Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
19
Favori
75.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir sorun yok hocam şu anda baya iyi sesler normal kulaklık gibi.hepsiburadadan aldım ama satıcı da Hepsiburada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli__

Hiç bir sorun yok hocam şu anda baya iyi sesler normal kulaklık gibi.hepsiburadadan aldım ama satıcı da Hepsiburada.
    Hocam benim sol kulaklıktan daha yoğun ses geliyor gibi şu anda. İade etsem bir sürü uğraştırırlar sanırım İstanbul'dan İzmir'e 5 günde anca gelebildi ürün iade talebi oluştursam daha da uzun sürecek kesin. Birde sol kulaklık ışığı şarj olurken sağa göre daha sönük yanıyor gibi ve de şarj ünitesinin kapağı da ileri geri oynuyor sizde var mı böyle durum?

• Bendekinde dip sesin yanında şöyle de bir problem var. Wifi hızını inanılmaz düşürüyor. Kullandığım cihaz ipad pro 11.
  • Direk iade talebi oluştur n11 de nasıl bilmiyorum ama Trendyol ve Hepsiburada kargo kodu veriyorlar siz kargoyu arayıp evden kargomuz var deyip kargocuyu eve çağırıyorsunuz ürünü ve faturayı veriyorsunuz 2 güne ulaşmış olur.sonra iade alıp parayı yatırıyorlar.kutuda filan hasar olmaması gerek.ben ilk Trendyol dan aldım ve çakma çıktı.sonra Hepsiburada dan aldım satıcı da Hepsiburadayı seçtim şimdi gelen çok iyi.diğeri birbiriyle eşleşmiyordu.şimdikinde bendede bir tanesinin kırmızı ışığı sönük gibi ama sarj yerinde bir şey göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli__ -- 16 Kasım 2019; 20:24:13 >
  • quote:

Hiç bir sorun yok hocam şu anda baya iyi sesler normal kulaklık gibi.hepsiburadadan aldım ama satıcı da Hepsiburada.
    ben de hepsiburadadan aldım hocam. Aldığından beri sarji fullemistim hic sarj etmedim. Ses te iyi benim için Spotify den ayarlıyorum bass ayarını.

• Hipoksi kullanıcısına yanıt
    Tek bir şarj ile ne kadar müzik kullanıyorsunuz.kutu kulaklıkları kaç kez sarz ediyor

• Trendyol dan 129 TL'ye aldım.sahte mi şüphelerin var.satici yasin elektronik.faturada Bluetooth kulaklık diyor.xiaomi demiyor ordan suphelendim eşleşme sorunu yok.ses kalitesi TLF.dan ekolayzır ayarı yaparsanız iyi yoksa ham bir sesi var mı note 3 telefonla kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 17 Kasım 2019; 0:56:10 >
  • quote:

Direk iade talebi oluştur n11 de nasıl bilmiyorum ama Trendyol ve Hepsiburada kargo kodu veriyorlar siz kargoyu arayıp evden kargomuz var deyip kargocuyu eve çağırıyorsunuz ürünü ve faturayı veriyorsunuz 2 güne ulaşmış olur.sonra iade alıp parayı yatırıyorlar.kutuda filan hasar olmaması gerek.ben ilk Trendyol dan aldım ve çakma çıktı.sonra Hepsiburada dan aldım satıcı da Hepsiburadayı seçtim şimdi gelen çok iyi.diğeri birbiriyle eşleşmiyordu.şimdikinde bendede bir tanesinin kırmızı ışığı sönük gibi ama sarj yerinde bir şey göremedim
    Hocam kutu ürünü açarken yırtıldı birazcık sorun ederler mi? Çakma çıktığını nasıl anladınız hocam sizin alttaki yazılar koyu mu yoksa hafif silinik şekilde mi? Benim üst kapakta gıcırdamalar var kulaklıklar kutuda oynuyor yerlerinden falan orijinal olduğunu düşünüyorum ama pek içime sinmedi açıkçası. Kutu hasarlı olduğu için değişim de yapmazlar sanırım.

• Önceki mesajlarda bir arkadaş yazmış redmi yazan yer rrdmi şeklinde diye çakma dediğimin kutusu bende de azıcık yırtıldı ama iade aldılar açılış yerinden yirtiliyor.sende geç olmadan ver birde kutuda kabartma yerler var dokununca hissediyorsun orjinalde kare kare olan yerleri hafif kabartmalı yapmışlar.

• quote:

Önceki mesajlarda bir arkadaş yazmış redmi yazan yer rrdmi şeklinde diye çakma dediğimin kutusu bende de azıcık yırtıldı ama iade aldılar açılış yerinden yirtiliyor.sende geç olmadan ver birde kutuda kabartma yerler var dokununca hissediyorsun orjinalde kare kare olan yerleri hafif kabartmalı yapmışlar.
    Hocam benimkinin altında redmi yazıyor sorun yok kutu da kabartmalı fakat kutu rengi turkuaz renkte biraz açık renk gibi geldi bana. Ses de hala sol taraf ağırlıklı olarak gelmeye devam ediyor iade verip Hepsiburada üzerinden alacağım sanırım. Bu cuma indirim olacak sanırım hepsiburadada.

• Merhaba, kulaklıkları farklı bir cihaza bağlamak için daha önce bağlanılmış cihazın Bluetooth ayarlarından bağlantıyı kesmek mi gerekiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkostu E kullanıcısına yanıt
    Bende 129 tlye trendyol üzerinden yasin elektronikten aldım. Ürün çakmaymış internette izledikten sonra uuandım mevzuya. Bugün gönderiyorum. Trendyolu aradım. Dedim satıcınız replika ürün satıyor diye. İlgilenecekler. 21 gün içinde haber verecekler. Bende de "rrdmi" yazıyordu. İnternette videoları izleyince uyandım mevzuya. Herif trendyol üzerinden bildiğin çakma ürün kakalamış bize. Bakalım süreç ne olacak.
    Nereden orijinal alabilirim tavsiyesi olan var mıdır?

• DusuncesizAdam kullanıcısına yanıt
    Gearbestten almak lazım.sizdede kablo çıktımi kutudan.acaba orijinal çin versiyonumu bizimkisi

• Snellman kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkrü ederim. Kulaklığı telefondan unut yapıp, dediğiniz ayarı aktif ettikten sonra kulaklığı tekrar bağladım. Ses şu an eskisine nazaran oldukça artmış durumda.
  • erkostu E kullanıcısına yanıt
    Hocam elindeki ürün sahte sahte. Çinden bi satıcıdan alınmış bir ürün. İnternette videoları izle anlarsın. Gerçi kutuda rrdmi yazıyorsa zaten izlemene gerek yok çakma ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbicer55

arkadaşlar ürünü telefonla eşleştirdikten sonra bir süre müzik dinleyip kutusuna koyduğum halde sesi kulaklıktan vermeye devam ediyor çözüm var mı acaba her seferinde bağlantıyı kesmek zorunda kalıyorum
    Hocam sorununuz çözüldü mü bilemiyorum ve konudaki tüm yorumları da henüz okumadım ancak tespit ettiğim kadarıyla bu sorunu kutunun şarjı bittiğinde yapıyor gibi duruyor. Kutuyu şarj ettikten sonra hiç yaşamıyorum bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swaarthy

Kutunun içinde telefonla eşleşiyor bu durum normal mi ?
    Kutunun şarjı bitmiş olabilir.
  • Note 8 kullanıyorum (bluetooth 5.0) ve cızırtı geliyor. Onun dışında 4.0 bluetooth cihazlarda dinlediğimde cızırtı yok sebebi nedir? İade edeceğim sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.