Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Salperde

Bir film izlerken, oyun ya da program olabilir aniden telefonun ekranını tümüyle kaplayan WhatsApp yazışmalarından bıktık artık. Ansızın biri mesaj atar ki bu eğer grup yazışmasıysa ardı ardına ekran WhatsApp mesajlarıyla kapanıyor.

Bu mesajlar arka planda gelse de bizde sonradan baksak daha iyi ourdu. Var mıdır bi yolu?
    Ayarlar-Bildirimler-Uygulama Bildirimleri-Whatsap-Kayan bildirimler tiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Ayarlar-Bildirimler-Uygulama Bildirimleri-Whatsap-Kayan bildirimler tiki

Alıntıları Göster
    işte bu iyi oldu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aranızda Adıyaman'da yaşayan yok mu?

• arkadaşlar google duo yu tamamen nasıl kaldırayım
  • Batarya ve performans olarak 9.0.7.0 sürümünden daha iyi dediginiz tavsiye ettiginiz bir sürüm var mi? Aslinda en uzun süre kullandigim surum bu oldu.

9.5 sürümüne güncellemek istemiyorum tarayicida değişiklik yapıldı hic hos olmamis. Bildirimler ekrani basarisiz hatali. Yüklü uygulamalar ekranı vs alışamadım hic.

Custom rom bakiyorum fakat miui tabanli arıyorum. Eu surumlerinde ve ya miui tabanli onerdiginiz bi custom rom var mi?

Haftalik surumler uzerine yapildiklari icin tek tek denemek cok zor batarya suresi ve performans olarak iyi miui tabanli custom rom onerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim cihazin forumu ölmüş anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Bizim cihazin forumu ölmüş anlaşılan.
    Bir zamanlar 2 yılda bir model anca çıkardı, şimdi ayda bi model ve çeşit çeşit markalar çıkmaya başladı. Xiaomi markasını bile çoğunluk bilmiyor o ne yaa diyor.

İşte günümüzde böyle olunca, bi üst özellik görmeyelim o yeni çıkan cihaza atlıyoruz hemen. Bu sayede kullanım süremizde teknolojinin gelişmesiyle kısalıyor. Buna en çok Çin malı cihazların Samsung ve İphone'yi sollaması sebep oldu ki f\p ürünü çoğu.

İşte bu yüzden yavaş yavaş azalıyoruz buralarda.

• quote:

Bizim cihazin forumu ölmüş anlaşılan.
    Hocam cihaz sorunsuz olunca girmiyoruz konuya :) cihazdan çok memnunum son sürümü kullanıyorum... Batarya yönünden şikayetçi olan arkadaşlar Wipe data yada hard reset yapsınlar....

• quote:

Batarya ve performans olarak 9.0.7.0 sürümünden daha iyi dediginiz tavsiye ettiginiz bir sürüm var mi? Aslinda en uzun süre kullandigim surum bu oldu.

9.5 sürümüne güncellemek istemiyorum tarayicida değişiklik yapıldı hic hos olmamis. Bildirimler ekrani basarisiz hatali. Yüklü uygulamalar ekranı vs alışamadım hic.

Custom rom bakiyorum fakat miui tabanli arıyorum. Eu surumlerinde ve ya miui tabanli onerdiginiz bi custom rom var mi?

Haftalik surumler uzerine yapildiklari icin tek tek denemek cok zor batarya suresi ve performans olarak iyi miui tabanli custom rom onerilerinizi bekliyorum.
    Mi-globe kullanın. Pil süreleri çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginkarakoyun

Hocam merhaba. Telefonumda şimdi screwd rom var gayet de memnun kaldım açıkçası. Yalnız bu volte nasıl etkinlestiriliyor ve bu faydası var mı konuşma esnasında? Teşekkür ederim şimdiden.
    Hiç bir fikrim yok hocam. Bir arkadaş böyle bir anlatım yapmış yorumlarda da oldu teşekkürler falan görünce paylaşayım dedim. Pek ilgilendiğim bir konu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Mi-globe kullanın. Pil süreleri çok iyi.

Alıntıları Göster
    Kurulum basamaklarını bir anlatsam hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

Kurulum basamaklarını bir anlatsam hocam

Alıntıları Göster
    Sitesinden romu kendi ihtiyaç duyduğunuz ayarlara göre özelleştirin. İndirdiğiniz romu kurmadan önce system, data, cache, dalvik cache, vendor(treble destekli twrp kullananlar için sadece) yapın. Romu kurun, kerneli kurun kullanın. Kernel olarak da miui de stabil çalışan tek kernel var bulduğum. Diğer geliştiricilerin hakkını yemek istemem ama kardeşim de benimkiyle aynı telefonu kullanıyor, pubg oynuyor, %40 şarjı varken 6 saat ekran süresi vardı. Tabi ayarladigim işlemci ve gpu ayarlarının da etkisi var. Kernelimizin adı velvet. Bu da son stabil sürüm linki:

Ben miui yeterince kullandığım için kendi cihazımda denemedim ama miui'ye dönecek olursam bu kernel+rom kombinasyonunu deneyeceğim. Zaten az kaldı bir hafta içinde miui 10 duyurulacak yeni mi amiral gemisi lansmanıyla birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 19 Mayıs 2018; 1:38:28 >

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Hocam helal olsun o kadar guzel ozetlemissiniz ki ne desek bos bundan sonra. Xiaomi de ayari kaçırdı paso model çıkarıyor serileri belliyken doldurdu ortalığı telefonla. Hic hos karsilamadigim bir politika.

Onun disinda bize gelirsek evet biz de buna kaptirip kendimizi durmadan telefon degistirir olduk. Haklisiniz valla ne yalan soyleyelim.

• Miui 9.0.7.0 daydim da eski surumlerdeki kadar iyi batarya suresi alamıyorum. O yuzden farkli bi sürüme geciyim dedim. Wipe data da care etmiyor artık. Anlam veremedim yapacaj bir sey yok.

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Xiaomi.eu romu kurdum. İyi guzel hizli sadece bildirimleri sevemedim tek tek gostermiyor kisi bazında. Onun dışında hizli fakat cok sacma bir hata var kulaklik takılı muzik dinlerken bildirim sesiniz aciksa bildirim gelince bi anda muzigi kulaklikla birlikte hoparlörden de veriyor. Cok fazla muzik dinlerim benim icin sıkıntı bu. Zaten sirf bu yuzden miui sürümlerini kullanmaya devam ediyorum. Kulaklığa gore ses ayarlari vs en ideal ve en iyi sesi aldigim bu.

Globe romunu övenler gordum epey batarya suresi acisindan. Simdi iki secenek kaldi miui 9.2 sürümünü kuracagim ya da globe rom kuracagim tavsiyeniz hangisi olur. Orjinal surumde zaten gereksiz tum sistem uygulamalarini mi ve google uygulamarini da siliyorum cihazi hafifletip kullaniyorum bu durumda hangisini tavsjye edersiniz ve sanirim siz kernel de önermişsiniz. Kerneli kesinlikle kurmali miyim? Kernel ile hic oynamamistim buna deger mi?

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Orijinal rom kullanmayın. En kötü eu rom kullanın, bir ton modifikasyon ve düzenleme var sistem üzerinde, gözle görülür olmasa da aslında iyi geliştirmeler var custom miui romlarda. Kernel konusu size kalmış, fakat ben kullanmanızı öneririm. Pil yada performans konusunda bir ilerleme kat edebilirsiniz. Bende ses konusunda baya titizim. Dolby atmos kurulu ve ainur sauron da yüklü magisk modülü olarak. Miui'de de kullanabilirsiniz ama öncesinde miui'nin kendi ekolayzerini silmeniz gerek.

Ayrıca miui romlarda gelistirici seçeneklerinde miui optimizasyonu kapalı ve ram tasarrufu da kapalı kullanmanızı öneririm. Sisteme iyi geldiği söyleniyor. Bildirim gelmeyen uygulamalar için vs. de iyi bir çözüm yöntemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 19 Mayıs 2018; 3:42:53 >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Eu rom guzel fakat bu yazdigim hata çok sinir bozucu. Kesinlikle kullanmami engeller. Eu romunun stabil surumunu mu denesem diyorum. Mi globe rom u indiriyorum suan son beta sürümünü. Onda da kendi kullanimima göre sadeleştirip ayarlayip deneyeceğim fakat cok fazla rom denemek istemiyorum sabit birinde kalma taraftariyim onu da bulup tam ayarlamam lazim. 9.0.7.0 iyiydi fakat eskiden 12-13 saatlik ekran sürelerini çok rahat görüyordum ayni kullanımlarda ve ayni şekilde ayarladigim stok romda. Şimdi 8-9 zaate dusmus gibi bu sure.

Benim aradigim özelleştirme vs pek yok aslında. Zaten stock rom u da kurduktan sonra 50-60 uygulama siliyorum ve sistemden bir cok dosyayi kaldiriyorum hafif sade bi sistem olusturmak icin. Hatta konu acmistim bunla ilgili bi liste ve ince ayarlarin olduğu.

Tek derdim pil ve hiz konusunda en iyisini alabileceğim miui tabanli bir sürüm.

Miui 9.2 den sonra üçüncü parti tema desteği kesildi diye 9.0.7.0 da kalmistim. Bir de tarayicinin son hali cok kotuydu. Son sürümleri pek begenmez oldum.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Saf android tarzı romlar istediğinizi sunmuyor mu?

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Miui yi sadece kendi ses yapisi icin kullaniyorum, kulaklik icin kulaklik turlerine gore verdigi ses başarılı. O yuzden miui kullanıyorum ve arayuzunu de seviyorum. Saf android arayuz olarak bana cok kotu geliyor diyebilirim diger yandan.

• Redmi note 4 tavsiye edermisiniz? Redmi note 4x bulamiyorum. Bu gun almam lazim.999tl ye buldum teknosa da. Ayrica redmi 4x, redmi note 5a prime, redmi A1 de var. Hangisini tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.