Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bu tarz şeyleri çok kafaya takmıyorum ama baz istasyonunun yanındayken bile sinyal gidip gelince insanın canı ister istemez sıkılıyordu. Çözmelerine sevindim. TWRP kurulumuna başlayayım ben o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bilen eden yok mu?

• Official Aosp Extended i 3 gundur kullaniyorum akicilik, stabilite cok iyi sade bir rom sot aospx nin nougat surumune yakin. Yalniz ince ayar yada fazlaca secenek ve ayar isteyenler uzak dursun kisisellestirme cok az maalesef. Ornegin hotspot un otomatik kapanma ozelligi bile hala yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-aospextended-rom-v5-0-t3679746

Official Aosp Extended i 3 gundur kullaniyorum akicilik, stabilite cok iyi sade bir rom sot aospx nin nougat surumune yakin. Yalniz ince ayar yada fazlaca secenek ve ayar isteyenler uzak dursun kisisellestirme cok az maalesef. Ornegin hotspot un otomatik kapanma ozelligi bile hala yok.
    Hocam üç gün falan önce bu bahsettiğiniz romu kullanıyordum, son güncellemeyle baya toparladılar ama hala eksikleri var. Nougat ayarına gelmesi için iki güncelleme daha var tahminimce. Bugün rr-oreo kurdum. Lineage tabanlı olmasına rağmen gayet stabil ama her lineage gibi ufak tefek hatalarla kendinden soğutmayı başarıyor. Örneğin substratum hızlı ve düzgün çalışmıyor. Yada kilit ekranı hava durumu widgetinde simge yok. Tekrar bootleggers flasliycam şimdi. Yeni güncelleme çıkarmışlar hele tadından yenmez.

Aextendedin en güzel tarafı türkçe hava durumu widgeti olması. Abartmıyorum onun dışında hiçbir romda yok aynı widget. Ayrıca rr ve lineage extended romlarının kendi launcher uygulaması (trebucket) çok kullanışsız, ne çift tıkla uyut var ne gömülü tarih widgeti var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 14 Mayıs 2018; 0:0:33 >

• MiUi 2018 buluşma etkinliği

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam tükeyin yalnız gözle görülür bir değişme yok özellikle şarj süresi aynı ve diğer özelliklerde değişme gözlemleyemedim

• Dghrtsa D kullanıcısına yanıt
    IMEI yı sil ucurmasinlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Beyler redmi note 4 global versiyon için 9.5.4.0 versiyonu bulamazmiyiz en iyisi oydu bu son çıkanlar pek iyi değil gibi baktım o kadar bulamadım
    merhaba 9,5,5,4 fast boot rom bende var da da sı var
  • ★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

Arkadaşlar son guncellemelerden sonra ilk zamanlar 8 saat aldığım ekran süresini 4-5 saat almaya başladım benzer durumu yaşayanlar var mi ?

• 9.5.9.0 sürümünde batarya süresi azalmış durumda.
  • tyrant76 T kullanıcısına yanıt
    aynen inanılmaz düştü süre.
    hem bekleme süresi hem ekran süresi resmen yerlerde.
    tam içine ettiler.
  • 9.5.4.0 en iyisidir pişmanım gunceleldigime

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Ben guncellemedim ama raporladım bu sorunu çünkü raporlara bakıyorlar cidden benim bir soruna direkt fix atmışlardı geçen güncellemede

• Yakında android P çıkacak fakat biz daha 8.0 Oreo güncellemesini bile almadık... Bizim telefona android güncellemesi ne zaman gelecek yakında resmen güncelleme konusunda 2 güncelleme geriye düşeceğiz...

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Telefonumda şimdi screwd rom var gayet de memnun kaldım açıkçası. Yalnız bu volte nasıl etkinlestiriliyor ve bu faydası var mı konuşma esnasında? Teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginkarakoyun

Hocam merhaba. Telefonumda şimdi screwd rom var gayet de memnun kaldım açıkçası. Yalnız bu volte nasıl etkinlestiriliyor ve bu faydası var mı konuşma esnasında? Teşekkür ederim şimdiden.
    Volte için küçük bir yöntem biliyorum, denemeye değer. Ayarlardan sim kartlar-erişim noktası adlarına girin. Seçili olan apn ayarına tıklayın ve aşağıda "apn türü" yazan yerde default,supl olması gerek onu "default,supl,ims" olarak değiştirin yani sonuna ims ekleyin. Volte daha net, yüksek çözünürlüklü sesle konuşma yapmanızı sağlar. Ama karşıdaki telefonda da olması gerekiyor. Çok önemsediğim bir özellik değil ama git gide yaygınlaşıyor.

Bende bu aralar resurrection remix 7.1.2 by luis romu kullanıyorum, iyi bir kernelle performans, batarya dengesini yakalamış olsam da oreo romlarına gözüm gitmiyor değil hala. YouTube da resim içinde resim kullanmak baya keyifliydi.

Hocam yaptım da bisi değişmedi 🙄bu arada screwd rom gayet güzel bence bi sıkıntısı yok şimdilik. Rr nougat i bende kurmuştum ama yanılmıyorsam parmak izi okuma çalışıyordu onda. Onun için vazgeçtim kullanmaktanm

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginkarakoyun

Hocam yaptım da bisi değişmedi 🙄bu arada screwd rom gayet güzel bence bi sıkıntısı yok şimdilik. Rr nougat i bende kurmuştum ama yanılmıyorsam parmak izi okuma çalışıyordu onda. Onun için vazgeçtim kullanmaktanm
    Yok çalışıyor parmak izi okuyucu hocam. Sorun kernelle alakalı olabilir sizde. YouTube Vanced kurun normal youtube'u silip, video devam ederken ana ekran tuşuna basın anlarsınız farkı. Denemek isterseniz nougat hala güncel. Son optimizasyonlar ekli ve hala güncelleniyor. Oreo için de var, aşağıda nougat yapıları da var. Bu rom için xenial kerneli şiddetle öneriyorum. Aşırı stabil çalışıyor xenial kernelle. Xda da bulabilirsiniz onu da. Rom: http://luis-builds.de/downloads/lineageos/rr/Xiaomi_Redmi_Note_4_(mido)/

Yok hocam şimdilik screwd den memnunum kalsın. Bu volte işini dediğiniz gibi yaptım ama olmadı? Hattım Türk Telekom bu arada.

• Bir film izlerken, oyun ya da program olabilir aniden telefonun ekranını tümüyle kaplayan WhatsApp yazışmalarından bıktık artık. Ansızın biri mesaj atar ki bu eğer grup yazışmasıysa ardı ardına ekran WhatsApp mesajlarıyla kapanıyor.

Bu mesajlar arka planda gelse de bizde sonradan baksak daha iyi ourdu. Var mıdır bi yolu?

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.