Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.475
Cevap
134
Favori
619.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MI yazıyor Global.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmwwlltt kullanıcısına yanıt
    200 tl fiyat farkı ile Poco X3 Pro versiyonunu tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    TR rom dan global rom a nasıl geçilir acaba, kilidi açmak mı gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferk_tr

TR rom dan global rom a nasıl geçilir acaba, kilidi açmak mı gerekiyor

Evet kilit açılır ve rom yüklemesi yapılır.Cihazınız garanti dışı kalacaktır.

Ayrıca kilit açmadan bazı rom yükleme işlemleri farklı sitelerde mevcut.Araştırınız isterseniz...

Diğer bir husus;TR romlarda daha 12.5 ve and.11 yok.Aslında son gelen beta ve mi pilot testerlere gelen 12.5 bir çok sorunla gelmişti.Ama zamanla sonradan gelen 12.5 sürümünün bir çok hatayı ortadan kaldırark geldiğini görüyoruz.İlk gelenlerdeki hataların çoğu düzeltilmiş.Aslında bu TR romunda bekleyenler için büyük avantaj olacaktır.Evet süre uzadı ama sorunlu durumların bir çoğuda ortadan kalktı.İlk gelenlerin (beta ve testerler için) geri dönüşleri oldukça faydalı oldu.Kolay gelsin...

• zaferk_tr kullanıcısına yanıt

TR den global yerine Endonezya rom öneririm MIUI arama ve mesajlaşma mevcut...

• Bende teli aldığımda 12.08.0 sürüme guncelleme yaptı.eu Versiyonmus telim.

• 3 gün önce bu telefonu(64gb olanı) alarak aranıza katıldım. Önceki telefonum mi9t idi. Onu anneme verip bunu aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _midastouched_

200 tl fiyat farkı ile Poco X3 Pro versiyonunu tavsiye ederim.

pro versiyonu yok malesef

• Arkadaşlar selamlar, poco x3 nfc 128 gb kullanıyorum, telefonu aldığım dan beri, ağır çekim modu çalışmıyor, 4k video kaydetmiyor, 1080 60 fps video cekerken donuyor, bu problemleri yaşayan varmi aranızda.

• axiprens kullanıcısına yanıt

Telefonu sıfırlayın düzelmezse garantiye yollayın, hatta yeni aldıysanız bence iade edin. Bir de tr rom mu?

• Arkadaşlar Xiaomi EU 12.0.9 Vs 12.5.1 Hangisi daha stabil daha iyi ? 12.5 sürümünde Youtubevanced vb çalışmıyor diyorlardı. Şuan Xiaomi.eu 12.0.7 sürümündeyim askerden yeni geldim.

• endonezya 12.0.6 tavsiye ederim

• merhaba, yaklaşık 2 haftadır telefonum hızlı şarj olmuyor . şarj kablosunda herhangi darbe,eziklik vb zarar yok . adaptör de öyle . Bu sorunu yaşayan var mı acaba

• Arkadaşlar Mi 9t cihazımı önceden ihtiyaçtan dolayı satmıştım şuan ya poco x3 nfc ya da mi 9t yi tekrar almayı düşünüyorum ? Mi 9tnin Kamerasına bayılıyorum onun gibi kamerası olan bir telefon da bulamadım siz poco x3 nfc yi önerir misiniz ne yapmalıyım sizce?

• Arwen02 A kullanıcısına yanıt

Tabi ki güncel cihaz seçilmeli, kamerası iyi diye 2 yıl önceki cihaz alınmaz...

• Beyler telefonda oyun oynamadığım için çok fazla para vermek istemiyorum.
    Aylar önce araştırırken poco X3 ve M3 arasında kalmıştım.
    Fiyat performans olarak hangisi daha ön planda ,1k fark vermek mantıklı gelmiyor.

• Baxa kullanıcısına yanıt

Siz mantıklı olanı yapın  

• Merhabalar poco X3 nfc için kılıf kullanıyorum ama kırılmaz bulamadım şu an üzerinde bulunan satın alırken gelen ürün yalnızca jelatini var kırılmaz cam öneriniz var mıdır?
    https://www.hepsiburada.com/bizimgross-xiaomi-poco-x3-nfc-kilif-ays-kapak-3-parca-360-koruma-telefon-kilifi-p-HBCV00000221RU?magaza=bizimgross

• Peki poco x3 nfcnin ön ve arka kameraları nasıl hocam tavsiye eder misiniz?

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.