Bildirim
Xiaomi / Redmi Telefonlarda Adımsayar , pedometre Özelliğini Açma aktif etme,Xiaomi redmi pedometre
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Teşekkürler -
rica ederim .Marka model nedir açıldı mı özellik? -
Ben eski mi 5s kullanıcısıyim . Şimdi mi 9 lite bakıyorum. Şuan elimde olmadığı için bakamadım. Alınca bakarım artık. -
mi 9t proda adım sayar gelmedi. üstüne üstlük oyunlar geldi ana ekrana -
arkadaşlarda birçok modelde geldi çıkan ekranda mi sağlık uygulamasının kurulumunu kabul etmeniz lazım.
Evet bölgesel uygulamalar geliyor.
Neredeyse hepsi siliniyor.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.system -
Teşekkür. Xiaomi mi 9 lite telefonda işe yaradı :) keşke aktif ettikten sonra bölgeyi Türkiye yapınca tekrar kaybolmasaydı. Neyse esas ilginç olan bir durum var. Görmüş oldum ki bölge Türkiye seciliyken adimsayar telefonda görünmese bile telefonu aldığım ve açtığım günden beri adımlar kayıt altındaymış. Tüm geçmişi gösterdi. -
evet maalasef öyle :( -
Hocam ben Endonezya yaptım sonra tr döndüm ama tel hayla Endonezya'da kaldı özellikler filan nasıl düzeltilir? Kilit ekranında sola geldiğimde endonezyadaki özellikler açık gözüküyor -
note9 pro bölgeyi endonazya yaptım lakin sağlık uygulması açılıyor tıklıyorum sürekli duruyor hatası verip kapanıyor. -
Allah allah garip aslında dönmesi lazim -
Düzeldi hocam sagolunquote:
Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret
Allah allah garip aslında dönmesi lazim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X