< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 9 Ağustos 2021; 17:5:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (295. sayfa)

-
-
Bir şey sorabilir miyim? Mi 9t ile poco x3 nfc kamerasını karşılaştırdığınızda hangisi daha iyi sizce? İkisi arasında kararsızım da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir de akakçe veya cimri.com gibi sitelerden bakmayı deneyin orda karşılaştıracağı için diğer yerleride görmüş olursunuz yanılmıyorsam 3.250 tl civarı şuan mavi renk için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Merhabalar,
Kamerada donmalar
Uygulamalarda kaydırma yaparken takılmalar
Yüksek güneş ışığı altında kullanırken, ekran parlaklığında gidip gelmeler oluyor.
Bunları yaşayan ve çözen varsa yardımcı olabilir mi?
-
-
Merhabalar
Miui 12.5 güncellemesi sonrası aşağıdaki problemleri yaşadım yaşıyorum ;
Güncelleme sonrası nova launcher uygulaması silindi.
Güncelleme sonrası harici klavye uygulamam çalışmadı.
Güncelleme sonrası poco launcher harici ile tam ekran hareketleri kullanılamıyor.
Şu an için karşılaştıklarım bu şekilde.
Endonezya romuna geçin keyfinize bakın arkadaşlar
-
Rom sıralaması şu şekilde;
Çin romun gereksiz uygulamalarından Global Rom yükleme, Global romun gereksiz uygulamalarından Custom rom yükleme, Custom romun da gereksiz uygulamalarından AOSP rom yükleyerek kurtulabilirsiniz...
https://www.hepsiburada.com/zore-xiaomi-poco-x3-kilif-zore-niss-silikon-p-HBV000017DYE0
Ben bu kılıfı kullanıyorum çokta memnunum. Denemenizi tavsiye ederim
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Trebuchet55Merhaba hocam,
Isınma fazlasıyla oluyor aslında. Çok telefon kullanan birisi değilim aslında. Oyun oynamam arada maç izler bir de haber okurum ama buna rağmen bı ısınma söz konusu.
-
Telefonu sattım arkadaşlar , artık bundan sonra amoled ekranlı yüksek hz telefon kullanacağım. Malum yollarla kaydı olan ve bu şartları sağlayan hangi telefonlar var ?Mediatek de olur.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Ağustos 2021; 19:6:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: efebora06Ona bütçe yetmez hocam :) Maksimum 4.000 tl
Redmi K40 gaming hakkında ne düşünüyorsunuz? Global pazar için Poco F3 GT adıyla tanıtıldı 3 hafta önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Ağustos 2021; 20:7:58 > -
Xiaomi de her daim global cihaz tercih edilmeli.
K serisi Çin ve Hindistan için çıkartılıyor en baz olarak band 20 yok o cihazlarda ayrıca IMEI durumu belli değil şu an...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Ağustos 2021; 20:24:21 >
Android 11 redmi note 8 lere geldi ama bize gelmedi hala
Rusya ve Endonezya'ya da android 11 ve MIUI 12.5 verildi bugün. Türkiye gene unutuldu.
ey şaomi tr cihaz aldık diye günah mı işledik nerede güncelleme?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X