Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.498
Cevap
246
Favori
1.097.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artakalan

    Teşekkür ederim dostum
    Tavsiye ediyorsun yani
    Aslına bakarsan eski fiyatlar olsa beklemen hata derdim. ama Şu an fiyatları da birbirine yakın sayılır 64lük olanlar arasında 200 lira fark var. Ben 2.000e almıştım. Malum vergi sistemi anlaşmazlığı durumu kötü etkiledi.
  • Numaralar doğruysa nasıl göründüğüne bakma
    Her telefon ettiğinde birini düzeltsen 3 ayda bitirirsin.
    Kişilerini vcard olarak depoya aktar,
    kişiler ayarlarında kullanılacak / görüntülenecek hesap olarak google hesabı seç
    dışa aktardığın vcard yedeğini aynı yöntemle içe aktar
    Goole senk yap. mi-senk iptal et.
  • muxo kullanıcısına yanıt
    Bir haftadır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.. En ufak bir sorun yaşamadım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı şekilde sorunsuz kullanıyorum. Hatta şarjı daha uzun gidiyor. Reset bile atmadım cihaza. Global versiyon kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, note 8 pro almayı planlıyorum. Citroen C5 aircross aracımda android auto özelliği de var, acaba bu telefonun resmi olarak android auto desteği var mıdır? Forumlardan araştırdığım üzere geçtiğimiz senelerde kaçak apk kurup android auto kullanan kişiler olmuş. Android v10 ile Android Auto geldiği söyleniyor ancak Xiaomi'nin bu desteğe sahip olup olmadığı yazmıyor her yerde Samsung destekliyor şeklinde yazılmış.

    Hem bu telefona sahip olup hem de Android Auto kullanabilen varsa mesajımı alıntılayıp bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizerus

    Arkadaşlar merhaba, note 8 pro almayı planlıyorum. Citroen C5 aircross aracımda android auto özelliği de var, acaba bu telefonun resmi olarak android auto desteği var mıdır? Forumlardan araştırdığım üzere geçtiğimiz senelerde kaçak apk kurup android auto kullanan kişiler olmuş. Android v10 ile Android Auto geldiği söyleniyor ancak Xiaomi'nin bu desteğe sahip olup olmadığı yazmıyor her yerde Samsung destekliyor şeklinde yazılmış.

    Hem bu telefona sahip olup hem de Android Auto kullanabilen varsa mesajımı alıntılayıp bilgilendirirse sevinirim.
    Redmi note 8 pro da android 10 ile Android Auto gömülü geliyor ( aslında android 10 yüklü bütün telefonlarda durum aynı), ayrıca Apk kurmaya gerek yok ancak 2019 model 3008 de ne yaptıysam android auto bağlantısını yapamadım çalışmadı, arkadaşımın 2020 honda civic aracında çalıştı. Ben de telefonu kızıma verip kendime Mi Note 10 Lite aldım şimdi sorunsuz olarak aracımda Android Auto yu kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bu telefonun bluetooth açınca internet yavaşlaması sorununun çözümü yok mu? Bazıları 5ghz modem alın demiş. Bunun dışında hiçbir çözüm yok mu gerçekten? Ayrıca diğer Xiaomi modellerinde bu sorun var mı merak ediyorum. Akıllı saat var kullanamıyorum. Kablosuz kulaklık var kullanamıyorum. Normalde pubg, codm gibi oyunlarda 40 ping alırken kablosuz kulaklık kullanınca 120'ye çıkıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizde de son zamanlarda pil tüketimin ilk zamanlara göre biraz daha hızlandığı oldumu. Eskiden sabah şarjdan alırdım gece takardım şimdi akşama gelmeden pil daha hızlı tükeniyor.
  • GrandMasterTurks kullanıcısına yanıt
    Merhaba, zaman geçtikçe pil ömrü kısalır. Benim 10 ay oldu alalı. İlk günküne göre çok hızlı bitiyor. Tabi günü çıkartıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 6 Eylül 2020; 20:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandMasterTurks kullanıcısına yanıt
    Bende bunun için bu başlığa girdiydim
    Ömrü %88 düşmüş benimkinin,8 ay oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reputation94 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hatadan dolayı açılmıyor. Android 10 güncellemesinden bu yana böyle. Google Play'deki Netflix yorumlarına (bu cihaza ait) göz atarsanız isyanı görebilirsiniz. Aylardır morelimi bozmuştu ama artık takmıyorum. Netflix uygulamasını bile sildim. Hem Xiaomi'ye hem de Netlix'e lanet olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chronicmaniac

    EU romlar için 12 güncellemesi yayınlandı indirdim.
    Merhaba, link paylaşabilir misiniz? Benim tel. Global ROM. Buna EU ROM kurmak istiyorum. Gerçi pek anlamıyorum. Güvenilir bir kaynaktan indireyim de, araştırarak çözerim düşüncesindeyim.

    Şu anda tel. da birkaç sorunum var. Netflix açılmıyor, hata veriyor. Ek olarak bütün reklam tiklerini en ince ayrıntılarına kadar, yaklaşık 20-30 bölümden kapatmama rağmen tel. Xiaomi sunucularıyla sürekli iletişim halinde. Ayarlara, galeriye, tel., mesaj, uygulamalarına kısacası her işlemde veri aktarıyor. Yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla EU ROM'da reklam ve bu sorun yokmuş. Sanırım GDPR'dan dolayı. Eğer gerçekten de böyleyse benim için bir artı daha olacak.

    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]




  • Blokada kullanan varsa Host Listeleri kısmındaki MobileAdTrackers ya da Mobil Reklam İzleyici adresini yazabilir mi lütfen?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil performansı 3te 2ye düştü. Ekran ara sıra pırpır yapıyor geçişler sırasında... Bu güncelleme hiç iyi gelmedi. Xiaomi hem yazılım hem donanım yönünden beklediğimi veremedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vnc3

    Arkadaşlar bu telefonun bluetooth açınca internet yavaşlaması sorununun çözümü yok mu? Bazıları 5ghz modem alın demiş. Bunun dışında hiçbir çözüm yok mu gerçekten? Ayrıca diğer Xiaomi modellerinde bu sorun var mı merak ediyorum. Akıllı saat var kullanamıyorum. Kablosuz kulaklık var kullanamıyorum. Normalde pubg, codm gibi oyunlarda 40 ping alırken kablosuz kulaklık kullanınca 120'ye çıkıyor.
    Malesef yok. Bütün cihazlarda bu böyle. Xiaomi'ye özgü değil.
  • Netflix sorununuzu ayarlar bölümünden bölgeyi hindistan yapıp açılan uygulama mağazası üzerinden Netflix yükleyip cozebilirsiniz sonrasında yine bölgeyi Türkiye yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce rom işleri ile ilgilenmedi iseniz, öncelikle telefonunuzun bootloader kilidinin açılması gerekiyor. Daha sonra rom değişikliği yapabilirsiniz. Bununla ilgili konunun ilk sayfalarında rehberler var. Ayrıca orjinal rom dosyaları da bulunmaktadır. Fakat bu işlere pek bulaşmadıysanız tavsiye etmem. Ayrıca EU romlardada reklam var. Reklamları nasıl önleyeceğinizin de yine ilk sayfada rehberi bulunmaktadır.
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    chronicmaniac kullanıcısına yanıt
    @TeksasStyLe 2 kez denemistim ama cozum olmamisti. Ilginiz icin tesekkurler.

    @chronicmaniac Bilgiler icin tesekkurler. Ilk sayfalari bir kontrol edeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim hocam. İlk sayfada genel itibarı ile bir çok bilgi mevcut. Yine takıldığınız bir şey olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.