Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
920
Cevap
19
Favori
75.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece o değil hocam, cihaz sağı ve solu verirken ters veriyor sağ yerine sol, sol yerine sağ. Ve sol tarafın tuşu diğerine göre yarım basıyor sanki arasında bir şey kalmış gibi. Kutunun dışı normal kutular gibi değil, orijinallerde hafif dalga şekli var bu dümdüz. Garantisi belgesi de yoktu. Sağ sol olayından sonra emin oldum. İadeyi oluşturdum bakalım.
  • albenial A kullanıcısına yanıt
    Ben de trendyoldan ucuza aldım yarın kargodan alacağım. Eğer öyle bir şey olursa ücretsiz bir şekilde iade edip paramı geri alabilirim değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Snellman kullanıcısına yanıt
    Direk iade edebilirsiniz kutuya zarar vermeyin ama.size kargo numarası verecekler kargoyu arayıp evden aldirabilirsiniz paketi faturasıyla birlikte yollayın.herhangi bir ek ücret ödemenize gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de benim üründe problem vardı, bilemiyorum, memnun olan arkadaşlar çoğunlukta. Bundan daha iyi bunun gibi bir kulaklık var mı önerebileceğiniz, en fazla 300 TL civarına ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysheriff -- 13 Kasım 2019; 10:30:35 >
  • hocam mi airdots satın aldım ancak arka planda hep bir cızırtı gibi dip ses mevcut. bu normal mi acaba? beni rahatsız etti açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: adt1

hocam mi airdots satın aldım ancak arka planda hep bir cızırtı gibi dip ses mevcut. bu normal mi acaba? beni rahatsız etti açıkçası
    Kullandiginiz bluetooth cihazina gore de degisebilir. Mesela note 8 de ses acayip kisikken, ipod touchta ses cok yuksek bir halde oluyor.

Note 8 de baslar tatmin etmezken ( dolby atmos etkin) ipod touchta muzigin her enstrümanlarıni duyabiliyorum. Baslar muhteşem oluyor. Gerci ipod muzik icin tasarlanmis bir cihaz ama note 8 ile muzik kalitedinin bu denli farkli olmasi beni sasirtti

• Arkadaşlar merhaba

Şarj konusunda ve konuşma konusunda bilgi verir misiniz.

İnternette tek seferde yarı sesle 4 saate kadar kutuyla 10 13 saat gidiyor diyorlar doğru mu ? Tamamen biten kulaklıkları kutusuna koyup 15 dk şarj ettiğinizde ne kadar şarj oluyor kaç dakika/saat götürüyor ?

Ve yolda dışarıda yürürken yandan araba vs ses yapsa karşı taraf hiç mi duyamıyor beni ?

Çok teşekkür ederim şimdiden :)

Birde güvenilir aliexpress gearbest vs link fırlatırsanız üstüme çok makbule geçer

• Xiaomi Redmi Airdots [ANA KONU] Kullanıcılar Ön Sipariş Bekleyenler
    Önceden aldığımda ve eşleşme sorunu yaşadığım kulaklıkta karton kalitesi bu kadar iyi değildi ve üzerinde rowen etiketi ce mi garanti begesi ve kullanma kılavuzu yoktu.sadece rowen diye bir kullanma kılavuzu çıktı onunda ustundo rowen yaziyordu bence sahte üründü yada sorunlu bilemiyorum şimdi kendi hemen eşleşti ve hiç bir sıkıntı yok ses süper bana göre.ben konuşma için almadım

• ipad pro 11'de rahatsız ediyor beni. Satın aldığım yere göndereyim bakalım

• .
  • Arkadaşlar merhaba hepinize. Şarj ile ilgili sorun yaşıyorum.
    Ürünü daha dün aldım. geldiğinde kutunun şarjı yoktu. neyse kutuyu şarj ettim fulledim. kutudaki kırmızı ışık sürekli yanmaya başladı bende fullendiğini anladım. kulaklıkları kullanıyorum örneğin kulaklık şarjım ben kutuyu fullerken %50'lere düştü. neyse dedim kulaklıkları takayım da şarj olsun diye bıraktım. döndüğümde şarj olmuyordu. %80'e çıkmış şarjı kulaklıkların ve şarj kutusunun şarjı bitmiş.
    Anlayacağınız şarj kutusu şarj tutmuyor. aldığım yeri aradım değişim yapacaklar pazartesi göndereceğim. Aynı sorunu yaşayan oldu mu?
    kutunun şarjını fulledikten sonra kulaklıkları kaç defa şarj edebildiniz kutuda?
  • Ses arttirma yok mu bunda cok kısık geliyor bana.

• Arkadaşlar bende n11 den sipariş vermiştim bugün elime geçti. Fakat ürünü pek beğenmedim sağ kulaklıktan ses daha çok geliyor ve de kutunun ful şarj olduğunu nasıl görebiliyoruz şuan şarjda herhangi bir ışık vs. yanmıyor? Benim gibi sağ taraftan fazla ses gelme durumu olan var mı sanki sol kulaklık yokmuş gibi hissediyordum şarkı sözleri hep sağ kulaktan geliyor. Çakma mı diye düşünüyorum ama kapağın ince olması dışında malzeme kaliteli. İade ile uğraşmak pek istemiyorum sizde ses kalitesi nasıl benim gibi sağ taraftan ses fazla gelen var mı?

• Geliştirici seçeneklerinden "mutlak sesi iptal et" seçeneğini aktif edip tekrar dener misiniz?

• Kutunun şarjı full dolu olduğunu nasıl anlarız ? Sarja taktım kırmızı ışık yanıyordu sonra baktım sönmüş.kulakliklara baktım onlarında ışıkları yanmıyor

• Kırmızı ışık sonunce

• quote:

Orijinalden alıntı: goztepeli__

Önceden aldığımda ve eşleşme sorunu yaşadığım kulaklıkta karton kalitesi bu kadar iyi değildi ve üzerinde rowen etiketi ce mi garanti begesi ve kullanma kılavuzu yoktu.sadece rowen diye bir kullanma kılavuzu çıktı onunda ustundo rowen yaziyordu bence sahte üründü yada sorunlu bilemiyorum şimdi kendi hemen eşleşti ve hiç bir sıkıntı yok ses süper bana göre.ben konuşma için almadım
    Hocam sizin üründe de sol kulaklıktan fazla ses geliyor mu? Sanki sol kulaklıktan şarkı sözü sağ kulaklıktan enstrüman için gibi bende. N11den tech+ adlı satıcıdan aldım.

• 140 liraya da satan var 200tl yazan da düşük olanın sahte olma ihtimali var mıdır?
  • adt1 A kullanıcısına yanıt
    Şuan kargodan gidip aldım ve aynı sorun bende de mevcut. Hep bir cızırtı var kulaklıklarda. Siz nereden hangi satıcıdan aldınız?

• Snellman kullanıcısına yanıt
    N11 mosh adlı satıcıdan aldım. Bir süredir şehir dışındayım pazartesi geri göndermeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.