Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Buds 3 vs Redmi Buds 4 Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün kablolu kulaklığımı kopardım :D bluetooth kulaklığa geçmem lazım. aralarında şu daha iyi dediğiniz var mı

hem iphone telefonda hemde windows bilgisayarda çalışır mı bu kulaklıklar ve hangisini önerirsiniz ben hiç anlamıyorum

teşekkürler

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Buds 4 Lite Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-buds-4-lite-bluetooth-kulaklik-siyah-p-HBCV00004EH1XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 28 Eylül 2023; 20:40:5 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Redmi Buds 3 vs Redmi Buds 4 Lite: Kapsamlı Karşılaştırma

Xiaomi'nin kablosuz kulaklık pazarındaki en son teklifleri olan Redmi Buds 3 ve Redmi Buds 4 Lite, uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayanlar için iki popüler seçenek haline geldi. İki model arasında benzerlikler ve farklılıklar bulunmakta olup, hangisinin sizin için daha iyi bir seçim olduğuna karar vermenize yardımcı olmak amacıyla kapsamlı bir karşılaştırma sunacağız.

Ses Kalitesi

Redmi Buds 3, 12 mm sürücüleri ile dinamik ve dengeli bir ses sunarken, Redmi Buds 4 Lite, 10 mm sürücülere sahip ve daha etkileyici bas tepkisi sağlıyor. Her iki kulaklık da net ses kalitesi sunsa da, daha derin baslardan hoşlanıyorsanız Redmi Buds 4 Lite'a yönelebilirsin.

Pil Ömrü

Pil ömrü konusunda Redmi Buds 3, tek şarjla 5 saat, şarj kutusuyla birlikte 20 saate kadar kullanım süresi sunar. Redmi Buds 4 Lite ise tek şarjla 6 saat, şarj kutusuyla birlikte 20 saate kadar kullanım süresi sağlar. İki model arasında pil ömrü açısından önemli bir fark bulunmamaktadır.

Özellikler

Redmi Buds 3, IPX5 su direncine sahiptir ve yağmur veya ter gibi hafif sıçramalara karşı koruma sağlar. Redmi Buds 4 Lite ise IPX4 su direncine sahiptir ve su sıçramalarına karşı daha az dayanıklıdır. Ayrıca, Redmi Buds 4 Lite, gürültü engelleme özelliği sunarken, Redmi Buds 3'te bu özellik bulunmamaktadır.

Konfor ve Uygunluk

Hem Redmi Buds 3 hem de Redmi Buds 4 Lite, rahat ve güvenli bir uyum sağlamak için çeşitli kulaklık uçları ile birlikte gelir. Ancak, Redmi Buds 4 Lite'ın daha küçük boyutlu ve hafif olması, uzun süreli kullanımda daha fazla rahatlık sağlayabilir.

Fiyatlandırma

Redmi Buds 3, Redmi Buds 4 Lite'tan daha uygun fiyatlıdır. Bütçe dostu bir seçenek arıyorsan, Redmi Buds 3 iyi bir seçim olacaktır.

Sonuç

Xiaomi Redmi Buds 3 ve Redmi Buds 4 Lite, farklı ihtiyaçlar ve tercihler için uygun iki mükemmel kablosuz kulaklık seçeneğidir. Daha etkileyici ses kalitesi, gürültü engelleme özelliği ve gelişmiş konfor arıyorsan, Redmi Buds 4 Lite'ı düşünebilirsin. Ancak, daha uygun fiyatlı bir seçenek ve su direnci tercih ediyorsan, Redmi Buds 3 senin için daha iyi bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • o fiyatlara, her iki kulaklıktan da iyi bir performans beklemek doğru olmaz. sanıyorum buds 3 için gürültü önleme özelliği var mı diye sormuştum xiaomi shop'daki çalışana. o da aynısını söylemişti. yok demiş ve bu fiyattaki kulaklıktan çok şey beklenemez demişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Xiaomi Redmi Note 2
    7 yıl önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.