Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
239
Favori
1.119.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi 9 T derim Hocam. Bu arada note 8 pro kullanıyorum :(
  • Telefonda bankacılık uygulamaları, Chrome, Facebook Lite, WhatsApp haricinde uygulama yok diyebilirim. Fotoğraf çekmem, video izlemem, müzik dinlemem. Arada Chrome'dan İnternet'e girerim, WhatsApp'tan mesajlaşırım, bankacılık uygulamalarına girerim. Telefon 24 saat tasarruf modunda. Ekran süresi 7-8 saat civarı. Adam oyun oynuyorum, Youtube izliyorum, görüntülü konuşuyorum 10 saatten fazla ekran süresi alıyorum diyor. Sizce ortada hâlâ bir sorun yok mu?
  • Batarya problemi yaşamıyorum. Şükür Allah'a memnunum. Bunu belirtiyorum ki taraf algısı oluşmasın.

Milletin yazdığına, sorduğuna, veya tartıştığı batarya konusuna da yeter artık kapatın şu konuyu denmemeli. Neticede herkes birer kullanıcı. Kim kimden üstün de müdahil olma hakkını kendinde görüyor?

Forum yani burası. İsteyen istediğini yazacak, istediğini soracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadoReyz -- 3 Ocak 2020; 11:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia Z5 Dual kullanıcısıyım. Telefonumun şarjı çok az gidiyordu ve ekranda bir problem oluştu. Ben de garantiye yolladım. Bugün 2 hafta olacak hala gelmedi fakat kutusuz yeni cihaz gönderileceği yazıyor. Ben de bu arada bu telefonu inceledim ve ciddi ciddi almak istiyorum. Oyun oynamıyorum, instagramda gezerim, haber okurum. Bu şekilde bile bir günü tamamlıyamıyordum Z5 de. Sırf batarya yüzünden Sony'den vazgeçeceğim.Sizce almalı mıyım?
  • closer10 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın bir ara ben de Sony Xpreia M5 kullanmıştım Sony berbat ya yazılım olarak. malzeme kalitesi ciddi anlamda kötü. bir tek kamerası iş yapıyor gerisi çöp ya.
  • KadoReyz kullanıcısına yanıt
    Hiç sorulmasın demiyoruz ama yazılan 10 konudan 9 u batarya hakkında olunca gına geldi artık , çok değil son 10 günlük forumu inceleyin %90 batarya konusu yazılıyor başka birşey yok
  • 1)GPS bağlanma sorunu yaşamıyor.Bu konuda gayet hızlı
    2)Hoparlörden görüşme yapıyorum ben bi sıkıntı yaşamadım.
    3)Youtube'dan izlerken bir sıkıntı yaşamadım. Sorun yaşıyorum diyenler büyük ihtimal 1080p video izlemiyorlardır.
    4)Hoparlör sesi gayet yüksek orta sınıf için iyi.
  • Arkadaşlar video oynatma hızı nerede bulamadım . 1.5x 2x fln

• Biri daha yazmis ama ben de tecrubelerimi paylasmak isterim.

1. Kesinlikle yok. Kronolojik olarak kullandigim telefonlar iPhone 6 Plus. Pixel XL. GM5 Plus

iPhone 6 Plus ve GM5 Plus'tan hizli oldugu kesin. Pixel XL ile ayni diyebilirim. Bu sadece GPS baglantisi icin yalniz. Performans olarak Pixel XL'i de 10'a katlar. Ayni sekilde telefonun baktigi yonu gosteren pusula da ilginc bir sekilde dogru gosteriyor.

2. Gayet iyi gidiyor. Bu telefonun hoparloru neden bu kadar tepki aliyor anlamadim

3. Youtube'deki cozunurluge bagli tamamen. Telefonlarda gormeye alistigimiz standard FHD ekran iste gayet guzel. Renkleri falan harika ayrica ekranin renk isisi ayarini degistirebiliyorsunuz ki bu mukemmel bir ozellik.

4. Hoparloru stereo degil ama baya saglam bence. Sesi kokleyince cizirti vs yok. Ayrica kullandigim cogu telefonlarin hoparlorunden daha guclu o yuzden hicbir zaman fullemiyorum sesi. Ahize de ayni sekilde. Her zaman konusurken ses yukseltme butonuna abanan ben simdi yarim seste konusuyorum telefonda.

• amma velakin kullanıcısına yanıt
    Bu ayarların orijinal değerleri kaç? Yaptım ama bu değişiklik farketmedim. Geri almak istiyorum. Ayrıca galiba yaptıktan sonra olmaya başladı çok emin değilim konuşma sırasında kulaklık sesi patlıyor ve anlık cızırtı gibi bişey olmaya başladı. 1-2 saniye karşı tarafın sesi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 3 Ocak 2020; 13:36:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ogzhnozdmr0642 kullanıcısına yanıt
    doğru bilgidir. kullanılamıyor.
  • Telefonun ekran süresini sebekede çok etkiliyor bulunduğunuz yer telefonun devamli sebeke yoklaması ve sebekeler arasi geçiş yaptığı hir yerse kesinlikle bataryanız daha az gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 3 Ocak 2020; 15:14:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KadoReyz kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam.

Eğer aldığımız ekran sürelerinde bu kadar fark olmasa bizde bu kadar üstünde durmazdık. Bunun konuşulmasından rahatsız olunacak bir durum yok. Konu sadece batarya ekran süresi vs değil. Canımızı sıkan başka bir sorun farkedersek onu da didikleriz nedir yani.

• DrPowerX kullanıcısına yanıt
    Çok para vermedik diye beklentilerimizi düşük tutmak zorunda değiliz ki bu sizin için de geçerli. Telefondan ne kadar verim alırsak o kadar iyi. Bende batarya sorunu yaşıyordum hard reset (wipe factory data) attım düzeldi. Resetten sonra wifi mobil veri açık daha çok internet yoğunluklu arada telefon görüşmesi, whatsapp, senkronizasyon açık, ekran parlaklığı yarıda, arada bluetooth kulaklıkla spotify dan müzik, biraz youtube video vs derken 13 saat ekran süresi oldu. Öyle adb root falan bilmem. Sorun yaşayan sorununu yazsınki yardımcı olalım yada olmaya çalışalım. Ben şu sorunu yaşadım ama kimse cevap vermedi diyen kalmasın burası yardımlaşma konusu.

• DrPowerX kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu google drive üzerine yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlayın. Sonra yedekten geri yükleyin. Ben bu şekilde yaparak şarj süremi uzatabildim. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahoiz

doğru bilgidir. kullanılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 3 Ocak 2020; 17:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Aynen öyle hocam.

Eğer aldığımız ekran sürelerinde bu kadar fark olmasa bizde bu kadar üstünde durmazdık. Bunun konuşulmasından rahatsız olunacak bir durum yok. Konu sadece batarya ekran süresi vs değil. Canımızı sıkan başka bir sorun farkedersek onu da didikleriz nedir yani.
    İnternetinizi ve şebekenizi kapatın. Telefonunuzu uçak moduna alın. Daha önceden indirdiğiniz bir videoyu tam ekran modunda "offline" açın. Sürekli tekrara alın. Koca gece tam şarjdayken başlayın yürütmeye ve 8 saat kadar çalın. Ses kapalı olsun.

Aynı videoyu benzer ayarlarla başka bir Note 8 Pro kullanıcısında yürütün. 8 saat sonunda ikinizin de şarj miktarı aynı mı değil mi? İşte o zaman bir karşılaştırma yapabiliriz.

Şayet bu bilgiyi veremiyorsanız karşılaştırmanın en ufak manası yok. Çok ciddiyim hiç yok. Sürüsüne bereket parametre var.

Şebekenin az çektiği yerde telefon şarjı sömürür. Çift sim kartta artar. Forumda görüyorum senkronizasyon kapalı diyor. Bu bir yerde, arkada 15 tane uygulamanın senkronizasyon ve bildirim verdiği kullanım bir yerde. Nasıl karşılaştırabilirsiniz? Kimi gps hep açık gezer, kimi hassas konumu açar kimi yalnızca cihazı açar. Kimi aralıksız ekranı açık tutar kimisi ihtiyaç halinde açar. Bugün 3 saat giden telefonumda hiç ekranı kapatmadığım zaman 4 saat gidiyor. Ama şarj da 4 saat gidiyor. Diğer 3 saatlik ekran süresinde şark 15 saat gidiyor. Siz yalnızca 3 le 4 ü karşılaştırıyorsunuz. En ufak bir anlam ifade etmiyor.

Başkasıyla karşılaştırmanız yukarıdaki şartlar haricinde imkansız. Sağlıklı veri elde edemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

7 saat bekleme de %1 düşmüş

bunu nasıl başardınız? bende 10 saat beklemede %10 yiyor.

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bir sürü parametre varda en çok pil harcayanda ekran oluyor. Pil kullanım istatistiklerine bakıyorum ekran %25'in altına düşmüyor ama günlük kullanımda ki yani sesli arama, whatsapp, tarayıcı, youtube, spotify vs de %10'un üstüne çıkmıyor. Yani bu şekil bir kullanımda pil tasarrufunu açmadan 13 saate yakın ekran süresi alıyorum. Hadi başkasıda aynı tarz kullanımda 10 saat görsün. He tutupta örneğin codm oynarsın o da ekrandan fazla pil yer %40 civarı. Yani günlük kullanım ortalamasına baktığın zaman birbirine yakın ekran süreleri almamız gerekiyor. Adam doğru düzgün kullanmadan 7-8 saati zor görüyorsa ister istemez bir sorun arıyor. Tamam ortalamadan bahsediyorum ve sizde neye göre kime göre diye düşünebilirsiniz ama bunu üreticide yapıyor 10 saat oyun oynayabilirsin diyor. Codm oynarken yarım saatte %10 pil gidiyor hani nerde kaldı 10 saat oyun.

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.