ilginç kimseye gelmedi ki hocam kendi sitesinde bile yayınlamadılar |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (293. sayfa)

-
-
yayınlı hocam miui forumdaki pilot artık stabil betaya geçti 2 tane var birine ota dan geldi kurdu diğerine telefon üzerinden güncelleme paketi ile kurdum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen nereden indirdin hocam
-
miui Türkiye den hocam
Linki yer imlerinize ekleyin güncel sürümleri buradan takip edebilirsiniz...
POCO X3 NFC (surya) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater
-
Arkadaşlar merhaba, imei atılmış bir poco x3 nfc kullanıcısıyım. İmei atıldıktan sonra netflix vs gibi uygulamalar "cihazınıla uyumlu değil" hatası vermeye başladı. Play store lisansı ile alakalı bir sorunum var. Bu uygulamayı hallettim fakat başka uygulamalarda sorun yaşıyorum. Play store'da imei atıldıktan sonra lisans iptal oluyormuş, bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Parmak izi okumamaya başladı aynı sorunu yaşayan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cemelik31
Parmak izi okumamaya başladı aynı sorunu yaşayan var mıEvet arada saçmalıyo bende de ama basarak açmaya ayarladığında sorunsuz çalışıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: burakkerden
Arkadaşlar merhaba, imei atılmış bir poco x3 nfc kullanıcısıyım. İmei atıldıktan sonra netflix vs gibi uygulamalar "cihazınıla uyumlu değil" hatası vermeye başladı. Play store lisansı ile alakalı bir sorunum var. Bu uygulamayı hallettim fakat başka uygulamalarda sorun yaşıyorum. Play store'da imei atıldıktan sonra lisans iptal oluyormuş, bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.Yüklü rom'u değiştirin düzelecektir. Xiaomi EU kurabilirsiniz, hiçbir sorun yaşamazsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cemelik31
Parmak izi okumamaya başladı aynı sorunu yaşayan var mıUzun süredir kullanıyorum aynı parmak izini. Sorun yaşamadım.
Parmak izinizi sistemden kaldırınız, sonrasında tekrar yapılandırıp kontrol ediniz. Kolay gelsin.
-
Bundan önce mi5 vardı, arka cam kapak ne kadar kaygan kullanan bilir. Onu da poco X3 u de kılıfsız kullandım sıkıntı olmadı. 4 senede 3_4 kere düştü mi5, poco daha düşmedi maşallah diyelim.
Bende de TR rom yüklü, 12.0.7 de kaldık, 12.5 globan i üstüne atabiliyor muyuz sıfırlamadan?
Ses tuşu sorunu yaşayan var mı? Yukarı basıyorum, aşağı iniyor ses, aşağı basıyorum yukarı çıkıyor. Kendi kılıfı ile kullanıyordum, acaba tozdan mı diye düşündüm, fakat yazılımsal da olabilir gibi geldi.
Arkadaşlar merhaba, askerden yeni geldim. En son Xiaomi.eu 12.0.7 sürümünde kalmışım. Bu sürümde arada sırada kamera kitleniyor ve konuşmalarda ses gelip gitmiyor (telefonu kapatıp açınca düzeliyor).
En sorunsuz sürüm hangisi tavsiye alabilir miyim ?
-
Mümkün değil
12.5 geldi az önce guncelledim
Cihaz Tr mi
Hepsiburada dan aldım global rom galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 5 Ağustos 2021; 22:10:57 >
merhaba,
bu telefon migrosta 3400 tl. ing kredisiyle peşin fiyatına 10 taksit. genpa garantili. alınır mı ?
not: taksit harici ödeme imkanı yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X