Bildirim
Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (151. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sadece gmail gözüküyordu, Mi hesabına Google hesabı bağlayınca Mi hesabı da gözükmeye başladı. Telefona ve sime kayıt yok yani google arama uygulamasında anlaşılan. Miui11 yüklü Redmi Note8 pro dışında bir başka Xiaomi cihazdan arama apk sını aktarıp denemek lazım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aynı sorun bende de var.Ancak gelen arama bazen tam ekran oluyor bazen sende ki gibi kuçuk sekilde geliyor.Sanırım bir uygulama içinde iken küçük geliyor arama kısmı.Herhangi bir uygulama içinde değilken normal büyük ekran olarak arama kısmı geliyor diye düşünüyorum ama denemedim -
Görece uygun fiyatlı ve güzel kameralı telefon diye düşünüyordum hocam. Az önce miui forumunda bir haber okudum. Şimdiden kimi geliştiriciler desteği çektiğini aciklamislar. Mecburen başka modele yonelecegiz artık. Zaten neden mediatekle çıktı ki bu telefon?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyaz renk 64gb aldim 64gb eski telefonumdan hafiza karti var diye boyle tercih yaptim xiaomi akasya mağazasindan distbiritör garantili umarim memnun kalirim
kamera ile hareketli bir şeyler çekebilir misiniz? Mesela yürüyen bir insan, oynayan bir çocuk. Ben az hareketli bir nesneyi bile çekerken beceremiyorum galiba.
Bu sorunun çözümünü buldunuz mu ?
Ayrica beyaz renk tercihi yanlis mi sizce bazi arkadaslar siyah nokta gibi birseyler yazmisti bu hepsinde kronik sorun mu yoksa şans işi miquote:
Orijinalden alıntı: emre1802
Beyaz renk 64gb aldim 64gb eski telefonumdan hafiza karti var diye boyle tercih yaptim xiaomi akasya mağazasindan distbiritör garantili umarim memnun kalirim
O kadar kişi teli almış bi hevesle şimdi bu haberi verip niye üzersinki bizi :( -
Kamera, fiyat ve performans gerçekten güzel. Redmi note 8t modeli Snapdragon 730g ile çıkacak deniyordu ama o da yalan çıktı. Custom rom ile çok uğraşıyorsanız mi9t daha iyi bir tercih olabilir. Çünkü Mediatek her ne kadar performanslı olsa da rom alternatifi pek fazla olmayacaktır. Gcam modlamak için bile tek tük geliştirici uğraşıyor sadece.
Videodan bahsediyorsanız 1080p 60fps modunda çekim yapın.
Fotoğraftan bahsediyorsanız, eğer ortamda yeteri kadar ışık yoksa hareketli nesnelerde kaymalar olur. Buda enstantane değerinden kaynaklanır. Yeteri kadar ışık olmayan ortamda fotoğraf net çıksın diye otomatik ayar enstantane değerini düşürmeye başlar. Bu yüzden gece fotoğraf çekiminde elinizi titretmeyin uyarısı çıkar hatta şöyle söyleyeyim en iyi gece çekimi tripot ile yapılır.
Tavsiyem, kamera uygulamasında Pro Mod'a gelin orada S yazan bölümü 1/125s'e veya minimum 1/60s'e getirin ve diğer ayarları ellemeyin, otomatik yapsın cihaz. Bu enstantane değerleri minimum eğer fotoğrafınız çok aydınlık çıkarsa ayarı 1/250s ve yukarısına alabilirsiniz. Bu şekilde hareketli nesneleri çok rahat çekebilirsiniz.
Eğer fotoğraf çekmeye meraklıysanız Enstantane Iso ve Diyafram bu üçlüyü öğrenin çözersiniz işi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red86 -- 30 Kasım 2019; 23:20:44 >
-
aynen dediğiniz gibi. note 7 pro dada aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahoiz -- 30 Kasım 2019; 23:26:51 > -
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Çocuğun resimlerini çekmeye çalışırken sorun yaşıyordum. Dediğin üçlüyü araştırayım
Acelem yok hocam. Max2 var bende. Mutlu mesut yaşıyorum aslında. Ama kamera ihtiyacından dolayı değişmek istiyorum. Not 10 pro bir gelse de görsek nasılmış
Yazılımsal bir problem olabilir telefonu serviste yeniden yükleterek dene Belki düzelir düzelmezse zaten cihaz problemlidir.
Açıkçası telefon bende olmamasına rağmen ben de üzüldüm hocam. Çünkü ciddi düşünmüştüm bu telefonla. Aramızda birseyler olabilirdi. Ama görüyorum ki ayrı dünyaların seyleriymisiz
Ha naçizane tavsiyem şu olur. Bu işlere merakliysaniz, yarın öbürgun rom atar kullanırım derseniz telefon para ediyorken başka cihaza geçin. Şimdi degil ama uzun vadede üzer bence bu tip kullanıcıyı
Note 10 pro 3500-4000TL fiyat bandında gelir hocam, o üst segmente doğru kayıyor fiyat bazında.
Arkadaşlar tek bir soru sormak istiyorum.
GPS tam olarak konumunuzu gösteriyor mu?
Kız arkadaşıma hediye olarak almak istiyorum ve GPS bizim (yaşadığımız ülkede) çok önemli -
O da öyle tabi. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hocam. 9t pro kovalarız olmadi
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla herkes bu arama ekranı ve yeni kişi kaydından şikayetçi. Benim sürümüm 10.4. 1.0 güncelleme yapmadım. Eşi dostu tanıdığı yada eski xiaomi telefonundan telefon uygulamasunin apksini burada paylaşacak arkadaş var mı? Mi6 konusuna yazdım kimse cevap vermedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X