Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
946.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1686+75 tl puan ile siparişimi geçtim şuanki telefonum Xiaomi mi note 3 telefon yarın yada diğer güne gelecek tüm aktarma işlemlerini nasıl yaparım kendi yedekleme menüsünden bi ara yapmıştım uygulamalar notlara kadar hepsini yedekliyo fakat müzikler görüntüleri yedeklemiyo herşeyi oldugu gibi yeni telefona nasıl aktarırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Note7 yi 1200₺ e buldum aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ne dersiniz alınır mı?

saçma sapan sorunları var mı bu telefonun? Çok özellik olmasa da sorunsuz bir telefona ihtiyacım var.

samsung m20 ile bunun arasında kaldım. m20 fiyatı uygun olduğu için düşünüyorum.
    mi9 se, mi8 se gibi se modelleri uzaktan imei atılabiliyor ama note 7, mi 9, mi8, mi 9t gibi telefonlar için yazılımcının yanına gitmeniz gerekiyor uzaktan işlem yapılamıyor. Şu an gittigidiyor da indirim yapmış hesap yapıp almak size kalmış. Fiyatı yüksek telefonlarda kayıtsız-kayıtlı farkı daha çok açılıyor.

Lenovo Y500 SLI
  • 1280 tl ye cihaz buldum redmi not 7

Kayıtsız bunun kaydı nasıl oluyor . Bende eski telefon var ımei ini buna yükleme olayı olmuyormu

bu ürün global mi hint mi alan var mı?

• Her gün katılımcı sayımız artıyor. Tekrar hatırlatma yapalım.

WhatsApp grubumuza katıl!

WhatsApp.com
    Xiaomi Redmi Note 7 [KK]
    https://chat.whatsapp.com/invite/CenBGc4HCHZC41gnox3eNT

Telegram grubumuza katıl!

Telegram
    Xiaomi Redmi Note 7 [KK]
    https://t.me/joinchat/Kmt4KhWN7tIe6jtVEYbcGw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 20 gün oldu aldıktan sonra yurtdışına çiktim , bir sorun var telefonu kapatıp açınca wifiyi aaciyorum telefon kendine reset atıyor , wifiyi açmadan önce uçak modunu açıp kapatirsam daha sonra hiç bir problem olmadan kullanıyorum 2 kere hard reset atmama rağmen sorun devam ediyor sizce problem nedir , burada servisi yok maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam gcam in hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

• Telefon gorusmelerim kapaniyo surekli. 4.5 g de konusurken H ye dusuyo. Burda verilen kodla volteyi yaptim ama voltede olmadi.Acaba ondanmidir.İkinci kez arama yapiyorum surekli.İphoneden gectim.onda ole bi sorun yasamadim.Acaba ayari felanmi var bu durumun.yardimci olursaniz sevinirim

Siz yokken ben burada gta san andreas rehberleri okuyordum.
  • MadMen kullanıcısına yanıt
    Operatör tarafından Volte açık mı? Durum çubuğunda Volte yazmalı.

Sizden ricam bana tavsiye vermeniz. ayıca redmi note 7 yi özellikle uzun surde kullanan arkadaslar olumlu olumsuz bahsedebilir mi?
    https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/development

[ROM][9.0][lavender] PixelExperience
    [ROM][9.0][PIE][OFFICIAL] EVOLUTION-X
    [ROM][9.0][UNOFFICIAL] BootleggersROM 4.2 Stable Unshishufied
    [ROM][9.0] AospExtended v6.6
    [ROM][9.0] ArrowOS for Redmi Note 7
    [ROM][9.0] Havoc-OS-2.6

Ben özellikle Pixel Experience'ı merak ediyorum. Öncesinde telefonu unlock etmek gerekiyormuş sitesinden bir form doldurup.
    Harshit Technicalyoutube
    Pixel Experience ROM for Redmi Note 7 | Best Custom ROM for Redmi Note 7 Pro | Wifi & Hotspot | Pubg
    https://www.youtube.com/watch?v=yXzHDhJZ7ys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimShady -- 12 Temmuz 2019; 12:4:41 >

• SelimShady S kullanıcısına yanıt
    evet önce önyükleme kilidini açıp twrp yüklemeniz gerekiyor..sonra istediğiniz romu kurabilirsiniz..benim kilidin acilmasina 4 gun kaldi.. önce eu romu denerim büyük ihtimal..en stabil ve guncelleme destegi olan custom rom bu..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

Hocam gcam in hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
    MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL

Custom rom kurulduğunda twrp ve android şifreleme sıkıntıları var geçmeden önce bütün dosyalarınızı muhakkak yedekleyin.Şifreleme sıkıntısını çözmek için twrpden telefonun bütün dosyalarını silmek zorunda kalıyorsunuz.

Orijinalden alıntı: SelimShady

Arkadaşlar XDA' Forumda bu telefon için farklı Rom'lar geliştiriliyor. Söylediklerine göre bilinin önemli bir problemleri de yokmuş. Yani günlük kullanıma uygun gözüküyorlar. Deneyen var mı?
    XDA Developers
    Xiaomi Redmi Note 7 Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/development

[ROM][9.0][lavender] PixelExperience
    [ROM][9.0][PIE][OFFICIAL] EVOLUTION-X
    [ROM][9.0][UNOFFICIAL] BootleggersROM 4.2 Stable Unshishufied
    [ROM][9.0] AospExtended v6.6
    [ROM][9.0] ArrowOS for Redmi Note 7
    [ROM][9.0] Havoc-OS-2.6

Ben özellikle Pixel Experience'ı merak ediyorum. Öncesinde telefonu unlock etmek gerekiyormuş sitesinden bir form doldurup.
    Harshit Technicalyoutube
    Pixel Experience ROM for Redmi Note 7 | Best Custom ROM for Redmi Note 7 Pro | Wifi & Hotspot | Pubg
    https://www.youtube.com/watch?v=yXzHDhJZ7ys
    Pixel i 3 gun kullandim akicilik konusunda cok iyi fakat geri kalan her yonden rezalet. Eu beta ile karsilastirdigim zaman pixel kullanilacak rom degil.

* Ekran suresi cok kötü cihaz bataryayi sömürüyor.
    * Aosp romlarin hepsinde olan ekran parlakligi cok az
    * Wifi ve 4G hizlari cok kotu (tum aosp romlarda yok, bu roma has bir sorun gibi)
    * EU beta da geceden sabaha (7-8 saat) %1, cok nadir %2 sarjim giderken pixel romda %4-5 gidiyor. Cihaz uyku ve bekleme modunda da cok sarj yiyor.

• Kamerayı koruma amaçlı ne yaptınız

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.