Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.475
Cevap
134
Favori
619.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. 12.5 sürümüne geçtim. Google Kişiler'e bi şey oldu. Kişi kaydedemiyorum. Gelen aramalar bazen görünmüyor, sadece telefon titriyor. Ama hiç bir şekilde alternatif rehber ve kişiler uygulamaları ile kişileri kayıt edemiyorum. Çok memnundum şu ana kadar, fakat şu sorun sürümden mi kaynaklı bilmiyorum son bir haftadır canımı çok sıkmaya başladı. Ve kendi kendine bazen işlem yapmaya başladı. Benim gibi böyle bir sorun yaşıyan var mı? En azından google'a kişiler'i nasıl kaydedeceğimi biri söylesin...

• burakkerden kullanıcısına yanıt

Garantili cihaz ise hard reset atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı cihazı hocam, ama yine de hard reset atacağım gibi duruyo. Sizce bj bi çözüm olur mu? Wipe data ile de desteklesem, sorunlar belki çözümlenebilir. Çünkü güncelledikten sonra resetlemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yurtdışı cihaz ise neden global rom kullanıyorsunuz ?

Bu romu ben kullanıyorum yağ gibi akıyor,tavsiye ederim yükleyin...

MiuiMix 12.5

https://nav.dl.sourceforge.net/project/miuimix/stable/MIUI12/MMX_2x.22.0_surya-karna_V12.5.1.0.RJGMIXM_v12-11.zip

MMX_2x.22.0_surya-karna_V12.5.1.0.RJGMIXM_v12-11.zip | by MMX Team for Generic Device/Other (androidfilehost.com)

Bu yöntem ve twrp ile yükleyin...

SGyoutube
    BU İŞLEMLERİ YAPMANIZ İÇİN BOOTLOADER KİLİT AÇIK OLMALI.. BU İŞLEMLER CİHAZI GARANTİ DIŞI BIRAKABİLİR... TWRP https://onedrive.live.com/?authkey=%21AM63h6Y949iT3dQ&id=2116DB044BD78FB3%2114858&cid=2116DB044BD78FB3 ROM (SURYA=POCO X3 NFC) https://sourceforge.net/projects/blissroms/files/R/surya/ https://downloads.blissroms.org/ GCAM https://gcambrasil.com.br/devs/bsg/changelog210811/MGC_8.1.101_A9_GV1n_MGC.apk
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DpuxgA7RXoSU%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGOWx8ooGIhAJ4Q0LLqeHozw54WokNQ87MgFy

Memnunsunuz yani? Hemen bir inceleyeyim, ama videoda "bu sürümün tabanı global rom'dur" diyo. Bu bi sorun yaratır mı acaba?

Videoda ki rom başka size verdiğim başka...

Video da sadece nasıl rom yüklenir öğrenin diye verdim....

Attığını link'teki sürümün en güzel halini video'daki gibi twrp ile yüklesem, bir sorun yaşar mıyım sizce? Bu ara da ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.. 🙏

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkerden

Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. 12.5 sürümüne geçtim. Google Kişiler'e bi şey oldu. Kişi kaydedemiyorum. Gelen aramalar bazen görünmüyor, sadece telefon titriyor. Ama hiç bir şekilde alternatif rehber ve kişiler uygulamaları ile kişileri kayıt edemiyorum. Çok memnundum şu ana kadar, fakat şu sorun sürümden mi kaynaklı bilmiyorum son bir haftadır canımı çok sıkmaya başladı. Ve kendi kendine bazen işlem yapmaya başladı. Benim gibi böyle bir sorun yaşıyan var mı? En azından google'a kişiler'i nasıl kaydedeceğimi biri söylesin...

İyi günler.Gördüğüm kadarıyla güncelleme ve yazılım;kişiler uygulamasıyla kullandığınız romdan kaynaklı bir optimizasyon sorunu yaşamış.Öncelikle uygulama bilgilerinden ön bellek temizleyiniz.Yeniden başlatınız.Olmaz ise verilerin tümünü temizleyiniz.yeniden başlatınız.Olmaz ise güncellemeyi kaldır bölümünden(kişiler uygulamasında altta) güncellemeyi kaldırınız.Yeniden başlatınız.Sorun devam ederse ayarların önbelleğini temizleyiniz.Son olarak yazıldığı gibi sıfırlama yapabilirsiniz.Ayrıca tavsiye edilen büyük güncellemelerden sonra telefonların bu tür yazılım optimizasyon sorunu için sıfırlama yapmasının uygun olacağıdır.Burada karar size aittir.Sıfırlarken gerekli bölümlerin yedeğini almayı unutmayınız.Kolay gelsin...

• Hocam dediğiniz her şeyi halihazırda zaten yaptım, çokça alternatif uygulama da denedim fakat kişileri rehbere alternatif uygulamalar ile de kaydetmiyor. Şimdi hard reset ile deneyeceğim, olmaz ise yukarıda @efebora06 hocamın denediği ve kullandığı roma geçiş yapacağım. İlginiz için teşekkür ederim. 🙏

Hiç bir sorun yaşamazsın + olarak dua edersin bana...

• Beyler iyi haftalar , suan arastirmalarim sonucu poco x3 nfc de karar kildim , yurt disi cihaz alacagim icin dikkat etmem gereken kritik noktalar var mi .?
    120 hz ips ekran cok sarj yiyor diyenler var bunun aksine bataryasi cok iyi gidiyor diyenler var.
    Gunluk kullanimda oyun oynamayan sadece internet ve sosyal medya'da dolanan birisi kac saat ekran suresi alir.

Telefona sahip olan arkadaslar kullanim sekli ve ekran suresi olarak bilgi verirlerse aklimdaki son soru isaretleri de kalacak

Bir diger sorum ise bu telegon yeni degil cok da eski degil, guncelleme destegi durumu yakin zamanda kesilecek mi yok miui 13 ve ilerisi icin aciklanmis bir liste var mi varsa bu cihaz sizce alir mi.
    Herkese iyi gunler

• Güvenlik uygulamasındaki hız arttırma bölüme kayboldu. Sizdede öyle oldumu? Olduğu yere veri kullanımı gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxa

Beyler iyi haftalar , suan arastirmalarim sonucu poco x3 nfc de karar kildim , yurt disi cihaz alacagim icin dikkat etmem gereken kritik noktalar var mi .?
    120 hz ips ekran cok sarj yiyor diyenler var bunun aksine bataryasi cok iyi gidiyor diyenler var.
    Gunluk kullanimda oyun oynamayan sadece internet ve sosyal medya'da dolanan birisi kac saat ekran suresi alir.

Telefona sahip olan arkadaslar kullanim sekli ve ekran suresi olarak bilgi verirlerse aklimdaki son soru isaretleri de kalacak

Bir diger sorum ise bu telegon yeni degil cok da eski degil, guncelleme destegi durumu yakin zamanda kesilecek mi yok miui 13 ve ilerisi icin aciklanmis bir liste var mi varsa bu cihaz sizce alir mi.
    Herkese iyi gunler

Telefonu 7 ay kullandım sonrada aldığım fiyata sattım.

üründe kesinlikle kronik sorun yok kullandığım süre boyunca donanımsal olarak bir sorunla karşılaşmadım. Satma sebebim bataryası.

Şayet oyun oynayacaksanız 4 saat civarı ekran süresi alıyordum AOSP rom kursam dahi değişmiyordu. Bu sadece POCO özel durum değil. Yüksek tazeleme hızı +IPS ekranla birleşince maalesef batarya dayanmıyor.

Orta segment 732 G işlemci zaten oyunlarda 120 tazemeyi hızını yakalacak güçte değil.

Oyun oynamayanlar için elbette çok daha fazla gider.

Bunun haricinde ağırlıkta sorun değilse işinizi fazlasıyla görecektir. Zaten satış rakamlarından belli ne kadar tuutlduğu

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Telefonu 7 ay kullandım sonrada aldığım fiyata sattım.

üründe kesinlikle kronik sorun yok kullandığım süre boyunca donanımsal olarak bir sorunla karşılaşmadım. Satma sebebim bataryası.

Şayet oyun oynayacaksanız 4 saat civarı ekran süresi alıyordum AOSP rom kursam dahi değişmiyordu. Bu sadece POCO özel durum değil. Yüksek tazeleme hızı +IPS ekranla birleşince maalesef batarya dayanmıyor.

Orta segment 732 G işlemci zaten oyunlarda 120 tazemeyi hızını yakalacak güçte değil.

Oyun oynamayanlar için elbette çok daha fazla gider.

Bunun haricinde ağırlıkta sorun değilse işinizi fazlasıyla görecektir. Zaten satış rakamlarından belli ne kadar tuutlduğu

Alıntıları Göster

Cevap için teşekkur ederim.

Mi max kullandıgım için boyut ve agırlık sorun degil ama dediğiniz gibi batarya 4 saati ancak cıkarıyorsa bu ciddi sorun.

Ben mi max ölü batarya ile 3 4 saat zaten ekran süresi alıyordum.

Yan sanayi batarya ile bu 5 6 saat aralıgına cıkıyordu , kullanım şeklim internet sitelerinde dolanmak ve twitter wp instagram gibi uygulamalar.

Dediğiniz gibi bir ekran suresi olmaması lazım cihazdamı problem vardı acaba , testlerde felan 4 saate yakın bir sonuc cıksa hak vereceğim ben tekrar inceleme yapayım.

• Çok memnunum telefonumdan ama 12.5 güncelleme geldi yaparsam hatalar alırım diye korkuyorum kullandığım şimdiki halinden çok memnunum yağ gibi akıyor telefonum

• BabyLatte kullanıcısına yanıt

Garantili cihaz ise ve memnun kalmazsanız geri dönüş garantiyi riske atmadan mümkün değil... Tercih sizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxa

Cevap için teşekkur ederim.

Mi max kullandıgım için boyut ve agırlık sorun degil ama dediğiniz gibi batarya 4 saati ancak cıkarıyorsa bu ciddi sorun.

Ben mi max ölü batarya ile 3 4 saat zaten ekran süresi alıyordum.

Yan sanayi batarya ile bu 5 6 saat aralıgına cıkıyordu , kullanım şeklim internet sitelerinde dolanmak ve twitter wp instagram gibi uygulamalar.

Dediğiniz gibi bir ekran suresi olmaması lazım cihazdamı problem vardı acaba , testlerde felan 4 saate yakın bir sonuc cıksa hak vereceğim ben tekrar inceleme yapayım.

Alıntıları Göster

Ben pokemon go oynuyorum yıllardır. Ama diğer ağır oyunlarda da aynı.

Tekrar edeyim poco X3 özel durum değil, yüksek tazeleme hızı +IPS ekranla buluşunca kaçınılmaz sondur bu.

Ha alırsınız 60-90 hz(-ki o zamanda 120 hz ekrana para dökmek mantıksız) oyunla da aranız olmaz video+sosyal medya 10 saat ekran süresi yine alırsınız

tamamen kullanım senaryosuna bağlı

benim gibi hard core kullanıcıysanız zaten o işlemci yetersiz gelecektir.

Bunun haricinde dediğim gibi sorun yaşamadım.. Donanımsal olarak hakikaten sağlam cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyLatte

Çok memnunum telefonumdan ama 12.5 güncelleme geldi yaparsam hatalar alırım diye korkuyorum kullandığım şimdiki halinden çok memnunum yağ gibi akıyor telefonum

Her zaman en son güncelleme en iyi olandır.Elbette sıkıntılar uyumsuzluklar optimizasyon hataları olabilir.Bazen bu kendi ayarlarımızdan kaynaklanır.Bu nedenle önce yazılımı indirip sonrasında hard reset yani yedekleyerek sıfırlamak en uygun olanı olarak söylenir.Bende ilk aldığımda daha stabil ve hatasız aynı zamanda güncel olması için hard reset yaptım.Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta yedekleme işleminin kesinlikle yapılması...

Diğer bir nokta telefonun batarya ömrü uzun.Normal kullanıcıysanız 3 günü bulabilirsiniz.Ama oyunda olsun diyorsanız 1 günü rahatlıkla çıkartır.İzinleri ayarlar,arkaplan çalışan gereksiz uygulamaları kapatır ve wifi çekim alanının yada mobil kapsama alanının rahat olduğu bölgede olursanız çok daha uzun batarya süresi de (oyun oynasanız bile alırsınız).Telefon genel olarak ve özellik olarak da gayet güzel.Hala orta üst segmentin en iyisi...Alacak olan varsa tabiki iyi inceleme yapmalı bu tür orta segment telefonların farklı özellikleri ve birbirinden daha iyi oldukları uygulamalar var.O nedenle ne için alacağınızı iyi düşünmeli ve karar vermelisiniz.Doğru;telefonun kronik sorunu yok.En azından forumlarda ortaya çıkmadı görünüyor.Belirli satıcılardan alırsanız zaten iade etme veya değişimde sorun yaşamazsınız.Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_bey -- 17 Ağustos 2021; 12:37:0 >

• Biraz böyle kullanıp sonra güncellemeye karar verdim suanki sürümden çok memnunum

• BabyLatte kullanıcısına yanıt

En mantıklı kararı vermişsiniz  

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.