Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
947.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

Operatör tarafından Volte açık mı? Durum çubuğunda Volte yazmalı.
    Volte acik hocam.Ama volte yazmiyo.4.5g yaziyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Siz yokken ben burada gta san andreas rehberleri okuyordum.
  • Büyük C B kullanıcısına yanıt
    hiç sorunsuz arıyorsanız xiaomileri tercih etmeyin derim, bi özellikte olmasa diğerinde sıkıntı oluyor genelde
  • Ben de gcam'in bu sürümünü kullanıyorum.çok stabil.bir de sizin telefonların da pili çabuk tükeniyor mu benimki gibi?bunu snapdragon 660 işlemci olmasına yoruyorum.daha önceki redmi note 6 pro telefonum pil konusunda daha iyiydi.

Muhtemelen 6 Gb olanlar China versiyon üzeri + EU rom kurulu diye düşünüyorum. 6 Gb olanlar bu şekilde mi yoksa global olanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiMosya85

Ben de gcam'in bu sürümünü kullanıyorum.çok stabil.bir de sizin telefonların da pili çabuk tükeniyor mu benimki gibi?bunu snapdragon 660 işlemci olmasına yoruyorum.daha önceki redmi note 6 pro telefonum pil konusunda daha iyiydi.
    Sarjim %10 kaldiginda 9 saat civari ekran suresi aliyorum. Pil konusunda baya memnunum.

Orijinalden alıntı: deresay

Varsayılan tarayıcıyı nasıl Chrome yapıyoruz.
    Sms ve whatsapp dan gelen linkleri chrome açsın istiyorum.Ya da twitter'da bir linke tıkladım kendi içindeki browserdan açıyor sağ menüden tarayıcıdan aç'a bastığında yine Mi Tarayıcıya atıyor.
    Ayarlar/Uygulamaları yönet/sağ üst 3 nokta/varsayılan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.200tlye hepsiburadadan 128gblık versiyonunu aldım.Sıkıntı çıkmasın global versiyon direk evofone garantili olsun diye bukadar verdim.Merak edenler için yazıyorum.Yaklaşık 25 gündür kullanıyorum.Telefonda kronik hiç bir sorunla karşılaşmadım.Ses konusu çok çok iyi.Telefon evet hızlı fakat öyle abartılacak daha doğrusu 2200 tlyi hak edecek bi hızda değil sonuç olarak snapdragon 660 işlemcisiini kullanıyor.Kamera konusuna gelirsek kamera yine diyorum 2200tlyi hak edecek bi kamera değil gündüz çekimler orta kalitede gece çekimleri 700tl lik telefonlar gibi.Telefon bazen konuşurken yada video izlerken ısınıyor.Ayrıca millet burda yazıyorduda inanmıyordum sensör problemi malesef var konuşurken kulağınız bi yerlere çarpıyor telefon biyerlere giriyor.bazen yanlışlıkla konuşurken başka birini aradığını gördüm.Telefonu kötülemek için yazmıyorum yanlış anlamayın ama okadar para verceniz bilin istedim.Şarzı çok iyi gidiyor oyun pek oynamayan biriyim wifi 4.5g hep açık facebook instagram whatsapp youtube vs. kullanıyorum 1.5günden fazla gidiyor.

Benim fikrim bu telefon yerine mi 8 lite 6 gb ram 128 gb hafıza modelini tercih edebilirsiniz onda sensör problemi yok onuda biraderime aldım aynı gün.Turk telekom hattı operatör problemiyle karşılaşmadı.şarzı redmi note 7den biraz daha az gidiyor.kamerası gündüz bi tık daha iyi gece çekimleri aynı şekilde berbat.2200tlyi illa verecem diyorsanız mi 8 liteyi tercih edin.Yoksa bu telefonların aslında etmesi gereken fiyat maksimum 1600tl dir fazlasını hak etmiyor bence.

Bütçesi daha az olupda gönlü merağı bu telefonda olanlar için yazıyorum eşimde samsung j7 prime var karşılaştırdım inanın kullanımda çok fark göremedim kameralarda biraz fark var oda çok abartılacak bişey değil.Hız konusundada baktım oda kullanışlı sonra düşündüm 2200tl vereceğime keşke 1450tlye samsung j7 prime 2 alsaymışım boşuna 750 tl fazla verdim.Yinede siz bilirsiniz fakat sadece youtubeden karşılaştırma videoları izleyerek aldanmayın.Mağazalara gidin teşhir ürünlerinde var bunlar alın elinize karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız.

2000 üstü veriyoz bide kırılmasın diye okadar özen gösteriyoz aldıktan sonra fark ediyor insan okadar para vermeye değmez diyor.ikisi de hemen hemen ihtiyaçlarını karşılıyor.

İlla samsung j7 prime alın demiyorum fakat 1500 tlye kadar ki telefonlarda 3gb ram varsa iş görüyor onlarda aralarında çok az fark var honor modellerine de bakabilirsiniz mesela honor 10 liteyi de mağazada gidip incelemenizi öneririm.

Yine de karar sizin bilin istedim ben telefondan pişman değilim tek sevmediğim yanı sensör kısmı oldu bu yüzden keşke mi 8 lite alsam dedim biraderim gibi.aldıktan sonra da baktım samsung j7 primelada aynı işlerimi hızlı yapabiliyorum keşke okadar para vermeye gerek yoktu dedim.

Yine de karar sizlerin iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redrewil -- 12 Temmuz 2019; 22:53:6 >

• genpa garantili global 64gb lik modelini 1 aydir kullaniyorum. Yukarida bahsedilen sikintilarla hic karsilasmadim. Kamerasi guzel, gcam kullaniyorum ozellikle portre modunda guzel cekimler yapiyor. Dahili hoperlor gayet iyi ses veriyor. takilma, donma yasamadim. Daha onceki telefonum Sony Xperia Z2 idi, kronik sikintilardan bahsederlerdi sukur onda da yasamadim. Mavi rengini cok begeniyorum herkese bu telefonu tavsiye edebilirim.

mi8lite ile bunun arasında ufak farklar var ama samsung j7 prime ile kıyaslayıp 750tl fazla verdim demeniz de biraz garip olmuş. bu cihazı alacak olanlar ne bileyim 4GB altı asla olmaz diyenler yada 64gb bana ancak yeter diyenler, oyun özellikle pubg oynayıp kasma-donma, ısınma var mı diye düşünenler, ekran süresi 8saati ne kadar geçer hesabı yapanlar

kendi açınızdan değerlendirmişsiniz ki bence haklısınız, açıkçası telefon normal kullanımda 1 gün yeterli diyenlere göre sizin 1,5günden fazla gidiyor demenizden ortalamadan az kullanım yaptığınız ortaya çıkıyor. bu yüzden bu telefon sizi 4-5 yıl daha götürür, ben hiç aklınız başka telefonda kalmasın. memnun kalırsınız. sensör için de kalibrasyon yapılabiliyor diyenler vardı, önceki sayfalardan bi bakın, işinize yarayabilir

• telefonda barometre sensörü var gözüküyor fakat uygulamalarda sensör yok diyor çalıştırabilen var mı?

Legends Never Die
  • Note 6 pro 64 gblik verisyonu ile note 7 arasinda kaldim sizce hangisi ikisininde kendisine gore artilari var yorumunuz cok onemli benim icin

Hocam merak ettim kamera için Gcam kullanıyor musunuz? Gece çekimleri çok fark ediyor stok kamera ile. Bir adet kıyaslama 1 adet de tek başına gcam koyuyorum örnek olarak. Tabii ki kumlu olan stok app.

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 13 Temmuz 2019; 3:23:59 >

• Kurulumu yaptım eski telefonum mi note 3e göre ekranı baya soluk geldi. E posta uygulamasını bulamadım. Sarj süresi neredeyse iki katı. Bunun dışında kamera çok daha iyi ekran gövde oranı ve batarya performansı güzel izlenimlerimi yine yazarım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.