Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
239
Favori
1.118.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 sene redmi note 5 pro kullandım 6 gb olanı, şu an eşim kullanıyor. Yaklaşık 1 yıldır note 8 pro kullanıyorum 8/128 yurtdışı imei atılmış.
    Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım doğrudürüst.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 3 Mayıs 2021; 20:21:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine başladı bu sabahtan google hizmetleri durduruldu hatalarina uygulamalara girince. Benim gibi sorun yaşayan oldumu arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Redmi note8 pro ilgili bilgi sahibi olanlardan destek istiyorum. Lg 50un74006 tv var, Xiaomi note8pro dan görüntü yansıtma yapıyorum. Görüntü yansıtma için de wifi açmak gerekiyor ve wifi bağlanınca hücresel veri kullanamadığımdan internet yavaşlıyor. Görüntü yansıtmamın bir anlamı kalmıyor. Toparlamak gerekirse soru şu;
    Wifiden görüntü yansıtırken internet bağlantısı için hücreseli aktif edebilir miyim? (Not: ev dubleks modem alt katta tv ise üst..) iphone kullandığım zamanlarda eski tv de miracast bağlantısı yapıyordum ve wifi yavaş olduğu için "internet bağlantısı için hücresel veri kullanılmaya devam edildin mi?" Gibi bir durum oluyordu ve problem yaşamıyordum.

• Arkadaşlar merhaba,

beko/arçelikte kampanya var dediler bende beko mağazasından note 8 pro alarak aranıza katıldım. Telefonu alırken xiaomi Türkiye garantili dediler ve telefonun kutusunda da bu ibare vardı. Fakat telefonun içinden garanti kartı diye ufak bir kitapçık çıktı türkçe kısmı yok içinde. xiaomi bandrolünün arkasında da ufak bir kağıt üzerinde garanti belgesi yazıyor. italatçı firma Dora İletişim yazıyor üzerinde. İki imei de sorgulattığımda her ikisinde de İthalat yoluyla kaydedilen IMEI diyor.

Acaba telefonum Xiaomi Türkiye garantili mi?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• Merhaba,

Poco x3 ile yanyana koyduğum zaman benim ekran biraz sarı kalıyor.

Gün batımı seçeneği pasif olmasına rağmen , akşam olunca oluyor bu dediğim problem.

Okuma modunu kapattım. Renk şemasını da değiştirdim. Ama değişen birşey olmadı.

Fark eden oldu mu bu şekilde ?Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] 

Şu şekilde bir görsel ekleyeyim. Daha sonra fotoğrafını çekerim.

• hamdikoc88 H kullanıcısına yanıt

Yurtiçi garantisi var sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Trebuchet55

Merhaba,

Poco x3 ile yanyana koyduğum zaman benim ekran biraz sarı kalıyor.

Gün batımı seçeneği pasif olmasına rağmen , akşam olunca oluyor bu dediğim problem.

Okuma modunu kapattım. Renk şemasını da değiştirdim. Ama değişen birşey olmadı.

Fark eden oldu mu bu şekilde ? 

Şu şekilde bir görsel ekleyeyim. Daha sonra fotoğrafını çekerim.

Görselleri ekledim.

İlk görsel poco x3, ikinci görsel note 8 pro.

Şimdi güneş battı, sarardı ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 7 Mayıs 2021; 20:15:27 >

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Renk şemasından sıcak soğuk seçeneklerini denediniz mi?
    Note 8 pro sıcak görünüyor, x3 ise soğuk

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Renk şemasından sıcak soğuk seçeneklerini denediniz mi?
    Note 8 pro sıcak görünüyor, x3 ise soğuk

Merhaba, o da soğuk ayarda.

Önceki sürümlerde gün batımında sararmış gibi bir ayar vardı. Şu anki sürümde yok. Büyük ihtimal onunla ilgisi var.

Çünkü tam güneş batma saatinde ekran otomatik sararıyor.

• ekremtk28 kullanıcısına yanıt
    Pubg oynatmıyor

• Arkadaşlar hayırlı akşamlar hayırlı kandiller. Son birkaç haftadır telefonla arama yaparken ekranı arama sırasında geri açamıyorum. Tuş açma kapama tuşuna basıyorum ekran anlik açılıp geri kapanıyor. Sensör sıkıntısı falan mı var acaba? Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt

Merhaba, görüşme yaparken kilit tuşuna 1 defa basmanızı tavsiye ederim. Rahatsızlık vermez o şekilde

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Kalibrasyon ayarlarını resetledim düzeldi. Fakat mi rehber uygulamasını kaldırdım öncesinde şimdi yüklediğimde hata veriyor. Hangi sürümü yüklediğimi de unuttum. Şimdi yüklüyorum hata veriyor sürekli. Siz rehber uygulaması olarak hangisini kullanıyorsunuz?

• Okuma moduna geçmiş olabilir onu kapatmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Kalibrasyon ayarlarını resetledim düzeldi. Fakat mi rehber uygulamasını kaldırdım öncesinde şimdi yüklediğimde hata veriyor. Hangi sürümü yüklediğimi de unuttum. Şimdi yüklüyorum hata veriyor sürekli. Siz rehber uygulaması olarak hangisini kullanıyorsunuz?

Merhaba, orijinal kendi uygulamasını kullanıyorum. Sürüm bilgisi için görsel ekledim.

Font ismi nedir acaba?

• Merhaba, fontu yeni yükledim sayılır, ben de bu fontu birisinde görüp ismini sormuştum 😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: kasif

Hayır ne yazık ki,

bu bölümde aramalar ile bildirimler(sms whatsap eposta vs.) beraber açılıp kapanıyor. Benim istediğim aramalar normal çalsın ama bildirimler kapansın.

Örneğin bir arkadaşım var ve bu gece sms veya whatsapp dan mesaj gönderince telefon herhangi bir ses veya titreşim yapmasın ama beni telefon ile ararsa çalsın. Bu istediğim 6 yıl önce aldığım samsung note 3 de vardı.

Böyle bir özellik yok. Arama ve bildirim aynı anda kapanıp açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Şimdi tekrar baktım da tamamen gitmiş. Yine olmaması için ne yapmak lazım? Yani ekran parlaklığı da o kadar yüksekte değildi halbuki.

Hayalet ekran sorunu başlamış. Ekran parlaklığını kısabildiğiniz kadar kısın. Gerekirse okuma modunu da açın o şekilde kullanın

Teşekkür ederim saolun Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] 

• 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.