< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 9 Aralık 2017; 12:13:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 9 Aralık 2017; 12:13:5 > |
mezaramı götüreceksiniz telefonları onu hesapla bunu hesapla, ben yıllardır çeşitli akıllı telefon kullandım hepsini pili komple bitirip sabah şarjdan aldım hiçbir fark göremedim ekran sürelerinde, şimdi teknoloji gelişti şarj eferken bile kalibre ediyor
|
Bu telefonda konusurken yüzüm ekrana degip, tuslara dokunma çok oluyor.Ekran sensörü çok başarılı değil sanırım
|
1-ithalat garantililerde de para iadesi yapılır. Öyle bir ayrım yok. Yoksa herkes ithalat garantili satmaya başlardı.
2- Kvk garantili olması distribütör garantili olduğunu göstermiyor. Xiaomi biz turkiyede telefon satmıyoruz diyor hala. 3- Kvk sadece tamiri için anlaşma yapılmış bir firmadır. Para iadesini telefonu satın alınan firma yada paralel ithalatçı firma yapar. 4- kvk dan memnun olanda var şikayetçi olanda ama tamiri en azından diğer firmalardan daha iyidir. Tek avantajı bu |
Bildirimlere de bu hafta güncelleme geliyor. Artık çift parmakla swipe down'a gerek kalmadan gelen bildirimlerin içeriğini okuyabileceğiz. (Whatsapp vs.)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|