirobot youtube sayfasında nir kaç inceleme var, bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi Pazarlar

Dünyanın ilk gerçek anlamda 'merdiven çıkabilen' robotu tanıtıldı: Ascender

Lidar, 6kPa, halı tanıma, 3500rpm titreşimli mop, merdiven çıkabilen ve basamakları da temizleyebilen ABD çıkışlı bir startup olan Migo'nun ürünü.

999USD fiyat ile ön satış açıldı. Yakında Hepsirobot incelemesi gelecek.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar KulübüI Love Crowdfundingyoutube
    Ascender, World’s First Stair Climbing Robot Vacuum
    https://www.youtube.com/watch?v=NKqc4hILOms&feature=youtu.be

İki yıl kullandık, hep şarjda tuttuk.

• yu__suf kullanıcısına yanıt
    Pil maliyeti nasıl peki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roborock S7 MaxV Ultra ve S7 Pro Ultra modelleri için duvar ünitesi içindeki mop temizleme fırçası stoklarımıza yarın giriyor.

• Yeni ürün stoklarda:

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübühepsirobot
    Orijinal Roborock Mop Temizleme Fırçası - ve diğer aksesuarlar Hepsirobot'ta
    https://hepsirobot.com/urun/roborock-mop-temizleme-fircasi/

1200 liraya değiştirdi servis.

• Therocqula kullanıcısına yanıt

Selam

Bilgi olsun diye yazayım;

Geçen hafta xiaomi mop 2 aldım, 4.1 versiyonu ile gelmişti ve ayarlarda halı ayarı vardı güncel sürüm olan 4.3'e güncelledikten sonra halı ayarı menüden gitti.

Fakat bu özelliği versiyon yükseltmeden önce test etmedim yani çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Belki de bu özelliği gerçekten desteklemiyor bu modeller yada pazarlama stratejisi kaynaklı olarak bu özelliği kaldırdılar.

Bu arada xiaomi mop 2'den oldukça memnunum sadece ilk 4 gün haritalama yaparken beni baya çıldırttı tabi cihazla pek ilgili değil bizim ev sıkıntılıydı, haritalama yapmasın diye kapattığım kapıları ev ahalisi açıyor, robot temizleme yaparken önünden geçiyorlar, birkaç kez de koltuk köşesine sıkıştı haliyle haritalamayı 4 gün yapamadık, son gün süpürmeyi baştan sona yaptı ve istasyona döndü ve 1 kez tam süpürmede haritalamayı yaptı ondan sonra hiç sıkıntı yaşamadık sanal duvarları koyduk girmeyeceği alanları belirledik olay bitti süpürme silme enfes yapıyor.

Fakat 4 günlük haritalama sürecinde cihazın ön tarafında izler üstünde bazı çizikler oluştu o biraz keyfimi kaçırdı açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Haziran 2023; 12:2:26 >

• Roborock s5 için orjinal yedek parça alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Piyasadakilerin hepsi yan sanayi ve orjinal parçalara göre çok düşük kalitedeler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, bana da yazılımsal olarak kapatılmış gibi geldi çünkü halı tanıma sensörü diye bir şey yoktur muhtemelen, motor zorlandığı yerde turbo moda geçiyordur. Neyse çok takılmalık bir şey değil ama robot süpürgeler konusunda daha alınacak çok yol var gibi gözüküyor, yazılım tarafı benim pek hoşuma gitmedi, daha smart özellikler eklenebilir zamanla.

• Merhabalar,

Xiaomi S10 Plus (3S) modeli ile ilgili bilgisi olan var mıdır?

Alınır mı sizce, kronik bir problemi var mıdır?

• Merhaba arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ancak

2019 Senesinde almış olduğum robot süpürgemiz arıza vermeye başladı kocaeli bölgesinde ikamet etmekteyim servis konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim başlıca problemlerim şunlar. Şarj haznesine giriyor bazen şarj olmuyor şarj olduğunda da %100 olsa bile daha sonra kendi kendine durduğu yerde sabah %50 kadar iniyor madem şarj azalıyor haznede olmasına rağmen şarj olmuyor. batarya mı bitti bilemiyorum yakın zamanda batarya değişen olduysa fiyatlar nelerdir acaba birde sürekli şarj edilmeye başlanıyor diyor 10 dk da bir tekrarlıyor. ikinci problem ise harita kaydetmiyor daha doğrusu kaydediyor temizlemeye başladığında odaya girdiğinde sanki o eski haritayı silip sıfırdan tarıyor gibi yapıyor sürekli köşelerden temizlemeye başlıyo daha sonra ortalara geliyor. işini bitirip şarja döndüğü zaman ise yeni yaptığı haritayı değil de hafızadaki haritayı gösteriyor olması gerektiği gibi. Bunlarla alakalı bu bölgede güvenilir bir servis varmıdır yada kendim de çözüm bulabilirmiyim.

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Hepsirobot.com üzerinden yardımcı olabiliriz efendim.

İyi bayramlar

• Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Mutlu, huzurlu, keyifli ve sağlıklı bir bayram dileriz.

• Viomi V3 depremden sonra hiç kullanılmadı, şimdi başka yerde tekrar kurdum eşimin tlf ile Wifi bağlantısı yaptım harita çıkardım. Salonı süpür diyorum şarj dan çıkıp odada biraz dönüp geri şarja gidiyor şarjı olmasına rağmen görevi tamamlamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar xiaomi vacuum mop 1c modelini alal yaklaşık 2.5 yıl oldu.

Bir buçuk sene düzenli kullandım sonra taşınınca yeni yerde ihtiyaç olmadı ve 1 sene kapalı kaldı. Filtre uyarısı haricinde hiç uyarı almamıştım kapatırken.

Şu an yeniden çalıştırıyorum bağlantısını da kurdum. Cİhaz 3 gündür şarjda ve tam şarj olmuyor max %56 ya çıkıyor.

Telefondaki yazılım herhangi bir uyarı da vermiyor (filtre değişim uyarısı veriyor sadece)

Çalışmaya başlayınca bir oda dahi süpürmeden şarjı azalıyor ve dock a dönüyor. Sonra yeterli şarja gelmediği için kaldığı yerden de devam etmiyor.

Sorum şu; bataryası sağlam şekilde 1 yıldır kapalı dururken bozulur mu? Yazılım neden batarya hatası uyarısı vermiyor? Batarya bozulması mı yoksa yazılımsal bir problem mi nasıl anlarım?

• 2 yılı aşkındır rafa kaldırdığımız S5 max'ı tekrar kurdum güncellemelerini yaptım arayüz falan çok değişmiş Türkçe menü Türkçe konuşma vs gelmiş hoşuma gitti. Bu cihaz hala iyi cihazlar arasında sayılır mı yoksa eskidi mi?

• albaywolf kullanıcısına yanıt
    Hala çok başarılı bir makinedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Merhaba uzun zamandır vacuum mop pro kullanıyorum 2 ay önce bataryayı değiştirdim.Düne kadar herşey normaldi.şimdi bu hatayı alıyorum sinyal 100 ama kayıp 90. ve docku bulmuyor.elle götürdüğümde bile şarj olmaya başladı diyip 3-4 saniye sonra docktan atıyor.çalıştırdığımda hani önce sensörler döner ya öyle yapmayıp deli divane gibi sağa sola vuruyor.Bulunduğum şehirde servis yok ama elim yatkındır.fikirlerinize açığım

• 
Sayfa: önceki 11751176117711781179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.