Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200₺ bandında bir kulaklık almayı düşünüyorum bu kulaklıktan memnun kalır mıyım avantajları dezavantajları nelerdir ?

Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nasıl bir dezavantaj bekliyorsunuz?
  • Ben de merak ediyorum bu seviyedeki kulakliklar muzik konusunda yetersiz kalmazlar herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü daha bugün aldım.. ilk denemelerime göre gayet iyi.. konuşma hiç yapmadım ama amacım zaten müzik dinlemekti.. tavsiye ederim..

• Olumlu yanları :
    Ses kalitesi çok güzel, kulaktan düşmüyorlar, malzemesi kaliteli, müzik kalitesi kablolu kulaklıkları aratmıyor, kutusu şirin ve küçük.

Olumsuz yanları: Kutu içerisinde şarj aleti yok, medyayı oynatırken ileri geri sararken kısa süreli gecikme (lag) oluyor ancak oynatım sırasında herhangi bir gecikme yok. Yavaş şarj oluyor, kutusu usb type-b ile sarj oluyor.

Bu fiyata bence daha iyisi yok, kablodan sıkıldıysanız, fazla bütçeniz yoksa bence kesinlikle almalısınız.
  • buluton kullanıcısına yanıt
    Bu arada Iphone un kendi kablolu kulaklığından daha iyi ses veriyor..

• Merhaba

Asus zenfone 5z telefonumun kendi kulaklığı kaybolduğu için bir kulaklık bakıyorum 100 tl gibi bir bütçem var ses kalitesinden pek taviz vermek istemiyorum fakatbu tarz uygun fiyatlı tws kulaklıklar dikkatimi çekiyor. Bunun yerine daha da uygun fiyata jbl c100si de aklımdan geçiyor. Ses kalitesi düşünülünce bu ürünü önerir misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nemesisysf N kullanıcısına yanıt
    Öneririm.. Iphone ‘un kablolu kulaklığından daha iyi ses veriyor..

• değerli arkadaşlar ben bu kulaklıkla ilgili bir sorun yaşıyorum. iç ortam telefon görüşmesinde sesi karşı tarafa iletmesinde herhangi problem olmazken dışarı çıktığımda sesim karşı tarafa duyulmayacak kadar az gidiyor ve çevredeki sesleri karşıya iletiyor. yani dışardayken sadece dış ortamın sesini iletiyor dolayısıyla karşı taraf beni duyamıyor. Sizin kulaklıklarda da böyle mi? yardımcı olur musunuz?
  • hldn H kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle.. tüm yorumlarda ve incelemelerde bu konudan bahsedildiğini görebilirsin..

• Herşeyin orjinali daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.