Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Lineage tabanlı romlar pil konusunda pek iyi değiller hocam. En azından aosp kadar. Ve stabilite konusunda da uzun vadede hiç mutlu etmemiştir beni omni, lineageos, resurrection gibi romlar. Bugün arkaplanda beş uygulamayla uyumuşum hiç deep sleep sorunu olmamış, kabaca 15 saat ekran sürem var, ama bu süre mobil veride 12-11 lere inebilir. Denemedim hiç dışarıda. Üç saat Cem yılmaz bi tat bi doku izledim. Belki film izlerken daha az gidiyor olabilir ama bu ekran süresini ilk kez alıyorum. Çok memnunum romdan tavsiye ederim.

Abicim bu hangi tel, bu kadar ekran süresini nasıl alıyorusn, hiç oyun oynamıyorsun galiba :D Ben sürekli oyun oynayan biriyim, bana bile tam gün gidiyor. Hiç bu kadar ekran süresi almamıştım, tabi dizi film izlemeye çıkabilir bu kadar ekran süresi

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun da oynuyorum arada. Pubg oynuyorum. Film de izliyorum ama daha çok internette geziyorum, arkaplanda en az beş uygulama hep aktif bende. Hardcore bir kullanıcı için iyi bir süre. Miui'de iki uygulama yan yana acmadigim halde 9 saat alınca halime şükreden biriydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Omni de aosp tabanlı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Balliba

Omni de aosp tabanlı değil mi?
    Hayır hocam eski adıyla cm yeni adıyla lineage tabanlı. Üç farklı telefonumda kullanmışlığım var hepsi cm idi.

"OmniROM is our Android custom ROM variant, feature-packed but always with stability as #1 priority in mind.

Based on the Android Open Source Project (AOSP) and enriched by our developers with lots of custom enhancements, OmniROM has set out to give you a great Android experience on your mobile." demişler sitelerinde. Aosp tabanlı gibi gözüküyor burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balliba

"OmniROM is our Android custom ROM variant, feature-packed but always with stability as #1 priority in mind.

Based on the Android Open Source Project (AOSP) and enriched by our developers with lots of custom enhancements, OmniROM has set out to give you a great Android experience on your mobile." demişler sitelerinde. Aosp tabanlı gibi gözüküyor burda.
    Hocam şimdi hatırladım. Nougat sürümünde denemistim pek memnun kalmamıştım. Yanlış yönlendirmek istemem tabi. Benim önceliğim düzenli güncelleme alması, özelleştirmenin çok olması. Omniyi oreo için denemedim yorum yapamiycam.

Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Hocam oyun da oynuyorum arada. Pubg oynuyorum. Film de izliyorum ama daha çok internette geziyorum, arkaplanda en az beş uygulama hep aktif bende. Hardcore bir kullanıcı için iyi bir süre. Miui'de iki uygulama yan yana acmadigim halde 9 saat alınca halime şükreden biriydim.
    miui arayüzü seviyorum ben, şimdilik yetiyor bana, sen güle güle kullan kardeş :) cm tabanlı saf androidi pek sevmiyorum ben.
  • Bugün Bim'e gelecek olan Xiaomi Redmi 5 Plus bizim cihazın bi üstü mü oluyor? Yoksa bizim ki mi iyi?

• Salperde kullanıcısına yanıt
    Redmi 5 Plus ile Redmi Note 4X donanımsal olarak aşağı yukarı aynı cihazlar ama Redmi 5 Plus daha güncel. Aralarındaki en büyük ve belirgin fark, ekran boyutu.

Şuradaki karşılaştırmadan tüm benzerlikleri ve farkları görebilirsiniz:

www.gsmarena.com
    Compare Xiaomi Redmi Note 4 vs. Xiaomi Redmi 5 Plus (Redmi Note 5) - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8531&idPhone2=8959

• 9.5.9.0 sürümünü kuran oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dghrtsa

9.5.9.0 sürümünü kuran oldu mu?
    acele etmeyin tecrübe ile sabittir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

acele etmeyin tecrübe ile sabittir :D

Alıntıları Göster
    Sssss müdahale yok :D sen denemeden ben denemezsem nasıl öğreniriz bu güncellemenin iyi mi kötumu olduğunu :D

• Büyük olasılık yeni güncelleme Nisan ayı android güvenlik yaması içeriyor daha indirmedim güncellemeyi akşam indirip kurarım artık :)

• baba1993 kullanıcısına yanıt
    2017 8. ayda Redmi Note 4 Oreo güncellemesi alacak deniyor ama 2018 5. aya geliyoruz tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

2017 8. ayda Redmi Note 4 Oreo güncellemesi alacak deniyor ama 2018 5. aya geliyoruz tık yok.
    bizim cihaz tek android güncellemesi aldı bildiğim kadarıyla xiaomi güncelleme vermezse bence ayıp eder
    1 seneyi yeni doldurdu cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Her şekli denedim başaramadım. Sonunda screw kurdum. Gayet iyi ben stok arayüzü çok severim. Kernele tuning nasıl yapılıyor hocam

twrp recovery de wipe menusunde wipe yerine format data komutunu denediniz mi? denemediyseniz yedekleri alarak hafıza kartını da çıkartarak format data ya tıklayın yes yazın enter layın ben böyle çözmüştüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Miui son sürümdeyim şok oldum bunu görünce bir fikriniz var mı?

• Aranızda Adıyaman'da yaşayan var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: vurucumuhammet

Aranızda Adıyaman'da yaşayan var mıdır acaba?
    Çay mi ismarliyacan :D

• 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.