< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (296. sayfa)

-
-
Xiaomi hariç kimse bilemez...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar merhaba telefonu yeni aldim. genel olarak bekledigimden iyi cikti. merak ettigim bir konu var. telefonu uyandirdigimizda parmak izi sensorune 1 kere dokunma yeterli. fakat kapatmak istedigimde fiziksel olarak basmak gerekiyor. telefonu uykuya almak istedigimde sadece dokunarak kapatmak mumkun mu?
Sanırım öyle bir şey yok ama ekrana çift tıklayarak kapatabilirsin. Ben öyle kullanıyorum.
tesekkur ederim. olsaydi guzel olurdu, ebatlarina ilk basta alisamadim basarak biraz zor oluyor. cif tiklama ile halledicegiz artik.
Ekranda boş bir yere basılı tutun araçlar- klitle ekranda kolay ulaşabileceğiniz bir yere atın ikona tıkladığınızda ekran kapanıyor.
-
Selamlar herkese. Telefonu alalı 1 hafta olacak, bir şey takıldı kafama onu sormak istedim. Şu an %27 şarjım kaldı ve ekran süresi tam 5 saat. 9-10 saat ekran süresi alıyorum diyen yorumlar okumuştum. Normal mi benim aldığım süre? Oyun falan oynamıyorum, sadece sosyal medya. Sürüm 12.0.7.
-
Tr rom için bu ay ki google play güvenlik güncelleştirmesini de vermediler. Android 11 ile beraber gelecek herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam, 3-4 gündür telefonun dokunmatik ekranı kendi kendine basar oldu. Telefonu masanın üstüne koyuyorum kendi kendine ekrana basıyor. Yazılım kaynaklı mı diye son güncellemeyi de yaptım ama düzelmedi. Sizce sorun ne olabilir?
-
Sorun donanımsal ve ekran değişimi haricî çözümü olmaz maalesef...
Teşekkürler, garantiye göndereceğiz o zaman :
-
Ekran açık süresi son 24 saat üzerinden değerlendiriliyor. Örneğin şarjdan sonra 36 saattir açıksa ilk 12 saatteki kullanımlarınız gösterilmez.
Kesinlikle, arada ki farkı bunun için verdiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 13 Ağustos 2021; 20:31:14 >
Araclarda kilitleme tusu var.Fiziksel tusa basmaniza gerek yok.Ekrandaki logoya dokunmaniz yeterli kapatmak icin.Ana ekranada parmaginizi az basili tutun tum uygulama logolarini sececek.Araclardan ekleyin ana ekrana .Cok pratik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 15 Ağustos 2021; 21:12:36 >
Güzel reklam
insanları bilgilendirmek güzel şey
-
Kesinlikle...
-
Teşekkür ederim, böyle daha pratik oldu.
Ben bu cihazı aldığımda kontrol etmeden ekran koruyucu taktırdım, ama tam oturmadı kenarlarında boşluk kaldı. Meğer üzerinde kendi ekran koruyucusu geliyormuş ince, telefoncu da hiç uyarmadan söküp taktı.
Aynısından ince tam oturan ve kamera delikli ekran koruyucu nerede bulabilirim acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X